Legfrissebb anyagok
- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
edgR
őstag
sziasztok. van vkinek kozuletek geil ultra+ 2*1gb 800mhz (3-3-3-8)-as memoriaja? esetleg tapasztalatotok? a gyarto 2.4v-t ajanl default fesznek ami nekem kicsit soknak tunik de majd ti megcafoltok
ezek alapbol 1.8v-on mennek cl5ben, es nekem kell majd biosbol belonom a helyes idoziteseket es feszt? egy p5k deluxe-ot szeretnek alajuk pakolni egy q6600 (2,4g) kisereteben. huzni is szeretnem kb ~3g kornyekere, a 300x8-tol indulva mondjuk 400x8ig kis lepesekben megfelelo? azt olvastam az 1:1 arany miatt a 400as fsb lenne leginkabb megfelelo a ramok miatt. koszi a segitseget elore is
Aktív témák
Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Trollok komolyan
- Formula-1
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen autót vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Direct One (műholdas és online TV)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- MEGÉRKEZTEK! - 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- Asus ROG STRIX B450-F GAMING Alaplap
- ASRock B550 Phantom Gaming 4 alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest