Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- Hobby elektronika
- Azonnali fotós kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mini PC
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
m0h0senator #15596 üzenetére
Ez sajnos így szokott indulni, nem szeretnélek elkeseríteni. Először a nagyobb terhelésű játékok csapják ki a tápot, később egyre sűrűbben, már a Windowsban is előfordulhat majd.
AMD procid van? Hány éves tápod van?
mettek: csodálom hogy W7-en egyáltalán elindul a játék....
-
Cifu
Topikgazda
Félreértés ne essék, nagyon örülnék én is annak, ha az "tömeg" NPC-k viselkedése normálisabb lenne. Úgy a gyalogosoké mint a járműveké.
A LOD-al is vannak bőven problémák, például a Badlands-en ha az úton megyünk este, távolban kirajzol egy nagy-nagy csomó autó helyzetjelző lámpát és fényszórót. Ahogy haladunk nagy sebességgel, ezek szépen eltűnnek és normálisan csak egy-egy autóba botlunk. A dolog egyfelől érthető, kb. 500 métertől egy alacsony felbontású "éjszakai lámpa" effekt veszi át az úton lévő forgalom helyét. Csakhogy nincs a forgalom mértéke skálázva, mindenhol csúcsforgalom van ennél az effektnél, még a Badlands-en is.
Ezek megint olyan dolgok, amik nekem úgy tűnnek, hogy a sietettet fejlesztésből fakadnak. Feltehetően nem lenne nagy dolog mondjuk 4 féle szintre bontani ezt az effektet, hogy a belvárosban a legsűrűbb (és lassú) legyen, ahogy jövünk kifelé, egyre kisebb forgalom legyen.
-
Vesa
Topikgazda
válasz
m0h0senator #15596 üzenetére
Esetleg olyan összefüggés lehet, hogy a patch óta valamiért jobban hajtja a VGA-t, így előjön ha a táp gyengébb a kelleténél. Ezt egyszerűen ki tudod tesztelni egy VGA stress tesztel. Ha ott is csinálja, akkor táp, ha nem, akkor a játék lesz az.
-
m0h0senator
őstag
válasz
WATERDACA #15588 üzenetére
Azért nem gondolom táp hibának, mert nagyobb terhelésnél nem jelentkezik. Csak akkor indul újra mikor CP-t indítom. 1.04-el megjelenés napja óta egyszer sem volt ilyen. És semmi sw és hw változás nem történt csak a CP frissült. Ettől nem még nem zárom ki teljesen a tápot csak arra gondolok, hogy akkor már máshol is előjött volna. Eseménynapló sajnos ilyen esetekben használhatatlan.
-
mettek
addikt
válasz
m0h0senator #15585 üzenetére
Nekem egyszer sem csinált ilyet.
-
Vesa
Topikgazda
-
Vesa
Topikgazda
válasz
Ilyet nem tapasztaltam, CTD se volt, pedig egész éjjel játszottam vele. Viszont a textúra betöltéssel szórakozik néha, és autókázás közben rendre van 1-1 mikro lag (annak ellenére, hogy a stabil 60fps most is megvan, de valami miatt néha akad egyet). 1.04-nél ez sem volt.
-
válasz
Bile Demon #15583 üzenetére
-
válasz
Táphiba lesz, nem a játék generálja. Ha a játék lenne a ludas, "kék"halált is kapnál.
-
Vesa
Topikgazda
Egyet kell értenem. Szerintem sokkal változatosabb az utcai élet, mint eddig bármilyen másik játékban. Két komoly gond van, ami bár engem nem zavar mert ez a része egyáltalán nem érdekel, de ettől még valóban illúzióromboló. Egyik a forgalom AI, a másik -talán a leggázabb-, amikor fordulsz egyet és eltűnnek/feltűnnek NPC-k/járművek. Ugyanakkor rengeteg szituációt megcsináltak az utcai NPC-kkel, a legkülönfélébb helyzetekkel lehet találkozni, ha az ember járkál és figyel. Kifejezetten hangulatosnak tartom ezt a sokszínűséget. Össze lehetne szedni ezeket egy listába, már csak az érdekesség kedvéért is.
-
m0h0senator
őstag
1.05 alatt random újra indítja az egész gépet. Van, hogy órák után van hogy menüből betöltés után. Másnak is produkál ilyet? 1.04 alatt talán egyszer fordult elő.
-
válasz
Roland861010 #15580 üzenetére
Szia, igen, be tudod, visszatesz az utolsó checkpointra. -
Sensut
őstag
Szörnyű egy év volt 2020, de tanulságos. Többé ne vásárolj előre kirándulás csomagot, ne vegyél előre jegyet repülőre, ne fizess be előre fesztiválokra... és sose rendelj előre játékot!
-
Roland861010
veterán
Ha befejezem a fő küldetését a meglévő mellék küldetéseket be tudom fejezni?
Az 1.05 óta még GeForce Nowon sem az igazi a játék homályos távoli textúrák, droppol, és mindegy hogy low vagy ultra a beállítás.
Ez már engem is fusztral.
-
FingR86
őstag
1.05 patch-hez van valakinek HEX editoros megoldása Ryzen procikhoz ?
valamit változtattak benne, mert már nem találja meg azt az adott karakterláncot az új exe-ben, és ugyanolyan fosul csomó szálat nem használ a játék. -
leviske
veterán
válasz
stuka20 #15558 üzenetére
A spoilernek tagelt rész szerintem nem spoiler.
Mindenesetre a tapasztalatom az, hogy a Delamain küldiket leszámítva nem jelenik meg előre az összes, hanem a várost járva aktiválódnak. Van amihez eleve gyalogosan kell járni. Az egyetlen sztorihoz kötött korlátozása a mellék küldiket illetően Watson lezárása a játék elején, de azt elég hamar feloldják.
De javítsatok ki, ha tévedek.
-
Cifu
Topikgazda
Amikor valaki élő várost vár, és azon panaszkodik, hogy nem úgy él, ahogy Ő elvárja, akkor én mindig vakarom a fejem, mert közben azt látom, hogy a város éppenséggel eléggé él.
Konkrétan tegnap futottam egy olyanba, hogy egy kb. 40 játékórával korábbi küldetésben megmentett fazonnal futottam össze az utcán, és úgy viselkedett, ahogy a küldetés után elvárható. Spoileresen:
ugye még a trailerekben is szerepelt a budhista pap testvérpár, akiket elraboltak a Maelstrom tagjai, hogy kibervert építsenek beléjük, mert hát ők azt természetellenesnek tekintik. A küldetést meg is csináltam, de én ugye megöltem a fogvatartóit, a fene foglalkozik vele, hogy életben tartsam őket. De a megmenekített papunk kvázi letorkolt, hogy kioltott életek árán inkább nem kellett volna megmentsem. Gyorstekerés előre, kb. 40 játékórával később a város egy tök más pontján találkozom a testvérpárral, ahogy egy oszlop tövében imádkoznak, az átépített testvér megköszönte a segítségemet, a megmentett testvér viszont továbbra is eléggé hűvösen viszonyult hozzám. [kép erről] Igen, ez egy előre scriptelt eset, ettől függetlenül aranyos húzás és nagyon tetszett. Ilyennel pedig bőven találkoztam már, csak ennyivel később nem vártam, hogy összefutok velük.
-
Vesa
Topikgazda
Írta itt valaki korábban a textúra betöltési hibát, illetve, hogy lassan tölt. Nos, az 1.05 óta nekem is csinálja néha. Érdekes módon csak a járműveknél és a random NPC-k esetén, de elég zavaró, 1.04-nél semmi ilyesmi nem volt még. Azt hiszem visszateszem amíg nem javítják ki.
-
Jinxb1rd
addikt
Quest breaking glitchbe estem bele úgy néz ki vagy nem tudom mit kell csináljak.
Játék elejei mellékküldi:Misty bárja mellett, a proféciához kellene mennem, meghallgatni még 3x de alszik. Illetve ha közelítek hozzá, eltűnik a küldetésjelző jel is. -
shotika
őstag
válasz
deadtom #15561 üzenetére
A magam részéről átlagos hype volt a játék fele, és ahogy régebben írtam, igazán csak a Keanus bejelentésnél ugrottam rá a cuccra. Aztán szépen alább is hagyott a lelkesedésem - de ez nálam természetes. Talán épp ezért (is) az első csúszást se éltem meg rosszul, felőlem simán megjelenhetett volna 2021 tavaszán vagy nyarán is, mert egyébként is annyi-de annyi jó cím van ezen kívül. Olyan mértékűre híztak a különböző appjaimon a játékok (Steam stb), hogy pl olyan remek (vagy annak tűnő) játékok, mint a Metro Exodus is, a mai napig pár órával csücsül rajta. És ez csak egy a sok közül, vannak rajtuk 2-3 éves játékok is (a Dead Space 2-őt is nemrég fejeztem be, és a 3. részt is csak a CP77 miatt hagytam félbe, de ott a Control, a Quantum Break, a Prey, a Dishonored 2, az Evil Withinek, a FC New Dawn, vagy a Borderlands 3 kiegészítői). Egyszerűen annyira sok játék jelenik meg, és a legtöbb egyre hosszabb játékidővel, hogy nem érem be magam.
Ja de amúgy még valami: ezer éve nem vettem dobozos kiadást, de ez minden fillért megért!! Szépen megfér a nagy klasszikus mellett - ami cím külön vicces jelen esetben. A Diablo 3 megjelenését is hatalmas botrány követte
(sajnos minden más dobozomat kihajítottam sok éve ágyipoloska háború miatt...)
-
Bep
őstag
válasz
Eversmann #15551 üzenetére
Ilyen nekem is volt ma is. Hirtelen váltás, mintha távolról beszélnének hozzám. Aztán egyszer csak durr percek múlva.... normál hangzás.
Meg 2x belefutottam, hogy küldetés közben a számítógépen a kamerákat offline-ba tettem, majd még utána küldi közben vissza kellett tölteni és hiába voltak kikapcsolva a kamerák, láttak. Kikapcsolni se lehetett őket utána már, a képernyőn kikapcsolásra sem váltottak át offline-ba, továbbra is online maradtak.
-
F_Peter
őstag
válasz
l.skywalker #15544 üzenetére
A világ nagyon jó és részletesen, jól osszerakott, rengeteg lehetőséggel. Nem véletlen hogy ehhez nyúltak, mivel a Top100 Rpg listán ez a 10., ami nagyon erős helyezet.
-
deadtom
csendes tag
válasz
Maelephant #15564 üzenetére
Szerintem ez nem bug, hanem lehetséges, hogy marad egy kis hp-ja aztán csak a földön fetreng. Nálam is jelen van és én tuti nem raktam be semmi ilyen cuccot amitől nem halnának az ellenfelek, mivel nagyon nem is fejlesztettem a karakteremen. Engem mondjuk nem zavar, egy kis csetepaté utáni fejeskiosztás nálam simán belefér.
-
válasz
BusinessGuy #15563 üzenetére
Nem és nem. És ahogy írtam fenn, nem minden ellenfél lesz "incapacitated", a legalacsonyabb tier-ű tucatellenfelek (Goon, Fanatic stb.) jellemzően meghalnak, kivéve hackkel megölés esetét (egyébként van, hogy akkor is meghalnak). Lehet, hogy -10 alá kell vinni őket, mint AD&D 2ed-ben
.
-
BusinessGuy
őstag
válasz
Maelephant #15562 üzenetére
Akkor fegyvernél esetleg, vagy egyéb implantnál? Nekem ez okozta.
-
válasz
BusinessGuy #15559 üzenetére
Nincs berakva. Egyszer egy implantnál beraktam, de utána visszatöltöttem az állást, mikor rájöttem, hogy nem lehet csak úgy kiszedni a modokat az implantokból sem, lehet, hogy bug, így maradt "félig", mert egyszer be volt rakva (?).
-
deadtom
csendes tag
válasz
shotika #15545 üzenetére
Még a fejlesztők nyilatkozták is régebben, ha mindent bele akarnának rakni ami eszükbe jut akkor soha nem lennének kész vele és ezért kell is egy megjelenési dátumot adni nem csak nekünk de maguknak is, hogy oké itt a vége meg kell jelenni a játéknak. Tudtak volna olyan játékot csinálni amit cocobanana #15480-as kommentjébe leírt? Persze hogy tudtak volna. Hogy pl. 2025-re elkészültek-e volna vele? Kétlem.
Sajnos már ott elrontották, hogy 2013-ba kiadták azt a teaser-t. Kvázi egy bejelentésnek vették az emberek és, hogy már onnantól kezdve készül a játék. Pedig szerintem csak épp nyélbeütötték az üzletet Pondsmith-el és kiadták a videót, hogy hahó ilyenen is dolgozni fogunk. Persze közbe megjelent egy W3, csak ezt valahogy elfelejtik és ha jól tudom az után is kezdett el nőni a CDPR létszáma.
Meg nagyon nem is tudok ilyen játékról ahol ilyen agresszívan követelték volna a játékosok, hogy mutassanak valamit a játékból vagy mondjanak már valamit, hogy éppen hol tart a fejlesztés. Itt van pl az AC valhalla a kutyát nem érdekelte hogy éppen hol tart a fejlesztés meg milyen dolgokat raktak bele a játékba meg éppen milyen dolgokat vettek ki ami nem úgy működött ahogy azt eltervezték. Megjelent, ugyan olyan mint az előző kettő csak más köntösbe azt kész.
Tudom, hogy most a stúdión belül se rózsás a helyzet a vezetőség és a fejlesztők között, de én kívánom nekik, hogy rendeződjenek a dolgok és minél előbb lábaljanak ki ebből. Születtek rossz döntések, nincs is tökéletes állapotba a játék, de szerintem ők se és a játék se ezt a fikaáradatot érdemli. -
válasz
Imilenni #15556 üzenetére
Úgy vettem észre, hogy a "tömeg" ellenfelek meghalnak rendesen, de a "komolyabb" (ezt, ha scanneled, a nevük is jelzi, ami vagy erősebb típus, pl. TC Ozeki, vagy néha egyedi név) ellenfelek ezt a szarakodás csinálják. Valamint a tucatellenfelek is, ha valamilyen todományos módszerrel intézem el őket, pl. Overheat. Fura, hogy a robotok az elfelejtettem nevű elektromos kisülés hacktől nem csinálják ezt, hanem kisül a "magjuk" és meghalnak, viszont mindegyik alatt képződik egy lootolhatóként jelzett "valami" (amit a minimapen a szürke X is jelez), a hullájukon (roncson) is látszik a kis, fehér "kocka" ikon, de sosem lootolható az a tárgy/alkatrész.
-
BusinessGuy
őstag
Maelephant: Oké, nem csak fegyvert lehet gyilokmentesre állítani, meg van. Tuti nálad is be van rakva a szemhez analízis aminek a leírásában ott van hogy nemhalálossá teszi a lövéseid. Kivettem, azóta halnak. Viszont ez vagy bug vagy f.szság mert ennek ballisztikus fegyvernél nem kéne így működni lévén oda lősz ahova célzol, nem tech fegyver nem smart fegyver...
Imilenni: ölés nélkül is van xp. Csak ha a földön fetrengőt kivégzek külön xp....
-
stuka20
senior tag
-
ljs
tag
válasz
l.skywalker #15544 üzenetére
William Gibson könyvei közül az előző évezred utolsó évtizedében nálunk is megjelenteket ajánlom figyelmedbe! Szerintem alapművek és az atmoszféra-teremtő képességük szenzációs.
Ez a világ és Witcher világa valóban összehasonlíthatatlan. (De engem mindkettő "beszippantott".) -
Imilenni
addikt
válasz
Maelephant #15555 üzenetére
Amíg nem ölöm meg őket nincs XP?
Próbálok ölés nélkül haladni a játékban, de úgy látszik akkor nincs fejlődés?
Pf, még jó hogy pacifisták is lehetünk, nem? -
válasz
BusinessGuy #15525 üzenetére
Nálam is ez van, sokan nem halnak meg, csak tekeregnek a földön, mintha eszméletlenek lennének, és még egy lövés a fejbe, akkor kapom meg az XP-t / SC-et.
-
NomAd_82
aktív tag
válasz
BusinessGuy #15546 üzenetére
+1,
Gta IV-et szenvedéssel, GTA V-öt pedig kétszer kezdtem el és nem tudtam végigvinni.
Ezzel folyamatosan játszom.
Aki Gta-t és COD-ot hasonlít tényleg agyhalott, sajnos ebből van egyre több.
Irreális igényeket állítanak fel de ami a legrosszabb, hogy ezt képtelenek belátni és kötik az ebet a karóhoz, vicc.nincsnév007: lehet hülyeség de próbáld törölni a játékot és újtra feltenni ha a régebbi játékállás visszatöltés nem segít.
-
Eversmann
aktív tag
válasz
hszilard666 #15548 üzenetére
Nekem olyan szokott lenni, általában kocsiban, mikor beszél a vezető hozzám, mintha átváltana "stúdió" hangból kültérire
-
Rony949
őstag
válasz
hszilard666 #15548 üzenetére
Korábbi mentés betöltése sem segít?
-
nincsnév007
addikt
Valaki játszik ps4-ről? megnézné valaki hogy ha ps4-en vesz fel videót miért nem rögzít semmi zenét? még akkor is ha be van kapcsolva a copyright.
-
hszilard666
veterán
Srácok, bocsi, de 500 hsz óta nem voltam itt. Eredeti játékkal tolom, és van egy olyan problémám hogy elértem pacifica-ba, és innentől fogva senkinek sincs hangja. Avagy beszélnek hozzám, és csak a feliratot látom az adott karakter hangját nem hallom. Se silverhandét, se placide-ét, se a netwatch ügynökét. Tudtok erre valami ASAP fixet?
-
múltkor kérdezte valaki, hogy hogyan lehet resetelni a pontokat:
kraviz's clinicnél (ripperdoc) lehet venni olyan valamit ami a perkeket reseteli (leírása alapján csak azt) tabula e-rasa a neve. -
BusinessGuy
őstag
Még ha csak a GTA fanok lennének... Noha a net tele van GTA vs Cyberpunk videókkal amiket jól láthatóan rendszerint GTA fanatikus videósok készítenek hiába próbálod elmagyarázni mi a különbség a két játék között és miért nem kellene rpg alapokon nyugvó játékot amiben az ótókázás csak utazás és a játékmenet negyedét sem teszi ki összevetni olyan játékkal aminek a játékidő javát autós akcióban és lövöldözésben töltöd csak lehülyéznek.
De nem csak a GTA fanok, előkerültek az FPS fanok is akik rögtön a gunplay-t kritizálják és olyan játékokkal vetik össze mint a COD....
Iszonyatosan butul a világ, és a játékos társadalom. Oké vannak elemek amik kínosan gyengék a játékban például a víz fizikája és effektjei, de ezt pont lefosom. Viszont olyan dolgokat felróni például jármű irányítása és fizikája ami még csak nem is szerves fő része a játéknak és ezt összevetni olyan játékkal aminek meg gyakorlatilag az alapja, egyszerűen nevetséges. A helyzet ráadásul az hogy még így is kategóriákkal élménydúsabb és több fizikával rendelkezik a játék mint az Ubisoft féle openworld játékok bármelyikében ahol ráadásul nem is volt mellékes az autókázás..RR89: Ízlések és pofonok, számomra a GTA IV nemhogy nem rendelkezett jobb sztorival egy ritkairritáló paraszt főszereplős fosnak tartom aminek a sztoriján kívül minden létező momentumát halálra untam, de a sztori is csak annyit ért hogy egyszer kitoljam. Össze se vetném azzal amit az eddigi immár 50 órámban a CP77-ben láttam....
-
shotika
őstag
válasz
deadtom #15510 üzenetére
Hát itt már olyan embert is olvastam, aki meg full lineáris sztorit akart volna
És ez a baja vele
Olyan szinten irreális, amit egyesek elvárnak, hogy az valami hihetetlen. De még csak bele sem gondolnak. Ha pl még több helyre lehetne bemenni, még több mindent csinálni, akkor még 5-6 évig írhatták volna a játékot. Valahol azért meg kell húzni a határt!
Meg jó páran leírták, hogy mit hazudtak a fejlesztők, mit vettek ki stb. Azért ezek kemény szavak. De most komolyan, mi az hogy hazudták? Egy darabig benne volt X dolog, amit valamilyen ok miatt végül nem építettek bele. Ezek után minden játék fejlesztését nagyítóval fogják nézni, hogy mit nem implantálnak végül bele? És a vicc, hogy ezt még számon is kérik?? Pedig ez, amióta létezik játékfejlesztés, így megy.
Sokan annyira impulzív, reális openworldot akarnak, hogy teljesen elrugaszkodnak a realitástól. Ha hajnalban végigmegyek az utcánkban tudjátok mi történik?? Semmi.Kva nehéz ám összehegeszteni egy olyan komplex játékot, mint ez is, ami mindenből csipeget egy picit. Egy pici RPG itt, egy kis akció ott, egy nagy adagnyi open world élmény, ja és persze sztori is legyen.
A hibáktól függetlenül, én úgy gondolom, nagyjából jól megtalálták az egyensúlyt a különböző stílusok és azok elemei egybeolvasztásánál. Lehetett volna jobb is? Persze. És ugyanígy sokkal rosszabb is... -
l.skywalker
titán
válasz
South Velen #15540 üzenetére
Azért a Witcher könyvek mögötti univerzum nekem sokkal kifirrottabb, mint a Cyberpunk 2020. Az utóbbiban inkább a nem túl távoli jövő, ami vonzó, de mint fantázia világ nem jó alap egy Witcher féle világhoz.
-
Vesa
Topikgazda
válasz
South Velen #15540 üzenetére
A történet ízlés dolga, érthető, ha valakinek erről más a véleménye. Ez szubjektív. Nálam egy lapon sem említhető a GTA szimpla bűnözős sztorijávval, főleg, mert amögött semmiféle háttérvilág nincsen, itt pedig egy nagyon részletes és a játékban is szépen implementált lore van.
A kritikával nincsen baja senkinek, nem tetszhet mindenkinek egy játék. De az a sokszor teljesen értelmtlen, rosszindulatú fröcsögés és állandó GTA hasonlítgatás ami itt megy egy hete, indokolatlan.
Ha nekem nem tetszik egy játék, nem játszom vele. Nem bonyolult.
Az pedig végképp gyerekes, ha valaki sokadjára csak azért írja be ide a negatív kirohanásait, mert meg akarja győzni a saját véleményéről azokat, akik egészen más véleményen vannak. Ez egy játék. Ha nem tetszik, el kell engedni. -
Źşë'
addikt
válasz
cocobanana #15480 üzenetére
azt azért ugye tudod h ezek félelmetes igények, főleg ha már van egy életed amiben mindezt megteheted
-
South Velen
addikt
Nekem a sztori a legfontosabb egy játékban, de finoman szólva sem vagyok lenyűgözve.
Én pont hogy nem GTA szerű élményt, hanem modern witcher élményt vártam tőle. Legalábbis sztori - karakterek - elmélyülés tekintetében, persze CP köntösben. De inkább GTA lett rpg elemekkel, de a világ még ott is élőbb.Bár nem összehasonlítható, de ha már GTA, a GTA IV-nek mérföldekkel jobb sztorija volt, mint ennek (bár még csak a felénél járok a CP-nek), bár nem is lett mainstream annyira..
Ez inkább olyan GTA V tier eddig, persze teljesen más a téma, de kb csak annyira érdekes és bevonzó. Nem óriási jó, de nem is rossz. -
Vesa
Topikgazda
válasz
DzsannyX #15485 üzenetére
A gond vélhetően az -a részben jogos konzolos kritikát leszámítva-, hogy rászabadult a címre a nem éppen az IQ-járól híres GTA-s közösség. Sajnos ezt többen leírtuk már megjelenés előtt is, várható volt, hogy eleve sokan GTA klónként tekintettek a játékra. Borítékolható volt, hogy ők csalódni fognak. A Fallout 4-ben nem voltak autók, amiket el lehetett lopni, tehát nem volt GTA-ként értelmezhető az arra érzékenyek számára, így ott nem találkozott a két társaság. Most sem az RPG vagy akár csak a sztori alapú játékokat szeretők gyártják az állandó GTA összehasonlító, fröcsögő videókat.
-
NomAd_82
aktív tag
válasz
l.skywalker #15535 üzenetére
arra várok de 1 hónap túl sok
-
nesh_019
senior tag
[link] Ez nagyon jó. Cyberpunk 2077 - Brutal Combat & Epic Cyborg Stealth Kills Vol 1 [Cinematic Style]
-
NomAd_82
aktív tag
Én nem tudom, hogy erre tényleg szükség van-e, ami itt megy ebben a topicban.
Ha valaki leírja a játék hibáit az rendben van, persze, hiszen ez egy topic és mindenkinek joga van ehhez, rendben. Pont. Viszont azt nem értem, hogy ezt miért kell több hozzászóláson át folytatni és ecsetelni, ráerőszakolni a véleményeket azokra, ( köztük rám is ) akiknek pozitív véleményük van és tetszik és ezekkel a hibákkal együtt tudnak élni.
Nem értem, miért kell elvakult és hasonló jelzőkkel illetni azokat, akiknek ez a játék, bejön, letették az arcukat tőle és játszanak vele.
A hozzászólások nagy részéből ordít, hogy sok ember csalódott de akkor ezek a gamerek miért tolják még az 1.05. patch megjelenése után is?
Ott a refund, éljen vele, aki nincsen megelégedve és váltson topicot.
Mert ennek a negatív fostengernek tényleg semmi értelme.
Más:
Van pár olyan küldetésem, amiknek a helyszíneit korábban városnézés keretében kipucoltam de most hogy küldetés vezet oda, már üres. Ezeket végleg buktam ? -
donki
senior tag
válasz
RubbishBin #15403 üzenetére
Na ja. Nem egy és nem kettő játék volt már amit a felénél abbahagytam. Jó lett volna refundolni ezeket. Pl. Final fantasy meg ilyenek. Azt írták, hogy jó, közben unalmas szar volt. De nem kaptam vissza egy petákot sem.
-
Boonen007
őstag
válasz
l.skywalker #15529 üzenetére
Valhalla day one tény, hogy a többit nem, de gond nélkül fut az első perctol kezdve, bug sem remlik, ha volt is
nem
maradt meg bennem. -
Madwe
nagyúr
válasz
South Velen #15513 üzenetére
A kedvencem az volt amikor az egyik eventen megmentettem valakit, odamentem közelébe majd elkedzte a szokásos npc dumáját nyomni h mit nézek, takarodjak innen! Most irtottam ki minden támadóját erre morcos, értem
-
Marky18
aktív tag
válasz
l.skywalker #15527 üzenetére
De nem az a magyarazat a szar PS4/XO verziokra, hogy 7 eves gepeken a next-gen jatektol mit varunk?
Vagy megis egy nagy szart raktak le az asztalra?
En is mar 20 ora folott beleraktam, elvezem a bugoktol eltekintve, de ez eddig az elmult 5 ev csalodasa. Nem a bugok es a teljesitmeny miatt, hanem mert a content nagyreszet kihagytak. -
l.skywalker
titán
válasz
jonnyjoker01 #15483 üzenetére
Főleg, hogy PS5-re és Xbox Series-re direktben meg sem jelent...
De ugyanakkor ez innentől pont különlegesen érdekes, mert ha nem next gen akkor miért nem fut jól Xbox One-on és PS4-en?
-
törölt tag
válasz
BusinessGuy #15525 üzenetére
Kuzdoszellem
-
BusinessGuy
őstag
Kedves jónépek!
Nem tudom bug-e avagy valami be van lőve nálam,de másnak feltünt hogy éles fegyverrel (nincs átalakítás a fegyveremen hogy ne öljön) leterítek valakit,az a földön láthatóan még él... Ha ilyenkor rálövök akkor kapok még plusz XP-t és hírnevet... Gyakorlatilag mindenkinél ez van még annál is akit az iszonyat 1 lövéses barrett szerű mesterlövész tyuffantóval pofánlövök....Ez most be van nálam bugolva vagy ez most mi? Már napok óta észrevettem de gondoltam most megkérdezem,mert egy kiadós dara után mindig végigmegyek a fekvő népen és kapják a finisht...
Béla néni: Azt azért elvártam volna Nigh Citytől ha már Cyberpunk, hogy beülhessek egy stip bárba és zenét hallgatva emellett a graf mellett valami táncos munyót nézegetve iszogassak dumálgassak ott lévő NPC-kkel, ehhez képest ebből semmi nincs benne és az iszogatás a bárba is röhej kategória az inventory előrántással. Elvártam volna hogy legyen valami kis játék, mint a Witcherben a Gwent. Elvártam volna azt is ha már Cyberpunk ahol testmodok és szamurájkard is a lista élén van mint fegyver sőt utcai bunyót is lehet nyomni hogy ne 3 ütésből álljon a mozgás repertoár és komolyabb legyen a dolog főleg a Witcher után. De azt is hogy az NPC-k néha megvédjék magukat, mert egy ilyen városban kicsit nevetséges hogy szinte mindenki reakciója az összekuporodás. A rendőrök is gázosak a hirtelen bespawnolással. És még lehetne hosszan sorolni mi mindent elvártam volna, főleg hogy szép része be is lett igérve, promózva. Night City városa a tucat npc ellenére így most egy üres alibi npc-vel teleszórt város ahol a feladatokon kívül nincs értelme mászkálni mert csak csalódás fog érni a látványon kívül. Szó se róla lassan 50 óránál járok és élvezem a stuffot, de ez jórészt a küldetéseknek és az atmoszférának köszönhető illetve a gunplay is élvezetes ha ráfekszik az ember a skillekre ezzel kapcsolatban. Gyakorlatilag hiába van millió városlakó, Night City gyengébb hasonló kelt mint bármelyik városi Ubisoft openworld játék, ami gáz mert mindre ugyan ez mondható el: alibi random élővilág zéró életszerűséggel...
-
Loxe
újonc
Üdvözletem!
Nekem egy olyan problémám lenne, amire nem igen találtam megoldást még.
21:9-es a monitorom, aminek 2560x1080 lenne az ajánlott felbontása a játéknak, fut is úgy, csak a problémám az hogy kb 10fpsel kevesebbet kapok így, mint amikor 1920x1080 vagyis 16:9ben lenne.És gondoltam én hogy akkor most már hátha beraktak az új patchel valamit ami tudja kezelni azt hogy ha 16:9es 1920x1080ba rakom, akkor ne húzza szét a 16:9es képet 21:1re, hanem mint más játék, két oldalsó sötét csíkot berak, hát ez nem történt meg még most sem... és ilyen a kép ha 16:9et teljes képernyős módba rakom
Ha pedig ablakosba, vagy keret nélküli ablakosba akkor meg ilyen
Szóval a kérdés az, hogy erre van-e valami megoldás, mert más játékokban vagy egyből felismeri és 16:9be rakja a képet és nem nyújtja szét, vagy van egy olyan opció hogy milyen legyen a képarány és ott állítod be hogy 16:9 legyen, itt ez az opció kimaradt.
De hátha talán valami ini-fájlban vagy valahol hátha be lehetne állítani hogy 16:9be kezelje a képarányt. -
Imilenni
addikt
Egyébként ez valami új feature, hogy pl a régebbi küldetések helyszínén még mindíg ott vannak a hullák, loottal a nyakukban?
-
gabo91
aktív tag
válasz
bélanéni #15514 üzenetére
Én is így gondolom ahogy te.
Tegyük hozzá, azért a Rockstar is okozott nem kis felháborodást tavaly az RDR2 PC portal, mégsem ütötték vágták őket, pénzt sem lehetett visszakövetelni (pedig visszakértem volna)
De az ubisoft is évente, kétévente letesz egy új AC-t ami dögunalom, középszerő egyre jobban veszti el a régi minőséget, mégsem ugrál senki, várják a következőt.... ez van ezt kell enni...A magas elvárásokhoz képest igen csalódás, de attól még mérfőldekkel jobb bármelyik ubisoft játéktól.... többiről nem is beszélve.
-
Maxxy10
addikt
Megtalálta már valaki
Cirit? -
Night City kis túlzással megapolis. Tízezernyi NPC-vel, random eseményekkel. Igaz, nem lehet szóba elegyedni a jó részükkel, de mégis egyesek a játék ezen részétől mit vártak? Ez nem egy KCD ahol igaz kicsit dinamikusabb az NPCk viselkedése, de településenként van belőlük cirka 20-30. Nem tökéletes a game, de ezt a szar cunamit nem érdemli meg. Nem kellett volna időpontokat ígérgetni, hanem kész amikor kész. Mindenki sokkal jobban járt volna. De ez a hisztéria, nevetséges. Irreális elvárások után óriási a pofára esés, hogy ez is csak egy játék lett. Ennek megfelelően az erényei le vannak szarva, a hibái meg óriásira felnagyítva. Gáz. Csak így tovább, hátha pár nap múlva le is húzza a CDPR a rolót, határozottan ezért szurkolnak k.sokan 👍 👍
-
South Velen
addikt
válasz
Jinxb1rd #15509 üzenetére
mellette meg mennek az autók, a közlekedés
Még jó, hogy mennek
igaz hogy dróton mennek, nulla közeli AI-val, nem tudják lereagálni azt se, ha pl feltartod őket (GTA-ban sok-sok éve megvan.), nulla reakciójuk van
A bűntett helyszíneken megmentjük az embereket, nem hogy annyit nem mondanak kösz, hanem még odamegyünk, és csak a szokásos 1 betáplált mondatokat mondják amit egyéb esetben mondanának hogy "hagyj békén" vagy ilyesmi. A witcherben már hálát adtak aztán később összefuthattunk velük, jutalmakat adtak, stb
többen leírták már, hogy egyáltalán nem reagálnak se a hírnevedre, se a kinézetedre, ami már megannyi játéknál "alap".
Az open world-ben alig lehet csinálni valamit, még a kajáldák nagy része is full fake ami a játékok kb 10 évvel ezelőtti zárt szintje.... kb semmi szabadidős tevékenység nincs.
de sok újat nem írtam, sokan leírák már, dehát elvakultsággal nem lehet mit kezdeni.
én nagyon szerettem volna szeretni a játékot, a witcher 3 kb 10000x jobb volt, mint bármelyik más játék, életem meghatározó része volt, nagyon vártam ezt,
de ez egy középszerű valami lett egyébként is, azzal összehasonlítva meg egy sz*r.
a bugok nem érdekelnek, pc-n tényleg nem vészes, az 1.05 is teljesen jó nekem.
Mint játék, mint tartalom kevés. De tény, hogy a witcher3 után kevés játékot élveztem. Talán csak az RDR2-t. Sajnos ezt sem élvezem, de már végignyomom, elvagyok vele addig. -
deadtom
csendes tag
válasz
RubbishBin #15495 üzenetére
250 órám van a W3-ba (maradjunk a CDPR produktumánál) amit egy mérföldkőként emlegetnek és az egy ow játék, de gondolom megint én vagyok hülye és rosszul tudom. Azon kívül, hogy az egy fantasy ez pedig egy sci-fi sok különbséget nem látok benne. De most már tudom mi a problémátok, helyetted már leírták mert te nem tudtad megfogalmazni, ti egy élet szimulátort vártatok csak kb. senki nem mondta, hogy az lesz.
Lehet nem te hoztad fel, de a zombi npc-kel kapcsolatba meg annyit, hogy direkt beléptem most kb 15 percre bámulni őket.
-zenélnek az utcán, gitároznak/dobolnak
-üldögélnek a padokon ahol kajálnak, cigiznek, beszélgetnek, telefonálnak, telefonjukat vagy tabletjüket nyomkodják
-láttam társaságokat akik ilyen malomszerű játékkal játszottak, meg valami másikkal amit fogalmam sincs mi volt
-fényképezték/videózták a helyszínelést
-vannak akik koldulnak és pénz is lehet nekik adni
-utcai árusnál kaját vett amit megköszönt és megkajálta
-pirosra váltotta zebra és a rajta áthaladó ncp csak a felénél volt így gyorsan átfutott rajta
-csomószor ki lehet fogni ilyen random beszélgetéseket két nps között
-autómatákat, játékgépeket nyomkodják
-egy sikátorba rohant két ember üvöltözve hogy mindenki meneküljön, lehet ez csak skriptelt volt de mindenképp hozzátett a játékélményhez
és ez csak 15 perc volt, de amúgy rohadtul nem szoktam bámulni a járókelőket mert nem érdekel mit csinálnak
És aki arra vágyik még hullámvasútra is ülhet a játékba, csak meg kell keresni.
Na de én itt befejeztem megyek vissza játszani mert én élvezem, és azt kaptam amit vártam mert nem voltak irreális elvárásaim. -
Jinxb1rd
addikt
válasz
South Velen #15508 üzenetére
Mert melyik játékban van életük az NPC-knek?
Kimész a lakótömböd elé, és népességsűrűség beállítástól függően több tucat leanimált grafikájú, kidolgozott de egymásra nem hasonlító NPC mászkál, mellette meg mennek az autók, a közlekedés. Hol itt a sterilség?
Utcasarkonként 3-4 párbeszéd felvéve. egy csomó tevékenység. Tényleg nem értem mi a franc bajuk van az embereknek ezekkel.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
South Velen #15503 üzenetére
Csak PC-n, megfelelő hardverrel.
-
gabo91
aktív tag
A fegyver/ruha módosítók is bugossak.
Páncélmódosítóim tegnap még 110-120körül voltak mára nerfelődtek 7-9re mindegyik.
Katanában volt 2db CHC kiegészítő 7%-os mindegyik .... most mindegyik 45%-os (ez olyan mintha a fegyver CHC-jét kapta volna meg a kiegészítő) ugye a fegyvernek van egy alap, ha beleteszed a kiegészítőt akkor beszámolja és a fegyver statisztikájában már az emelt összeg szerepel. A két kiegészítő 45%-ra vitte nekem, most is azt írja, de a benne lévő kiegészítőkre is 45-45%-ot ír
(ruhát találtam olyant amiben arany kiegészítő volt az volt 15% CHC)
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Lenovo LOQ 15APH8 gamer laptop 15,6" 144Hz, AMD Ryzen 7
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest