- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
varrog
csendes tag
válasz
darál0w #14978 üzenetére
Nem teljesen jól. A benchmarkok szerint, a memóriakezelése egy pentium 2-esét se közelíti meg. Ezt valahogy játék futtatások közben is észrevettem. A windows hipergyorsan betölt, az igaz. De ennyi. Hd filmek lejátszásánál sokkal nagyon a proci munkája, mint a 3 Gigásé, 2-3 szorosa. Tehát az, hogy lassabb egyből észrevehető ha dolgoznia is kell a procinak. De ha persze nem kell dolgoznia, akkor kb. a 3 Gigás teljesítményét hozza.
Böngészés közben, vagy amikor semmi számítást nem kell nagyon csinálnia, észre se vennék különbséget, de persze én javulást vártam, a 3 Gigáshoz képest.
Persze biztos, nem panaszkodnék, ha ezt tudtam volna róla. És akkor nem is ennyit fizetek érte, de mindegy.
Hogy élő példát mondjak, van egy másik 3.4 Gigásom is, amelyiknek 2 lába hiányzik, úgy vettem. Elindul viszont, mert a negatív tápfesz egyes lábai hiányoznak csak. De kb. hasonló eredményeket produkál, talán egy picivel lassabbat, mint ez a proci. Ennek viszont külsőre semmi baja nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest