- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- Asztrofotózás
- Milyen TV-t vegyek?
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- OLED TV topic
- Kompakt vízhűtés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zakroland
tag
válasz
lipi67 #10754 üzenetére
Ha kifizeted, akkor meg tudom venni
Csak nehogy rajtammaradjon, mert akkor totálcsőd
De ha szeretnéd elintézek neked itt Pesten bizniszt(énse Pesti vagyok, de XI.ker-be járok be minden nap) és utána elpostázom neked, alaposan becsomagolva.
egyébként ma reggel is szórakoztam, szobám ablaka kinyit, everest elindít, és most terhelés nélkül néztem a procihőmérsékletet, 2c volt a gyári intel hűtővel....igaz ilyen kis műanyag csőbizbasz van a gépház oldalára csavarozva..). És a gép kb. 4-5m-re van az ablaktól, szerintem ez durvaszerintetek mennyit pörög egy gyári intel hűtő?(megsúgom: nekem pörgött 4600-at is, a d915 tunningolása közben, auto-ra beállítva) ezt azért most írom le, mert nem tudtam hogy ilyen "nagy" szám, most mindenki mondja hogy max 2500....jóval többet forgott...azthittem elrepül a gépem, csakúgy süvített.Ma megjön a chooky féle tuninhűtőm ha minden jól megy! kíváncsi leszek rá
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- HIBÁTLANiPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest