Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
kimi02 #11242 üzenetére
Köszi! Felment a carlosca, driver semmi,(nem is lesz) csak egy kva lan driver kellett mert nem volt a gépen cpuZ, le kellett szednem. Ha reggel nem jön össze semmi, akkor hagyon, nem kinzom tovább. 1-2 hete napi szinten sikerült egy Super PI, piFast vagy éppen wPrime eredményemet megdönteni, most már..kétlem.
Jó éjt!
-
lipi67
nagyúr
válasz
kimi02 #11236 üzenetére
Na..Prájmoltam neked, alapon, zárt házban, ventik nélkül. (azárt nem akarok fesszel szarakodni meg órajellel, mert csipog ez a vacak és a lányom felébred, itt alszik mellettem.
Én így használom, persze, nem megy a prime 95 közben..
HA még az ATT-t is feltenném, s a vga nem fűtene mert 1,26v helyett csak 0,8V-on és 770/900 helyett csak 150/mittom én() min menne. De asszem meggyőző.Úgy mint hűtő, s úgy is mint proci, látszik, hogy szeressem, nincs szétfeszelve. Everestet azért nyomtam be, hogy látsd, nincs venti..[link]
Ja! A szobában (megnéztem) csak 20,5° van..
-
lipi67
nagyúr
válasz
kimi02 #11230 üzenetére
Holnap megcsinálom Neked.
[Nekem ilyen a cumó.] Kben Bagirának igaza van, nem lesz mérvadó szerintem, mert nekem az a fesz olyan FSB-hez nagyon sok lesz..[link] Viszont gyanús..szerintem nálam, kis vid ide-kis vid oda, hűvösebb lesz..
Ja! Nyitott vagy zárt ház?
(#11231) zolynet : Jól teszed, bár én nem bántam meg őket 1 percre se, csak az anyjukat..
-
lipi67
nagyúr
válasz
petya75 #11194 üzenetére
Hm..Ugye-ugye..
#11198) zolynet Én már 2 éve lezsidóztam#11203) kimi02: Szóval..nézzem meg Neked, igaz? Uez ok, csak felül nincs venti. Holnap meglesem ha lesz gépem, mert ..újrarakom az egésuet. B@szná meg a mamáját az aki az MX3-at kitalálta..4 nap alatt, mint a kő!! Xp-m lassan halott, iccaka jön vissza a carlosca..
-
lipi67
nagyúr
válasz
Bagira01 #11190 üzenetére
Ma semmi javítás nem jött össze. Elment a kedvem..Lehet szar már a win., ven ezen minden. Igaz tuning előtt megy a tweakelés, de valahogy nem ok. Pedig hideg lesz, s post mont nem akarja(akarjuk) az igazságot..
3300-ért menj be sztem
Víz kilőve..#11189) darál0w Kb 3hetente darabokrta szedenm és felpucolom, de vízzel tuti nem lenne kedvem. Így is utálom csinálni, csak..ugye megint jön a "valamit-valamiért"..
-
lipi67
nagyúr
válasz
Bagira01 #11183 üzenetére
Én is agyaltam rajta, de a chieftec nagy tornyom nem fér el az ablakban
Szétszedni nem ok, mert ez mindenki gépe és ha hazajönnek a törpék, a gép az első..(nincs időm szerelgetni. Így a full hűtésem az, hogy kovektor őrlángra, ablak kinyit és úgy jó 1,5 méterre van a gép.
Nekem nem is kellene full víz. Csak a procira kéne valami jó kis cucc. Szerinted dobna rajat ahoz képest mint amikor oldallap le van véve, s ablak kinyit? (ráadásul ez a kva szoba olyan fekvésü, hogy reggel 9 és dél között ide süt a nap. S hiába van kint minusz, a hülye, nyitott ablakok szépen tükrözik, erősítik s persze pont a gépre..) A legjobb eredményem az volt amikor (pontosan nem emlékszem ) 10° körül volt a proci mikor felállt a win. (vagy 13°..nemtom)VGA..ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Én szenvedek velük. Vagy alig lehet húzni, vagy ha igen ,akkor is gebasz van és vagy az SM2 vagy az SM3 sántít, kvra kevés pontot hoz..
Nem dmarkozok.. -
lipi67
nagyúr
válasz
Bagira01 #11176 üzenetére
Gondolom iccaka, jó meleg szobában (m,ondom, kényelmes, lusta disznó), meg ez IBT nem prime.
Pont tegnap beszélgettem vele (nem csak ph-s dolgokról, hanem h esetleg visszaköltöznék szhelyre stb) s ez is szóba került. Viszont. Mikor még decemberben ott voltam (szhely) és elmentünk kocsmázni, nem ám az volt a téma, hogy mit igyunk, s hova hányjunk utána.A kis hülye i7-ről áradozott. Akkor is 1,16v/4GHz /55°. Ő mesélt, én berúgtam..
Viszont: Ismerem már rég óta (mutija a feleségem től nem messze lakik), s eddig amit mondott az 100%-ban fedte a valóságot, nincs okom a kételkedésre. Sőt..Ez a quad..Sokan nem hitték mit tud, én megvettem és nem, hogy hozta azt amit mesélt (mutatott)róla, hanem túl is teljesítette. Őszintén! Hol látsz még egy quadot amit léggel piFast alatt [Igy] tudnának hajtani? Kompival se..Ha ezt eladom, tuti rástartolok a procijára -
lipi67
nagyúr
válasz
Bagira01 #11171 üzenetére
Ezt benézted! 4GHz 1,16v! 50-55°, hidd el. Bár..A q9550-ét se hitték én megvettem és..neki 0,992v kellett alapon, nekem 0,896. Neki1,088-on 3,7xxx-en volt, nekem 3,8-on. Kivinni meg? Ő?!!! Ismered Te Őt? Az egy lusta disznó. Szarna bele! Ja..az én q9550-em VID-je 1,25 és venti nélkül is elvan. Most 25° van a szobában, zárt házban hátul 1db 12-es megy, meg a true-n van egy ADDA medium, vagy 800-as fordulattal. Magok: 33,31,29,29
(#11172) kimi02 Nézd. Tudom, hogy Neked a tuning miatt kell, igy ..NEM. Nem mert ahogy bagira is mondja, nem lenne számottevő különbség, s 3-4°-kal nem jutsz előbbre. Amit éreznél(megéreznél) az a víz..Én is ezen agyaltam. Ha elérsz a procin egy full jó beállításokkal (optimális) egy szintre (maxra) onnan x-y léghűtés már nem mozdít el. Láthatod, én is adtam a q9400-nek is 1,79V-ot léggel (azóta is szuperül megy) mert hozott rajta. Ennek nem azért adtam "csak"1,56V-ot mert féltem, azért mert már mind1 neki, léggel jobbat kihozni nem tudok úgy se belőle..
-
lipi67
nagyúr
válasz
Bagira01 #11167 üzenetére
Mi a manó ez? Hűt is? Azt írja a srác, hogy nem ment 60° fölé 3,6-3,8-on..nagy szám..
kulerr i7-esén nemtom mi van de 50-55° 4GHz-en..-igaz, 1,16V elég annak a procinak a 4GHz-hez..
#11170) hackeeeee : Ha a szaros hővezető lapocska túl magas, akkor ha pasztázod (ami jobb) lehet, hogy "lötyögne" rajta. Ezért a műanyag pöcköknél ha raksz alátétet, jobban rászorítja, jaja. Azt is mondtam, ha meg tudod oldani, átmenőcsavar ..
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #11164 üzenetére
Szentségtörés!
Tudom, minden szentnek maga felé hajlik a keze, de ha nagy fordulatu ventit teszel rá, a TRUE sztem a legjobb léghűtés. Ha az esetlegesen nagyobb zaj zavar, akkor nem.
Én úgy vok vele, valamit valamiért és..Van rajta egy 120*38-as 2600-os venti ami odabasz,de egy porszívó is halkabb. Ha net-letöltés stb..1xüen lehúzom az alaplapról és venti nélkül is kordában tartja a q9550-et..
(alátéteket szerzz hozzá -nekem is sz.j tanácsolta úgy 1-2 éve- mert elég lazán illeszkedik. Ezért is utálok procit cserélni. 4*3 alátét van a rugó felett, emberes a becsavarozása..de megéri. -
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #11126 üzenetére
Hú Te! Őszintzén szólva..én azt se tudom, hogy mik vannak itt a PH-n. Ha netán keresek valamit rögrön kérdezősködöm, lövésem sincs milyen topikok vannak, címlapot vagy 3x láttam életemben..
Tudom, van még topikkereső meg ilyen csuda dolgok ..de..hol s mi az pontosan..Lényeg, hogy amit keresek az valakitől megtudjam..no meg az emberek..asszem ez a legfontosabb. -sztem én vagyok a legbénább "kezelője" a ph-nak, és az 1%-át se láttam még..
-
lipi67
nagyúr
válasz
Bagira01 #11091 üzenetére
Hej Barátom! Régebben sokat beszélgettünk azért, tudom én, hogy mizu! Valóban leköt a suli, nem is baj az, az legalább megmarad, nem úgy mint egy -egy HW értéke..
Utazgatás..Na az gáz és fárasztó. A fiam csak napi 60Km-t buszozik, meg pici villanyos (3-3 megálló), kis séta és..kvra fáradt már csütörtökön. Nálad se ok, de ha ez van, ez van. Ok, hogy először szarsz majd rá, netre ok és kész, de talán pont ezért, néha majd jó lenne kicsit szórakozni is vele..Nem?"Az a baj, h nincs egy normális megoldás se, állandóan jár az agyam " -ez jó..s itt asszem mindenkire igaz..
-
-
lipi67
nagyúr
válasz
Bagira01 #11086 üzenetére
"így amd már előnyt élvezhet "------ Nemtom..Nem tudom elképzelni Rólad. Valahogy ha felébredek, nem az jut eszembe, hogy.."Na, Bagira most a családi videókat konvertálja.." - Le se sajnálod majd azokat a lehetséges előnyöket! Ok ok, kendermag jó dolog, de unalmas magában...S Te se az az emberke vagy, aki naphosszat a haverokkal az utcán lóg... Unalomból fogod eladni majd...
-
lipi67
nagyúr
válasz
krammerka #11076 üzenetére
Beszéltem tildyvel,a költözés miatt, segít. Priviben részletek!!!
majd keresd tildyt!!!Lényeg: tildy segít átköltöztetni az oldalt, Ő érti ezeket a dolgokat
(#11085) Bagira01 : Azt írtad nem is oi! régen, mnem tuningolsz, elég volt. Mindenki borítékolta, hogy nem úgy lesz. Most AMD..ez is olyan mint a Pink Floyd 1ik lemeze.."pillanatnyi elmezavar", játszol majd vele, s 2-3 hét után, úgy lököd az egész kócerájt az apróba, hogy csak na!
-
lipi67
nagyúr
Gyááááá!
Mondjuk ez átvetítve az én gépembe: ram-vga nálam jobban terheli a lapot, p45-ben picit több fesz, Te már kitapasztaltad, tehát..
Ezt úgy 1,425-ön hozná..s utána meg..bele se merek gondolni.
Prájmolni.. Én nem tenném!Ez a proci már bizonyított, s ki járatná 24/7-ben 5GHz-en? ------ Ok, hazudtam, én 1,5v felett is megteszem ha kell, de mi van ha nálam köt ki? Jó az úgy ..csak óvatosan
Bagira: Ez tart vissza (többek közt). Megtartani nem szeretném, itt a quad. Tesztelem 1-2 hétig, s utána el köll adni..
-
-
lipi67
nagyúr
-
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #10992 üzenetére
Ha ha ha.. Most Tasnádival fogok..Húú felcseszett az a "kiválasztott nép" fia.
4xxx vs 5200? Hát..necces. S ha hetán jobb is lenne (régebbi 4300-as brutaltuning széria sztem min. partiban van vele, de inkább veri )szóval..akkor is fölösleges szerintem. Olyan mintha az 1kg-os kenyér mellett elkezdenék az 1Kgés 10deka kenyereket csinálni
-Majd beszélünk!! Most a priviket meglesem és túrnak ki a a gép elől..-Kulerr: Szólj, hogy akkor kell-e a proci, s ha igen, mikorra kellene!!!
(#10994) krammerka: Nem szarozol, kelsz hamar! Alternatíva: Spirálfüzet, s havonta belinkeled a lefényképezett oldalait.
-
lipi67
nagyúr
A hétvégék fárasztóak, lépek aludni..
Jó éjt!!! -
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #10982 üzenetére
Történelem.Márciusi ifjak muk Márciusban Újra Kezdjük
-mi is, akkor lesz a szóbeli#10983) johniee: Nem ez a 3200-as lesz az..Ma ..Vett aBrazil srác 1300-as Team ramokat, fagyasztotta is, simlis is, kompizik is és 8.11-gyel visszavette a wr-t (8.14-volt) Így most hétvégén elvan a 3200, agyalok a tuningon(nem ezen) és jövhéten vissza q9550. 3tized piFast-ban nem kevés..jó a gépe is, kompi csak nem TRUE... kevés az esély..
-
lipi67
nagyúr
válasz
krammerka #10967 üzenetére
Köszi!
(#10968) Aggregátor: Nem tudom, nem nézem az árakat, hogy mi reális, mi nem ezen a téren. Viszont olyan 3,6-3,8-on döcögő 5200..Tudod..100x inkább a 2180.
Tényleg! Lehet, vissza kéne vennem a 4GHz-en stabil 2180-as procimat..Remélem él még..
(#10969) darál0w: Ha gyorsan kell kulerr-nak a proci, akkor azt már nem tudom meg
(felül mit tudna sok fesszel). Nem mert..Mert szétfeszelve nem akarom eladni
Nem mert..nem hiszek benne
Nem mert nem lesz időm rá
-ahogy nézem.- Én leghamarabb hétfőn reggel tudnék szarozni vele, de lehet, hogy már postáznom is kell..-
MIOK..-megkérdezem a libámat, csak már alszik, majd holnap. -
lipi67
nagyúr
válasz
barnam_ #10965 üzenetére
Én az órajelet néztem, szuper!!! El bírnám viselni azt a procit
3200-as. Nem csinálok belőle titkot, sose üzleteltem HW-val, az nem én vagyok. 12.600-at fizettem érte. Így ez az ára+pk. S az is igaz, hogy Kulerr már rég elkérte (mikor még én se voltam biztos benne, hogy megszerzem), ha Neki nem kell majd, akkor viheted ha kell.
Lépnem kell, most már mint apa leszek , hétfő reggelig. Napközben ritkán, de este mindíg leszek.
Addig is: Szép napot! -
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #10961 üzenetére
Nagy a kezdeti lendület, (ehez pl. a régi 3200-nek 1,44V kellett..) szerintem közel a vég
Majd hétfőn kiderül. 24/7-ben a lehető legjobb, de wr listán szart se fogok érni vele, ez szinte 100%.
Bogi: Berzeviczy :Valamikor február, még nem közölték.
Fáy András: február 23. 14:00
Baross Gábor: február 24
M.I.O.K.: márcuis 4. ennyit tudok.. -
lipi67
nagyúr
válasz
krammerka #10958 üzenetére
Jaja..Itt meg az 1,35V-os opció. Úgy látom, azt nem nagyon tesztelték az emberek, hát nyomtam most 1et.: [link] 24/7-be 4,2GHz nem is rossz egy ilyen kis celerontól..
Félek, nem lesz FSB bajnok...Na mára tényleg elég, itthon a család. Majd még hétfőn folyt.köv,. aztán meg megy vissza a dobozába és vagy pest vagy szhely..
Légyszi tedd már fel. -
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #10944 üzenetére
Először is tweak-el. Regedit módosításokkal, adott progikra megy rá. De ez is kevés kell, hogy legyen, valami van még. Nemtom! Majd kipróvbálok valamit, terv van..
Ja! Közben lefutott az 1,248-as prime
[Vélemény?]Egész jól összebarátkoztam ezzel a procival. Legközelebb még pasztát is kap-ez vicc volt, tettem alá..-
-
lipi67
nagyúr
válasz
krammerka #10940 üzenetére
Aha, Vid/bios -nálam 1,23.-ra jött ki, de most fut az 1,246 utána meg az 1,268 és alul ki is végeztem..Másfél órája van a gépemben, s még másfél és kész is vok. Olyan sok variáció nincs rajta itt alul. Majd a max oc, valid, wPrime, superPI, pPiFast..az lesz gyalázatos.
Ma pont erről beszélgettem Achill3uS-szal , hogy az a Brazil pali akit keregetek HWBOOT-on..valami nem ok. Fura az asztala, szoftveres móka lehet a dologban nála. Nem elég , hogy Ő kompresszorral dolgozik, valami még sántít. Feltünt, hogy nálam jóval nagyobb órajelen mennek a cuccok,s nála az előny. (pedig kompival illene neki abban is rámverni, de ez is a procit igazolja (enyémet) ) Erre azt mondja Archi, szarjam le, nyomjam le izomból.. -
lipi67
nagyúr
válasz
krammerka #10932 üzenetére
[csak, hogy dógozz!]
Még biztos van benne, nagyoltam, de itt alul kolbászolni unom ám. Most megnézem, hogy N-vidi-A 1,248-as eredményét (3880MHz) meg a Te 1,26-os eredményedet mennyivel tudom túlvinni. Utána majd jöhet a tesztelés..(ha tök jó lesz , lehet, el se adom, inkább gépet építek köré)
Ezt az eredményt beteheted már.
Mivel megmutattam core Temp alatt a vid-et, eztán real tempet használok majd, azt tudom kicsinyíteni és nem kell a képernyőfelbontással szarakodnom.
pussz! (Erről jut eszembe! Kedvencem, gyerkőc?) -
lipi67
nagyúr
Krammerka/Ákoska: A 3,8GHz-et ne tegyétek be, majd 1-2FSB-t nyomok még rá. Viszont a vid-je nem 1,275, hanem 1,2625 és az előző 3200-nál pótoljátok már a max FSB-t ami 381.
-
lipi67
nagyúr
Krammerka/Ákoska: Vid/bios egyelőre..[link]
-asszem jót vettem..1,23-on 3,8GHz
ezt égetni kell elfelé!!
-
lipi67
nagyúr
Beszereltem a 3200-ast. Nem értem. Ennek a VID-je 1,2625 és 1,232-re drooppol le. N-vidi-A 1,248-on nézte..Másnál 1,275-ös vid is 1,268-ot jelent vid/ bios-ban. At én lapom droppol sokat vagy a tányér nem egyenes?
Elindítottam 1,23-on egy tesztet, ha hozza..akkor jó kis proci -
lipi67
nagyúr
válasz
johniee #10904 üzenetére
Olyat is szerettem volna meg 1200-ast.
(#10905) hackeeeee : Én is, remélem nem kerget majd az őrületbe..darál0w + Aggregátor: Gúnyolódtok a vén hülye, szenilis öregemberrel..
hackeeeee : Te is fiam hackeeeee?! hack..ha... öööööööööööööööööööööööööö
(lehetett érezni ahogy meghóttam magam, vagy olyan vol mint egy római kurva akit dug a fia?)
-
lipi67
nagyúr
Tudom én, ezért is tettem rá a linkelt ajánlatra 2k-t, hátha. A gáz az, hogy (nekem gáz) csak február első 2 hetéig érdekelne, míg hideg van, mert a vége érdekel. Mint procit nem akartam volna használni, csak 1-2 hét teszt mint ezt a 3200-at, és utána eladtam volna. Ha bukok is rajta 1-2k-t, megéri. Inkább erre menjen mint kocsmára..
(#10901) darál0w : Ki fog derülni, hogy menni is tud-e
4,6GHz kellene meg 4,5-ön fussanak a tesztek (kb).
(#10902) akoska07 : Huhh..Utoljára vagy 2 éve beszélgettem vele..sztem arra se emlékszik már, hogy létezik
-
lipi67
nagyúr
Hát kell is válogatni.
Nekem ez a mai melóm: [WR 3.] Fura ám, az első hely meg se közelíti az órajeleimet. Oprendszer, regedit? Nemtom. Lényeg, hogy bódog vok, a quad megint bizonyított, 4,7GHz-en tesztelhető. (ram meg amit elvárni tőle. órajel közepes-neki-de az 5-5-4-10, performance level 9 azért jó..)
Ha megkérnélek, meglesnéd, hogy mit tud piFast alatt a pricid? Neten rajta van és lefuttatni is 1 perc. -
lipi67
nagyúr
Jó reggelt!
Valóban bíztató Zsubi gépe...1-2 hónap s wolfot alig lehet majd eladni..
-
lipi67
nagyúr
válasz
barnam_ #10830 üzenetére
Jaja! A 8xxx-et el lehet adni mai jó áron, Kis plusz, s york. AMD..- Égetné a kezed
Arról nem is beszélve, hogy mit kezdenél vele? Gépeznél, használnád a gépedet mint sok más normális ember akinek Pc-je van? Halálra unnád magad, 100.000hsz-ed lenne 1 hónap alatt, mert..tuningolni, szórakozni vele..
-
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #10829 üzenetére
Ember, csak nem akartam rasszisténnak tünni
Az ötlet jó, én rugalmas vok! (igaz, néha kíb befűzni a bakát, messze a föld.)(#10830) Aggregátor : Hát ja! Gornival is megbeszéltük, hogy majd megváltjuk a világot stb..Ja..A keletiből már kómásan indultunk reggel 10kor, pedig 1/2 10kor taliztunk. 11kor már arra se emlékeztünk, hogy eszünk, délben asszem jött Tildy, az unokaöcsém. Közben nyúlnak néztem egy kutyát. Úgy emeltem fel mint a nyulakat, az meg félelmében meg fájdalmában lepisált. S ripsz-ropsz 2 nap és otthon is voltam
Szóval jobb ha hem hagyunk el HW-t, a kocsma az biztonságos hely. Kérdés, hogy hol, s mikor legyen.
-
lipi67
nagyúr
válasz
petya75 #10813 üzenetére
Szuper!
Milyen beállítások mellett tudtál 1,616-ot adni neki? (VTT, MCH ? ref értékek???) Én ha ennyi valós feszt adok, sztem ki is kapcsol rögtön. Hiába a fagy (nem nagyon tudom kihasználni), Közvetlen hűtés kell. Lehet a szobában sztem akár -20° is, ha a proci közvetlenül nem kap minuszt, nem sokat ér..(#10822) darál0w Viszont..1Kg fehér "kenyér" értékesebb 1000 Kg barna "kennyérrel"
-
lipi67
nagyúr
válasz
barnam_ #10792 üzenetére
Pár éve (2-3 talán) vki kivitte a hóba a gépet, s valahogy félig leásta
-nem vicc-
A közös tuning jó ötlet! Csak a helyszínt kellene kitalálni és..sztem gépet ne vigyünk, inkább vodkát a f.bor mellé(#10803) Aggregátor : Super PI, wPrime, Pifast..egy rakás fos. Nem erre találták ki ezeket a procikat. Meg..Nekem az AMD mindíg is a tetris és a pc között valami kütyü marad
-
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #10781 üzenetére
Agyadra ment az Avasi friss levegő..
Tökéletes..(SBábony, Kbarcika..--na, arra ne nagyon járj, tisztuljon az elméd!
. Lassan vmikor össze kéne futnunk.
(#10790) hackeeeee: Hónapokig (vagy 1-2 év?) ingáztam Szeged-Edelény között. Majdnem oda is nősültem, de eszembe jutott, hogy el se válétam a Szhelyi feleségemtől
Ha akkor tudom, hogy létezel..(A pick mintabolttól nem messze laktam, valami állatos nevü lakótelepen, akkor épült. Minden utca állat..Én a Vadmacska utcában laktam)
-
lipi67
nagyúr
válasz
BZ1977 #10777 üzenetére
[Itt] is nézz szét!
Nem a procid, a lapod lesz a szűk keresztmetszett. Én adtam neki 1,7V-ot is
, nem halja meg magát az olyan könnyen. Ahogy nézem, Vid-jén (Vid/Bios) 3,4GHz volt a legkisebb, de az átlag 3,6GHz. Progi..
Kicsi kezed! Emeld az FSB-t, nézd, hogy a tramok jól legyenek visszaosztva, s prájmold. (futtatsd a prime 95-öt). Vid?
-
lipi67
nagyúr
válasz
zakroland #10767 üzenetére
No:
Először is köszi, rendes Tőled! Csak: A méregdrága procit nem megvenni akartam, annyit megközelítőleg nem ér( s nincs is rá), hanem a srác a hirdetésében ajánlotta fel, hogy ha szeretném, letesztelhetem, kölcsön adja. -Pestről elhozni nem tudtam, postát nem akart, érthető okokból- Bár..Ha összeszámolnám, hogy Bagi Petivel mennyi ramot küldözgettünk, s milyen értékben..simán verné ezt az összeget (reaperek (vagy 24giga) -Patriotok(16 giga), Mushkinok(4giga), Crucial (16giga),Team Xtreem stb..-most hirtelen)Hő..: Nálam 4°-os volt a hdd, a lap 29°, a proci meg 22-22-19-18... -ez volt eddig a legjobb.
(mikor felállt a win)
sz.j prociját akartam volna megvenni, de:1. Ő se poztáz (itt jól jött volna a segítséged)
2. Nem a brutal procit akarja eladni hanem a c0-s 8400-et, ami meg nem érdekel. Ha fel tudok ajánlani egy olyan összeget neki, amiért megválna az E0-s 8400-től..Megköszönném a segítségedet. Utálnám Neked a pénz, Te megvennéd és postáznád. Félő, hogy közel q9550-es bolti áron lenne a licit vége, már most kapja az ajánlatokat, s én az egekig nem tudom tartani a lépést..(#10773) hackeeeee: Persze, nagyon jó az is, meg a Tiéd is, de WR eredmény nincs benne, 8400-es proci meg mint proci most külön, luxus nekem.
-
lipi67
nagyúr
válasz
barnam_ #10753 üzenetére
Hogyne sajnálnám. Ha 1-2 hétig tesztelném és utzána akár 2-3k-t bukva eladnám (sz.j procija, akkor is megérné. Inkább itthon tuningoljak, s közben főzök stb..mint unalmamban kocsma és utána meg ...
Szeretem csinálni.
-Huhh. Szerintem nem tudja, hogy mennyibe kerül az a proci, vagy rosszra vszolt. Rendes Tőle ez a lényeg, s az akarat a fontos. -
-
lipi67
nagyúr
válasz
barnam_ #10711 üzenetére
Nálam a valid és a stabil között kb 400MHz szokott lenni. P35-ben kevesebb fesz kell, így egy szuper beállítás mellett talán 1,45V-on tudnék prájmolni úgy 4,9GHz körül és én is 5,3GHz-es validra tippeltem. Csak ..nem van posta.
(biz isten eladnék valamit a lakásból, hogy megvegyen ha rááll, de..nem
)
-
lipi67
nagyúr
válasz
barnam_ #10700 üzenetére
Igen, az alap 400-as FSB, de az ára..jóval többmint+50k..
Tudom, de elvileg 1formára sorolt be 8.140-nel. Nekem annyi is lett, de Neki 8.144!
S nem mind1, van, hogy másfél órát kilódtam 2ezred miatt..-Hát ha jobban belegondolok, ..soha. Viszont ha már mennék Győrbe, akkor úgy is a keletinél át kell szállnom a miskolci ic-ről..
-
-
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #10684 üzenetére
Á! Csak kitesztelném és menne is tovább.Három proci van a ph-n amire fáj a fogan, ez az 1ik...
-Srác mondta, hogy keressem meg priviben, meg is kerestem, de asszem közben lebeszélték róla, fél, vagy meggondolta magát. Nem tőlem, a postától..-
(#10685) bzs73 : Ki bizony! Sorra hozza az eredményeket. Ma:
[link]
[link]Szemét ez a hwbot! Hivatalosan 8.140 az eredményem és 2. hely. Viszont az elsőé 8.144
-tehát gyengébb. Sajna nemtok írni, mert nemtok agolosan, de már úgy beszólnék keik. Ha pl. u.azt az eredményt érem el mint más, tuti engem tesznek a mögé.
Ha vki megtenné..
Itt van a hivatalos lista:
[link]
Nem vérpistikézés, de napok -hetek óta tesztelgetem, variálom, végre megfogom és meg is előzöm 4 ezreddel, erre szarnak rá.
Super Pi-in. is 9,937 volt nekem is és mögé tettek a másik 9.937-nek, így 2 napig szívtam, míg csináltam egy 9.890-et, hogy ne legyünk 1formák..
Ami jár, az jár, nem? -
lipi67
nagyúr
válasz
krammerka #10653 üzenetére
Már be van rakva. Lusta voltam, azért nem kerestem meg a validot, ezt meg úgy is meg szerettem volna mutatni (léggel wPrime 4667-en..
) Közben megkeresetem és elküldtem Ákoskának.
Majd ha wr-re kifacsartam belőle mindent, kitöltöm az itteni táblázatot is, szerintem lesz 1-2 jó eredmény -
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #10627 üzenetére
Ha ha..Bakker elszaladt a ló itt a ph-n most. Olyan procik lettek..Régebben mi volt a mérce, eltalon, nevezhetjük ahogy tetszik. 1,2v 4GHz. S akinek meglett..hogy örült. Manapság meg, jó ez ez..Nagyon jó, szerintem nagyon!
(#10628) sz.j: Mondtam, hogy megvenném..
Brutal, inkább nem mondok semmit, nem is tudok.
Ja! PI-n azon az órajelen jó 5tized van még benne
)
(#10637) Aggregátor: neizéljélmár
-
lipi67
nagyúr
válasz
subaruwrc #10624 üzenetére
Értem a célzást.
Tudom sajna, hogy nem volt optimális, toyone mondta, s enyhén szólva az AMD-től sincs elragadtatva. (meg tudom érteni). Szerintem az én kis q9550-em a világ legjobb quadja...Ezt komolyan mondom.Kell türelem hozzá az szent, néha más (nem úgy ahogy kulerr udvarolgat ákinak
), de amit ez tud alacsony feszen, léggel bőven +°-os szobában..Ma 6 és 7 között kaptam meg a gépet, csak egy ablak kinyirt volt s így fél óra uán nem huszonx fok, hanem 10-13°
Eredmény:[link]
[link][/L
A lényeg, hogy ez a kis hülye majd 4,7GHz-en dolgozik léggel..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest