Új hozzászólás Aktív témák
-
gooool
őstag
Sziasztok!
Mivel a gépem kiköltözött az asztalra ház híján,így végre meg tudtam nézni milyen chipek vannak a kis Value-s Kingston KIT-emen(1333MHZ CL9).
Ezt találtam rajta: Elpida J1108BDBG-DJ-F
A gugliba beírva ezt,erre az oldalra dobott: [link]Ez nagyon biztatónak tűnik.De tényleg ilyen erős chipek lennének rajta?
Köszönöm a segítséget!
-
gooool
őstag
Sziasztok!
Talán sikerül kicsit felpörgetni a topicot,íme a bajom:Mivel az i3 530-as procim elég most alapon is,ezért alulfeszeltem,hogy keveset egyen,most azt szeretném,hogy a memót alapon,vagyis 1333-on kicsit gyorsítani,hogy mégiscsak legyen vmi elfoglaltságom.
Eddig a legkisebb BIOS-ban adható feszen(1,60V) ment 9-9-9-24-ben.Ezt most módosítottam 8-8-8-20-ra,máshoz nem nyúltam.Még megpróbálom lentebb is vinni,de nem tudom,hogy Prime alatt mennyi idő után mondhatom azt,hogy stabil a memó?
Egyébként amióta átállítottam az időzítést a 4 szálon a prime tesztjei sokkal jobban futnak,egy időben végeznek,ezelőtt volt,hogy lemaradt az egyik akár 1-2 perccel is,érdekes.Kösz a segítséget!
-
gooool
őstag
Kösz a segítséget Neked és subaru-nak is.A max fesz,amit adok nekik az 1,7V lesz,afelett semmiképp nem feszelem őket.Először megpróbálom az eggyel nagyobb lépcsőt(1600MHz CL9 1,65V),hátha,aztán majd kiderül,hogy stabil-e,nagy baj nem lesz belőle.
A memset-et pedig csak addig használnám amíg meg nem találom a megfelelő beállítást,utána BIOS-ban mentem a dolgokat. -
gooool
őstag
Sziasztok!
A procimat(Phenom II X4 B50) már sikerült belőnöm arra a beállításra,ami nekem most elég,vagyis 3500Mhz 1,400V,NB 2250Mhz 1,100V,HT alapon 2000-en.Most a memóriát szeretném tuningolni,ami egy Kingston Value 2x2Gb DDR3 1333Mhz Cl9-es KIT.A ramok Elpida chipesek,ez nem tudom jót jelent-e,de szeretném kicsit optimalizálni a dolgokat.Mire kell figyelnem ram tuningnál?Fesz,órajel,időzítés,mivel érdemes kezdeni?Kösz a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged