Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
Bagira01 #11183 üzenetére
Én is agyaltam rajta, de a chieftec nagy tornyom nem fér el az ablakban
Szétszedni nem ok, mert ez mindenki gépe és ha hazajönnek a törpék, a gép az első..(nincs időm szerelgetni. Így a full hűtésem az, hogy kovektor őrlángra, ablak kinyit és úgy jó 1,5 méterre van a gép.
Nekem nem is kellene full víz. Csak a procira kéne valami jó kis cucc. Szerinted dobna rajat ahoz képest mint amikor oldallap le van véve, s ablak kinyit? (ráadásul ez a kva szoba olyan fekvésü, hogy reggel 9 és dél között ide süt a nap. S hiába van kint minusz, a hülye, nyitott ablakok szépen tükrözik, erősítik s persze pont a gépre..) A legjobb eredményem az volt amikor (pontosan nem emlékszem ) 10° körül volt a proci mikor felállt a win. (vagy 13°..nemtom)VGA..ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Én szenvedek velük. Vagy alig lehet húzni, vagy ha igen ,akkor is gebasz van és vagy az SM2 vagy az SM3 sántít, kvra kevés pontot hoz..
Nem dmarkozok..
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest