Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bluetooth hangszórók
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
okipoki
aktív tag
válasz
vorosmarti #23698 üzenetére
Nem tudom.. de nem volt jó ötlet...
-
okipoki
aktív tag
Hali
Csgolg-n szeretnék ajánlatot tenni több embernek ,de folyton rá kell kattintanom a "Nem vagyok robot" gombra+be kell írni MINDEN ALKALOMMAL a kiolvashatatlan ellenőrző kódot. A sütik engedélyezve vannak ,de nem segített. Mit csináljak? Már kezd idegesítő lenni...
-
pr1mzejEE
addikt
-
SamS20
senior tag
válasz
maathe #23669 üzenetére
ez amúgy mennyire pontos ? mondjuk játszottam oroszokkal, volt csapattárs meg ellenség is. de a szerver valószínűleg tényleg onnan lett kiválasztva ahonnan én szerettem volna.
mondjuk sikerült albánokat is kifogni, meg nem tudom én micsodát szóval szűkítettem eu kelet - nyugatra
-
hNp88
aktív tag
válasz
breakout123 #23680 üzenetére
tudnám hogy csinálja, hogy nem kapja az egygolyóst sokszor - az nem hiszem, hogy rank függvénye lenne
-
Franklin
addikt
válasz
Hej ha annyi forintom lenne, ahányszor belinkelték már ezt a videót ebbe a topikba... :-)
-
gmx9
aktív tag
válasz
"Today I played on a brand new account with no rank. It put me vs silvers."
Jajj de vicceeeees
-
breakout123
aktív tag
válasz
gyáliSanyi #23676 üzenetére
-
törölt tag
válasz
-
gyáliSanyi
őstag
válasz
#56230144 #23658 üzenetére
Ha a bombapontra felfestett betű nekik is cirilül van, akkor megértem. De szerintem egyáltalán nem, így azt a két betűt legalább memorizálhatnák. Túl bonyolult az a három vonalból rajzolt A meg a két félkör egy volnal B.
Könnyítésként mindig nagybetűvel írom nekik, de nem értik.Magasabb rangon biztos több értelmesebb muszkát találni.
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
Ez a gif
-
gyáliSanyi
őstag
Ez a rangsor sorrend egész jól el lett találva a GO-ban. Ha már 1-2-vel nagyobb ranggal tesz össze ott a killek alapján 80%-ba biztos jobb lesz a magasabb rangú.
Silveren néha így érzem a játékot:
[link] -
htc07
addikt
válasz
freeknight #23674 üzenetére
én a multkor bent voltam vagy másfél órát
-
maathe
senior tag
válasz
freeknight #23672 üzenetére
Hagyd bent, aztán előbb utóbb történik valami.
-
freeknight
őstag
válasz
maathe #23671 üzenetére
Nagy királyság, köszi!
Más: 10 perce benn vagyok egy meccs után beragadt szerveren, és még mindig nem dobott ki. Remek, most kaphatok 2 órás eltiltást, pedig ma még szerettem volna játszani (megjegyzem az elsőt meg a mostanában gyakori vac-hiszti miatt kaptam) Gratula a Volvonak!
-
maathe
senior tag
válasz
freeknight #23670 üzenetére
Csak ahhoz a részhez nyúl hozzá, illetve a casual szervereket is letudod tiltani. Én egy ideje használom már és úgy néz ki, hogy működik.
-
maathe
senior tag
-
okipoki
aktív tag
Tud nekem valaki +rep-et adni csgoloungen? Az a probléma ,hogy -1-es vagyok és állandóan rá kell kattintanom arra ,hogy "Nem vagyok robot" +beírni minden egyes alkalommal a kiolvashatatlan ellenőrző kódot.
-
Mate
nagyúr
Lehet szidni az oroszokat. Sok a hülye köztük és azért tűnnek átlagban hülyébbek, mert:
1. Sokan vannak
2. Sokszor tesz össze velük
3. Sokkal hamarabb kiderül a nemzetiségük.%-os arányban semmivel se rosszabbak, mint a magyarok. A magyarok többsége is idióta, angolul nem tud, miki-t nem használ, olvasni meg nem tud.
-
vorosmarti
senior tag
válasz
#56230144 #23660 üzenetére
Véleményem szerint, nem lehet így általánosítani. Én ugyan csak a silver-szegmensben mozogva jatszok, de minden nemzet fiai/lányai tudnak felmutatni olyan játékosokat akikkel jó játszani, és ofc. olyat is akivel borzalmas. Meglátásom szerint az oroszokkal azért van az átlagosnál több rossz tapasztalat, mert sokkal többen vannak. A nagy számok törvénye...
-
mepet
addikt
válasz
#56230144 #23658 üzenetére
Én viszont azt figyeltem meg, hogy az oroszok többsége igen jó játékos. Igaz, hogy lehetetlen velük kommunikálni, de ha hagyod őket kibontakozni, igen jól lőnek, és van eszük ilyenekhez is, hogy pl bújjunk el miután leraktuk a bombát...
Ez viszont a perfekt angolt beszélő játékosoknál nem feltétlenül így van, pl. tegnap egyedül maradtam élve, majd plántáltam (de szép szó) a bombát, ezután pedig elbújtam. 3-an üvöltöttek egyből a mikrofonba, hogy miért nem támadom agresszívan a maradék 2 CT-t, miért vagyok "gyáva kemper"...
-
törölt tag
válasz
gyáliSanyi #23651 üzenetére
в=v oroszul, sajnos az átlag orosz egyáltalán nem tanul angolt, sőt, rengeteg olyan van aki ciril betükön kívűl más betűtípust nem is ismer, és akkor még nem beszéltünk az ukránokról, akik általában oroszul tanulnak. Mellesleg nincs megfelelési kényszerük mint pl nekünk magyaroknak, ezért pont leszarják mit mondasz nekik, nem azt fogják csinálni.
És akkor persze a "nyugat az ellenség" mentalitásról ne is beszéljünk.
-
hNp88
aktív tag
válasz
gyáliSanyi #23652 üzenetére
Mióta megfordítottam az N-t a nickemben, folyamatosan orosznak néznek
-
IreN!CuS
őstag
-
csurenzoo
aktív tag
válasz
gyáliSanyi #23652 üzenetére
Attól is függ mikor játszol. Ha délután, akkor vállalhatlanul ostobák vannak. Estefele az iq rohamosan növekszik.
Egyszer összedobott magyarok ellen minket az mm, azt hittem anyázás lesz végig, de a meccs végén egy gégé jó éjszakával vált el mindenki és játék közben sem volt írkálás. -
vorosmarti
senior tag
válasz
U billentyut hasznalva csak a csapat latja, Y-t nyomva mindenki...
-
Coccolino_O
őstag
válasz
Ha közösbe írsz, akkor mindenképp...
-
gyáliSanyi
őstag
-
bager13
aktív tag
válasz
freeknight #23648 üzenetére
Nekem már volt kellemes csalódásom is az oroszokkal. 4 orosz plusz én, és végig tartották taktikát, meg végig ment az info. Én valahogy jobban utálom a 17 alattiakat, akármilyen nemzetiségűek. Ha megszólalnak, már attól kiég az agyam.
-
freeknight
őstag
válasz
gyáliSanyi #23644 üzenetére
Én azt hittem, hogy ezt a ruszki/ukrán söpredéket már egy külön régióba zárták, mint a DOTA-ban, egy ideje mintha már nem találkoztam volna velük. Ezek szerint akkor mégsem.
Nem azzal van a baj, hogy nem értik az angolt, mert a minimális dolgokat érti a legtöbb (pl: go b, ezt felfogják mind írott és hallott formában is), hanem, hogy retardáltak. Ha 1-nél több cirill betűs név van a játékban, akkor az 100%, hogy végig megállás nélkül pofázni fognak voice chaten, és zéró taktika lesz részükről: ész nélkül rohannak előre, szarnak az eco körre, a legjobb ha emellé még célozni se tudnak. A másik véglet meg a jó öreg one man army, aki egyedül többet öl, mint a mezőny együttvéve, és szánalmasan feltűnően cheatel. Én cirill betűs emberekből még csak ilyenekkel találkoztam, és az a vicc, hogy ez komoly, és máshol is így van ez, nem csak CS-ben.
-
törölt tag
válasz
Mert nem értik az angol A és B-t, mondj nekik Á ha A-t akarsz (röviden ejtsd az Á-t) és BE-t ha B-t.
-
hNp88
aktív tag
válasz
СУКА РУССКИЙ ЙОБТВОЙЕМАТ
hülyék egytől egyig... Cáfoljatok rám, de én még egy normálisat se láttam
-
Xero
nagyúr
válasz
20mp
-
gyáliSanyi
őstag
Aki játszott már együtt oroszokkal, azoktol kérdem, hogy azok tényleg annyira sötétek, hogy nem tudják, mi az A és mi a B. Azt azért csak felismerik. Valahányszor velük játszok versengőbe végig pofázzák a meccset, mennek össze-vissza és vesztünk. Csapatösszetartás annyi, hogy oroszok és vannak a mások.
Egyéb:
Ma sikerült összehozni egy olyan bombahatástalanítást, hogy füst ment a bombához, T előttem kivesz 2 játékost, így marad 1vs.1, közben a füstben 10mp. múlva hatástalanítottam is, így nyertük a legvégén.
A füst vajon hány másodpercig tarthat, mert szerintem nem csak egy lett odadobva a bomba mellé. -
törölt tag
válasz
Coccolino_O #23637 üzenetére
Faceit meg egyre jobb. Díjazva vannak a különféle ligák, ha elérsz egy 5-6 Faceit lvl szintet, ott tuti nem kapsz botot, de mi mindig 5-en megyünk haverokkal, szoktunk kupára is menni, és megvagyunk vele elégedve.
-
-
csurenzoo
aktív tag
-
Eagl3
veterán
[link] Első videóm
-
ricsiii01
tag
Hogy lehet legkönnyebben (és legálisan) kinyerni a játékban levő kártyákat amiből pénz csinálható?
-
Kephamos
addikt
Az imént kidobott meccs közben, hogy valami vac probléma van. Elirányított a support oldara. DAFUQ?
-
Mate
nagyúr
Várható holnap hajnalban a pass?
-
Eagl3
veterán
Sziasztok, összeraktam tobb videobol egy videot, raktam nehany effektet, raktam ala hangot, az a gonddom, hogy rosszul renderel... Youtube-os video alapjan beallitottam a hangot, filetipust, video minoseget stb. Es mikor renderelem a 3 perces videoval kb. 2 masodperc alatt vegez, mikor elinditom a "kesz" videot az korulbelul ketto kepkockabol all meg egy hangreszletbol. Mit rontok el? Gondoltam bemasolom ide is, hatha tud segiteni valaki
-
csurenzoo
aktív tag
A legjobb, mikor a 6.5 órás "smurf" 49-t lő ránk. A csapattársainak meg maximum a nagyanyjuk játszott, mert világtalanok voltak
. A jó öreg one man army.
-
SamS20
senior tag
Találkozott már valaki ilyennel ? Ilyennel
nyomtam egy steamservice-t egy cs go fájl ellenőrzéssel és most minden oké...csalni természetesen nem csaltam
annyit hozzá tennék hogy délután faceiteztem, lehet ez zavart be ?
-
törölt tag
válasz
Skilly #23610 üzenetére
Hidd el a Volvo azért igyekszik kiszűrni a csalókat, de ez olyan mint a hackerek szakmája, újabb, és újabb programot írnak. Jelen esetben ha már kiszűrték a cheat-et, csinálnak újat, és egyszerűen a VAC számára láthatatlan, mivel úgy írták meg a fájlokat.
BF-ben is a Punkbuster azért jóval jobb, ott a játékodról lementi a képet, és tisztán lehet látni, hogy WH, vagy sem, aimot, wh stb érzékeli a szerver, sokkal megbízhatóbb ez a Punkbuster rendszer, de ott is sok csaló akad.
Csalók mindenhol vannak, ezen nincs min meglepődni ez van, én is utálom. Ezért kell Faceit, ESEA-n játszani, nincs probléma. -
Skilly
aktív tag
Johettek itt a smurf acc-al, de manapsag 10 meccsbol 7-et lecsal egy-ket jatekos tuti...
Minap jatszottunk MM-et csapatban, elso 6 kort siman hoztuk es a 7. kortol megfordult minden. A srac ugy jott ki fal mogul, hogy egybol lott es oda ahol eppen voltunk, es volt neki 21 ora jatekidoen meg elhiszem, hogy profi.... Szoval ennyit a "smurf" acc-rol (ami nem is az, hanem csaloknak uj acc, en mar igy hivom....).
Nem akarom elhinni, hogy a dragalatos VALVE nem tudna valamit kitalalni... csak a penz kell neki, de hogy normalisan lehessen jatszani az mar nem lenyeg. Mindig csak a sok uj kinezet meg a piacozas, kozbe egyre tobb a csalo amivel elvezhetetlen a jatek.... -
freaghill
őstag
válasz
Coccolino_O #23605 üzenetére
MM lenne jó smurfok nélkül
-
bashi
csendes tag
off:
-
Coccolino_O
őstag
válasz
SamS20 #23600 üzenetére
Esea-ra jártam elég sok ideig, most pedig itteni ph-s arcokkal szoktam néha menni. Faceit mások elmondása szerint eléggé gagyi, és amikor toltam régebben pár meccset, nekem is hasonló véleményem alakult ki. Esea a legjobb. Nincsen rang, 128 tick, jól játszó ellenfelek is szoktak akadni.
-
törölt tag
Maikelele lesz az NiP 5. tagja. Kíváncsi vagyok hogy fog így a csapat teljesíteni, tehetséges játékos csak néha eléggé tud ragelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest