- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Prezentálta PCI Express 6.0-s SSD-vezérlőjét a Silicon Motion
- Amazon Kindle
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen processzort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
Aktív témák
-
Shono
aktív tag
Minden tiszteletem, de legközelebb, ha írsz valamit, legalább olvasd el mire válaszolsz. (3 napja küzdök vele) Ha ti sem tudjátok, akkor írd, hogy bocs ez van.
Aki nem kérdez(akár magában), annak esélye sincs megtudni a választ. Mivel elég sokan járunk errefelé gondoltam sok ember okosabb. Erre való ez a fórum - gondolom. De ezt miért én ''zöldfülű'' mondom egy addiktnak????
mellesleg:
Note that we've also been asked about advanced memory timings such as tRRD, tRC, tWR, tWTR, and tREF, but the majority of users will get the best results by leaving these in automatic configuration mode. (Tom's Hardver)
Engem akkor is érdekel. És még egy könnycseppet sem ejtettem, csak kérdeztem, majd válasz hiányában indulatot gerjesztettem. (legalább jött valami)
Ha megtaláltam mik ezek, akkor szólok /legközelebb/
alles gute
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Futás, futópályák
- PlayStation 3
- Amazon Kindle
- EAFC 25
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Revolut
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest