Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Vezetékes FEJhallgatók
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
Shono
aktív tag
Minden tiszteletem, de legközelebb, ha írsz valamit, legalább olvasd el mire válaszolsz. (3 napja küzdök vele) Ha ti sem tudjátok, akkor írd, hogy bocs ez van.
Aki nem kérdez(akár magában), annak esélye sincs megtudni a választ. Mivel elég sokan járunk errefelé gondoltam sok ember okosabb. Erre való ez a fórum - gondolom. De ezt miért én ''zöldfülű'' mondom egy addiktnak????
mellesleg:
Note that we've also been asked about advanced memory timings such as tRRD, tRC, tWR, tWTR, and tREF, but the majority of users will get the best results by leaving these in automatic configuration mode. (Tom's Hardver)
Engem akkor is érdekel. És még egy könnycseppet sem ejtettem, csak kérdeztem, majd válasz hiányában indulatot gerjesztettem. (legalább jött valami)
Ha megtaláltam mik ezek, akkor szólok /legközelebb/
alles gute
Aktív témák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Telekom mobilszolgáltatások
- Battlefield 6
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest