- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Új hozzászólás Aktív témák
-
gooool
őstag
Sziasztok!
Talán sikerül kicsit felpörgetni a topicot,íme a bajom:Mivel az i3 530-as procim elég most alapon is,ezért alulfeszeltem,hogy keveset egyen,most azt szeretném,hogy a memót alapon,vagyis 1333-on kicsit gyorsítani,hogy mégiscsak legyen vmi elfoglaltságom.
Eddig a legkisebb BIOS-ban adható feszen(1,60V) ment 9-9-9-24-ben.Ezt most módosítottam 8-8-8-20-ra,máshoz nem nyúltam.Még megpróbálom lentebb is vinni,de nem tudom,hogy Prime alatt mennyi idő után mondhatom azt,hogy stabil a memó?
Egyébként amióta átállítottam az időzítést a 4 szálon a prime tesztjei sokkal jobban futnak,egy időben végeznek,ezelőtt volt,hogy lemaradt az egyik akár 1-2 perccel is,érdekes.Kösz a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR4 Kingston és Corsair 2x16GB 3200MHz CL16
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest