- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- HDD probléma (nem adatmentés)
- OLED monitor topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
válasz
lizakattila #10675 üzenetére
Üdv.Hát oda voltam sokat.Nem nagyon voltam otthon.Gondolkodtam sokat corei-n de oda jutottam hogy nem kell.Netezni meg filmezni elég gyengébb gép is,játékra meg van xbox360.Most összedobtam csak egy gépet itthon,p35,e5300,stb.Nem költök én már annyit gépre mint tavaly.Tavaly egyfolytába cserélgettem,meg nagyon sokat költöttem gépre,de meguntam.Semmi nem volt elég,meg nem is lenne,de hát nem igérgetek,mert majd meglátom mi lessz.Aztán lehet rámjön megint a hülyeség,de most már leszek rendszeresen a ph-n megint.Na olvasgatok tovább,hogy mik is történtek távollétemben.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- Posta, csomagküldés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen egeret válasszak?
- Cyberpunk 2077
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- További aktív témák...
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen R5 2600 / 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK!
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 7 2700X / 8 mag / 16 szál / Beszámítás OK!
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest