Hirdetés
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Híres és hírhedt processzorokkal számol le az Intel
- Neked az algoritmus mondja meg, hogy ki vagy
- Hobby elektronika
- AMD FX
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- HP notebook topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vége az ajánlott áron árult GeForce-oknak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Passape
tag
Hali nah egy Rev3-as Reaper megvan, másik úton, a rev2-est meg eladom, pedig csak 3 napos, de legalább nem bontaottam ki.
E8600 igen, és GA-P45-UD3P , már mind megvan, csak rendszert rakok újra, és ez nálam olyan 3 nap megfeszített munka, a biztonsági mentések, vírusellenőrzések 4 Terrán meg egyebek miatt. (egy hétvége alatt 6x rakom újra a windowst.)

Tegnap még Romániában voltam az egyik gyárban gyártósort installálni, de talán ma eljutok az alaplap, meg a memóriacseréig.

A cél 4000+stabilan lehetőleg 4500 7/24-ben, most bújom az alaplap bios leírását hivatalos meg egyéb forrásokból. Memória meg nem tudom, 1400 jó lenne. Szórzókkal még nem szórakoztam, majd meglátjuk mi hogyan jön ki. Nagyot álmodok, és nagy ágyat veszek, csak nehogy a végén a földön kelljen aludnom.

Egyébként meg szerencsém volt, mert már németországból is elfogyott a reaper, rendelni sem lehet

A legtöbb időmet az vette el hogy a hülye Norton 2008 csak sp2-3-ra megy fel, Nekem meg csak sp1-es cd-m volt, és sz@r netem
nah szerencsétlenkedem tovább
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair DOMINATOR PLATINUM RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP - 99 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36 - XMP - 120 hó garancia
- Kingstone HyperX Predator RGB DDR4-3200Mhz-CL16 16GB (2x8GB)
- CRUCIAL 32GB (2x16GB) Pro OC DDR5 6400MHz CL32 WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- 8 ÉV GARANCIA! Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz KF560C36BBEAK2-64 (cl36)
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

nah szerencsétlenkedem tovább