Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• edgR

őstag

válasz Ribi #4878 üzenetére

ezt en is neztem, viszont a dobozaban egy mellekleten ez olvashato:
    ''caution
    voltage:
    for all geil performance ddr2 memory modules, please follow geil's recommended voltages for best performance. each model's specific recommended voltage can be found on the laser sticker to the right side of each module. please also refer to your motherboard manufacturer's owners manual for dram voltage adjustment''
    sajnos mivel nincs fenykepezogepem igy bizonyitekom sem, de az altaluk emlitett hologramos matrican a ''voltage: 2.4v'' szerepel... a mem. mar majdnem 1honapja megvan, a tobbi cuccot augusztus elejen akarom megvenni hozza, azert is erdeklodtem mar most.

• edgR

őstag

sziasztok. van vkinek kozuletek geil ultra+ 2*1gb 800mhz (3-3-3-8)-as memoriaja? esetleg tapasztalatotok? a gyarto 2.4v-t ajanl default fesznek ami nekem kicsit soknak tunik de majd ti megcafoltok :) ezek alapbol 1.8v-on mennek cl5ben, es nekem kell majd biosbol belonom a helyes idoziteseket es feszt? egy p5k deluxe-ot szeretnek alajuk pakolni egy q6600 (2,4g) kisereteben. huzni is szeretnem kb ~3g kornyekere, a 300x8-tol indulva mondjuk 400x8ig kis lepesekben megfelelo? azt olvastam az 1:1 arany miatt a 400as fsb lenne leginkabb megfelelo a ramok miatt. koszi a segitseget elore is

Aktív témák