Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • deadtom

    csendes tag

    válasz shotika #15545 üzenetére

    Még a fejlesztők nyilatkozták is régebben, ha mindent bele akarnának rakni ami eszükbe jut akkor soha nem lennének kész vele és ezért kell is egy megjelenési dátumot adni nem csak nekünk de maguknak is, hogy oké itt a vége meg kell jelenni a játéknak. Tudtak volna olyan játékot csinálni amit cocobanana #15480-as kommentjébe leírt? Persze hogy tudtak volna. Hogy pl. 2025-re elkészültek-e volna vele? Kétlem.
    Sajnos már ott elrontották, hogy 2013-ba kiadták azt a teaser-t. Kvázi egy bejelentésnek vették az emberek és, hogy már onnantól kezdve készül a játék. Pedig szerintem csak épp nyélbeütötték az üzletet Pondsmith-el és kiadták a videót, hogy hahó ilyenen is dolgozni fogunk. Persze közbe megjelent egy W3, csak ezt valahogy elfelejtik és ha jól tudom az után is kezdett el nőni a CDPR létszáma.
    Meg nagyon nem is tudok ilyen játékról ahol ilyen agresszívan követelték volna a játékosok, hogy mutassanak valamit a játékból vagy mondjanak már valamit, hogy éppen hol tart a fejlesztés. Itt van pl az AC valhalla a kutyát nem érdekelte hogy éppen hol tart a fejlesztés meg milyen dolgokat raktak bele a játékba meg éppen milyen dolgokat vettek ki ami nem úgy működött ahogy azt eltervezték. Megjelent, ugyan olyan mint az előző kettő csak más köntösbe azt kész.

    Tudom, hogy most a stúdión belül se rózsás a helyzet a vezetőség és a fejlesztők között, de én kívánom nekik, hogy rendeződjenek a dolgok és minél előbb lábaljanak ki ebből. Születtek rossz döntések, nincs is tökéletes állapotba a játék, de szerintem ők se és a játék se ezt a fikaáradatot érdemli.

Új hozzászólás Aktív témák