- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fujifilm X
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Passape
tag
Hali nah egy Rev3-as Reaper megvan, másik úton, a rev2-est meg eladom, pedig csak 3 napos, de legalább nem bontaottam ki.
E8600 igen, és GA-P45-UD3P , már mind megvan, csak rendszert rakok újra, és ez nálam olyan 3 nap megfeszített munka, a biztonsági mentések, vírusellenőrzések 4 Terrán meg egyebek miatt. (egy hétvége alatt 6x rakom újra a windowst.)
Tegnap még Romániában voltam az egyik gyárban gyártósort installálni, de talán ma eljutok az alaplap, meg a memóriacseréig.
A cél 4000+stabilan lehetőleg 4500 7/24-ben, most bújom az alaplap bios leírását hivatalos meg egyéb forrásokból. Memória meg nem tudom, 1400 jó lenne. Szórzókkal még nem szórakoztam, majd meglátjuk mi hogyan jön ki. Nagyot álmodok, és nagy ágyat veszek, csak nehogy a végén a földön kelljen aludnom.
Egyébként meg szerencsém volt, mert már németországból is elfogyott a reaper, rendelni sem lehet
A legtöbb időmet az vette el hogy a hülye Norton 2008 csak sp2-3-ra megy fel, Nekem meg csak sp1-es cd-m volt, és sz@r netem
nah szerencsétlenkedem tovább
Új hozzászólás Aktív témák
- Kés topik
- Total Commander
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- One mobilszolgáltatások
- Milyen notebookot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest