Hirdetés
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Androidos tablet topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- ASUS notebook topic
- Ezzel tényleg tizenkilencre húzott lapot a Gigabyte
Új hozzászólás Aktív témák
-
varrog
csendes tag
válasz
darál0w
üzenetére
Nem teljesen jól. A benchmarkok szerint, a memóriakezelése egy pentium 2-esét se közelíti meg. Ezt valahogy játék futtatások közben is észrevettem. A windows hipergyorsan betölt, az igaz. De ennyi. Hd filmek lejátszásánál sokkal nagyon a proci munkája, mint a 3 Gigásé, 2-3 szorosa. Tehát az, hogy lassabb egyből észrevehető ha dolgoznia is kell a procinak. De ha persze nem kell dolgoznia, akkor kb. a 3 Gigás teljesítményét hozza.
Böngészés közben, vagy amikor semmi számítást nem kell nagyon csinálnia, észre se vennék különbséget, de persze én javulást vártam, a 3 Gigáshoz képest.
Persze biztos, nem panaszkodnék, ha ezt tudtam volna róla. És akkor nem is ennyit fizetek érte, de mindegy.
Hogy élő példát mondjak, van egy másik 3.4 Gigásom is, amelyiknek 2 lába hiányzik, úgy vettem. Elindul viszont, mert a negatív tápfesz egyes lábai hiányoznak csak. De kb. hasonló eredményeket produkál, talán egy picivel lassabbat, mint ez a proci. Ennek viszont külsőre semmi baja nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Androidos tablet topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Tesla topik
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-9700 Processor, 12M Cache, 4.70 GHz
- Intel Core i7-8700 6-Core 3.2GHz LGA1151 Processzor!
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- Death Stranding Director s Cut
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő