Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Attix82 #3282 üzenetére
megpróbáltam még 1x, hogy adtam feszt mindenkinek gazdagon, és cl4 -> a win bebootol, de az avast bootba belehal. -> csökkentett mód, rendszerhelyreállítás, avast unistall, avast install, és közben millió restart.... fél órás procedúra, unalmas... mire rájöttem erre a trükkre. úúúúú! ti: a tünet a fent említett avast boot közbeni se kép, se hang, amin a sima vissazállítás nem segít. fél évvel ezelőttig voltam olyan pancser, hogy ilyenkor win reinstall... ram húzáskor mindig eljátsza.
nem izgatom magam, egyelőre ennyi lesz. lehet, hogy ezt a ram teljesítmnyt félárból is kihozhattam volna, dehát meg kellett próbálnom, nehogy a ram legyen a visszahúzó erő...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- E-roller topik
- Gumi és felni topik
- Reklámblokkolók topikja
- Escape from Tarkov
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- G.SKILL Trident Z Neo 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C16D-64GTZN
- Samsung DDR5 SODIMM ram kit 16 GB (2X8GB) 5600 MT/s
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest