- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Projektor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hát az ára még most jó ideig biztosan nem fog lefelé menni,még csak most jött ki. nem tudom mennyire fogy,de vszinü nem lesz hiánycikk.
szal sztem mostanában nem lesz 50k-ért sem,nem hogy 50k alatt.az amd csufsága és az intel dicsősége hogy a két proci összehasonlitható,pedig már a 920-at nem is gyártják.
és a 920 ára pedig a fele az amd-nek.
sztem még mindig jobban jársz ha most veszel olcsón ilyen cuccokat,és majd amikor lesz pénzed 6 magos intelre,akkor lecseréled.
sztem nem fogsz nagyokat bench-elni majd a 8120-al,hiába a sok mag. a 920-ak mennek 4.5-4.6GHz-et és jön a plusz sávszélesség a tri channel miatt. én inkább azzal tesztelnékpersze aki amd-s annak ugy is jó lesz.
Borokafa : ahogy fent irtam is,az a lefelé ballag még odébb lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 9800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest