Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cocobanana

    tag

    Megmondom én mit vártam ettől a nagy openworld játéktól. Teszem hozzá, nem játszottam a játékkal, mert ilyen állapotban, megvárom 1 év múlva, jó akciós, nyomott áron a gamet, viszont a bemutatókból, meg ami a fejlesztők mondtak, úgy harangozták be itt Night cityben az lehetsz, aki akarsz, úgy élhetsz ahogy akarsz....stb.
    Erre a gameplay alapján kapunk sima 20 órás story szálat és nem tudom mennyi mellékküldetést, de úgy hogy nem él a város.
    Én azt vártam ettől a játéktól, hogy igen ad egy virtuális valóságot a játék, hogy valóban él a város, nemcsak úgy tűnik, ha már vr-ben szexelnek, vagy mit csinálnak a fejükkel. Azt vártam, ha végig mész az utcán, az emberek beléd kössenek, vagy kérjenek segítséget. Lehessen rabolni, és ha fegyvert fogsz rájuk könyörögjenek az életükért, vagy oda adják a pénzt. Lehessen embereket elrabolni, megfenyegetni, akkor rád jönnek a zsaruk. Lehessen dolgozni a játékban, elmenni plázába és ott beszélgetni az emberekkel, leülni velük teázni, kajálni, vagy csajozni. Sportolni lehessen, kondizni. Biciklivel is lehessen közlekedni, vagy busszal, vagy ami éppen 2077-ben van. Ha meztelenül megyek ki az utcán, akkor szóljanak érte az emberek, legyen belőle balhé. Ott a Spiderman game, ha utcán végig sétálsz az NPC előtt, akkor mondják Spidey jó a ruhád, csináljunk közösen szelfit...stb Egyszerűen azt vártam ettől az openworld játéktól, hogy valóban ad egy olyan, részletgazdag inger világot, amiben valóban élni lehet. Kicsit olyan legyen, mint a GTA Rp, csak annál jobb. GTA Rp-vel is azért játszanak sokan, mert az emberek magányosak, és egyre magányosabbá válnak, ahogy fejlődik a technika és a világ, és sokan játékokba menekülnek, vagy ott akarnak élni, megélni azt amit valódi világba nem tudnak. Én ilyen openworld élményt vártam ettől a játéktól és nem kaptam meg a látott gameplay alapján. Nem érdekelnek a mellékküldetések, meg a főküldi, az érdekel, hogy legyen egy olyan játék, amiben átverhetem a való életet és megélhetem azt egy openworld játékban. Ezt én nem kaptam meg. Nyilván semelyik eddigi megjelent játékban nincs egy valódi élet szimulátor, de amelyik játék megcsinálja, az garantáltan sikeres lesz.

Új hozzászólás Aktív témák