Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a topic az Amatőr csillagászattal, csillagászati eszközökkel, és a velük kapcsolatos kérdésekkel, tapasztalatokkal foglalkozik, kizárólag hobbi szinten.
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
válasz
popey37 #2479 üzenetére
Koszi a reszletes valaszt.
Eddigi par probaim alatt meg sose sikerult megvalositani a tokeletes keresest.ha jol emlekszem az elso beallitas hogy viszingesen alljon a harom lab szerintem itt csuszik el az egesz.
Ezutan a leirasban csak annyi van hogy valasszak ki harom barmelyik fenyes pontot az egbolton es allitsam a latomezo kozepebe. Ezutan tudna a keresest.
Par bolygot megtalaltam de kovetni mar nem tudta pontosan, mert par perc alatt kimaszott a latomezobol.Szerintetek a linken megadott 100ezres ar a valos vagy en fogtam ki 2 eve 50 korul vagy az a valos inkabb?
Új hozzászólás Aktív témák
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Xiaomi Vacuum S20 bontatlan új fekete
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / normál állapotban / 100%-os akkumulátorral / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TV beltéri egység / DVB-T tuner / set top box
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 34 VA 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest