- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- DUNE médialejátszók topicja
- Forrmell.enn
- HP notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Zájec a megmondója, hogy mit szenvedtem ilyenek miatt, de nem volt mentség. 2180-nal Képtelen voltam 1,3V-on tartani. Vagy 1,288 volt (0,02 kilógott)vagy 1,312(detto). Tudod mit tettem? Volt, hogy túlfeszeltem a ramot, volt, hogy néha- néha beugrott pár mpra 1,296 és..Ültem , bámultam a tesztet és ha eljött a pillanat akkor klikk. Igy voltam csak képes elérni..
Sőt! Mikor kezdtük, azért kellett(is) az Everest, mert 1-2 cpuZ bugos volt,s ha csak 1századdal mást mutatott a cpuz és az everest, NEM LEHETETT ELFOGADNI! Beony.-segítsen már valaki légyszi! Hogy lehett itt kigyüjteni a hszeimet?-(pár eredményt szeretnék átnézni..Köszi!!!!!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Wise (ex-TransferWise)
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Hardcore café
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest