Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
válasz
hackeeeee #13295 üzenetére
Na jól van,amugy meg kit érdekel az az 5 fok.Csak érdekeségnek írtam.
Tuningba biztos gyengébbek ezek mint a sima verziók,ezzel számolok is.Lehet még a 4ghz se lessz meg vele,de hát ha a 3.6ghz-t viszi norm feszen vid körül azzal megelékszek.Ha az e5200 elég volt mindenre 3.6-on,akkor ez meg főleg,+2 maggal.
Teszteket sajna nem bírtak csinálni komolyabban,mert munkára használták a procit,és g33 lapba nem is menne nagyon a tuning.Holnap vagy kedden majd látjuk már.Ja az e5200 meg jó helyre megy.Bagira01.
Úgy volt hogy lipi-nek kellene,de hát nem írta biztosra,azóta nem beszéltem vele,nekem meg holnapra tutira kell a pénz,így sajnos lemaradt róla.Biztos vevőt nem küldök el,ha sürgős a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Vezetékes FEJhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Változatos hardverbokréta
- Linux kezdőknek
- Sorozatok
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Milyen egeret válasszak?
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3108, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest