Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
subaruwrc
félisten
ne keseredj el ez nem memó hiba. én is ugyanígy szívtam vele amikor 500on hajtottam szinkronban. 4óra hibátlan orthos után net közben kifagyott. gyanakodtam memóriára chipsetre mindenre csak egyvalamire nem.elvileg a procim atomtuningos. 3850 et vitt az előző gazdájánál szóval erre nem gyanakodtam és 3500nál csak 1.39et kapott. lényeg: a proci miatt fagy meg az van alulfeszelve. emeld 1.35re a procifeszt és meglátod h semmi baja nem lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mortal Kombat 1 (2023)
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest