Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
regener
veterán
Nemtudom mi történt de most mentem egyet 4 randommal és minden töltény rendesen talált
Ilyen még nemsűrűn volt hogy glock-al 3-at öltem volna első körbeMeg úgy minden fegyver rendesen adta, tiszta jó érzés
-
pr1mzejEE
addikt
-
-
gyáliSanyi
őstag
Elmagyarázná valaki, hogy mi történ Marcusa-val?
Szóval adott egy Payday2 pach-et a semmiért, hogy abból kivegyen egyet magának a csaló vagy mi?Ment a csere rákattintás a semmiért cserébe.
Hát ilyen van, ezzel nem lehet mit csinálni.
-
törölt tag
válasz
Hunbeast87 #22786 üzenetére
Előbb utóbb mindenki pontosan, időt nyerhet, de ahogy a többieket is, őt is eléri baj
-
törölt tag
válasz
Hunbeast87 #22784 üzenetére
Jól tolja
-
inter03
csendes tag
válasz
marcusa #22753 üzenetére
inter0330: hy
PWJohhny: hi
inter0330: kis szolgálati közlemény: csere csalás miatt ki lettél tiltva a ******** szerverről
inter0330: röviden ennyi
inter0330: by
PWJohhny: oké
PWJohhny: amúgy le lesz rendezve a sráccal na m1
PWJohhny: cső
PWJohhny: már megbeszéltem
PWJohhny: vele
PWJohhny: de ok cs
PWJohhny most Offline.Megeggyezés született?
-
szepsy
senior tag
Hali.
Hol/hogyan tudok magyar szerveren játszani?
-
Coccolino_O
őstag
válasz
gyáliSanyi #22774 üzenetére
Sok mindentől függ.
-
törölt tag
válasz
Hunbeast87 #22750 üzenetére
15 nap trade bann, hú de nagy dolog neki
valve vehetné ezt komolyabban.
marcusa: Máskor azért ne legyél ennyire hülye, hogy ilyen könnyen odaadod valakinek a cuccost.
-
gyáliSanyi
őstag
Rangot hogyan lehet lépni?
Van olyan, hogy egymás után X nyert meccs után fel lehet lépni, vagy teljesítmény alapján összegez a program?
-
Soucaller
tag
Szeretnék pár játszó pajtást, magam mellé meg untam a leavereket meg afk troll ruszkik kombinációkat.(DMG ről mentem sima kalára.)
Ki lenne az akivel lehetne lobbyzni persze ts vagy valami voip al együtt? -
marcusa
addikt
válasz
tomsolo #22762 üzenetére
Teljesen igazad van!
Én hibáztam, elhittem mert 3-an erősködtek, hogy mennyire megbízhatóak, aztán egy másik is lenyúlt egy 4pack-ot
3-an voltak barátok:
http://steamcommunity.com/id/raiz3n1995 (https://www.facebook.com/fulop.cser.5)
http://steamcommunity.com/id/deepflow12/ (https://www.facebook.com/SoldiersDeepFlow?fref=ts)
http://steamcommunity.com/profiles/76561198130589057Tömören: Először az első a Raiz jelölt, vele minden simán ment, visszaadta a 3 giftet. A deepflow is bejelölt és közben a pwjohhny, pwjohhny raiz-ra hivatkozott ezért mivel vele már simán ment odaadtam neki és letiltott.
Írtam a másik kettőnek, hogy írjanak a barátjuknak, hogy adja őket vissza. Ők azt mondták, hogy írtak, de őket is letiltotta. De egymásról erősködtek, hogy ők már rengeteget cserélgettek, velük nem lesz gond. És továbbra is mivel Raiz-zal minden rendben ment, deepflow-nak is odaadtam, és akkor mindketten tiltottak és töröltek.
Így buktam 6db payday 2 giftet -
SamS20
senior tag
Lehet saját szervert csinálni úgy hogy én legyek az admin és haverral fel tudjunk menni 1-1ezni?
-
tomsolo
addikt
1. összesen van a gyereknek 10 játéka - költött erre a kontóra vagy 300 Ft-ot (játékilag)
2. megnézed a barátlistáját, szebbénél szebb alakok mindahányan
3. nem értem miért adsz neki 4 packot bontani, collateral nélkül -
Coccolino_O
őstag
válasz
Hunbeast87 #22760 üzenetére
Jah, meg van olyan is, hogy azért jelentenek valakit, mert nem fogadja el a lowballer ajánlatokat. Szóval ez a trade scammer pop-up ablak még önmagában nem jelent semmit.
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
Stockbauer79 #22759 üzenetére
Mi részünkről talán annyi, hogy a következő trade-nél annyit fog jelezni a Steam, hogy jelentették cserecsalással. A többi Marcusa-n múlik, remélem sikerrel jár.
(#22761) Coccolino_O: Ilyen már nálam is volt, ismerős a helyzet!
-
Stockbauer79
tag
Report elküldve
Köszönjük, hogy jelezted a sértő tartalmat, így segítve megőrizni a Steam közösség tiszta és baráti légkörét.
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
csaba951 #22754 üzenetére
Ezt teszem én is pillanatokon belül, de ezen kívül nyugodt szívvel lehet jelentheti Marcusa Steamrep-en is. Linkelheti hozzá Regener képét, illetve a srác mostani raktárállapotáról egy képet? Szerintem simán megér egy próbát és minden Marcusa javán van.
(#22753) marcusa: Remélem nem bánod, de spammoltam néhány topikba, hogy többen jelentsék. Te pedig menj Steamrep-re is és ott is jelentsd.
Jelentem jelentve általam is!
-
csaba951
veterán
válasz
marcusa #22743 üzenetére
Steam-es adatlapján jelentettem is trade scammerként, hagy érezze a törődést!
Ennyivel tudlak támogatni! Ha elég sokan csinálják, akkor a Steam tesz a fiókjára egy bejegyzést. Ha tradel-ni akar valakivel, akkor a másiknak megjelenik egy figyelmeztetés, hogy ez az ember scammer. És akkor jöhetnek a hihetőbbnél hihetőbb magyarázatok, hogy miért?!
-
marcusa
addikt
válasz
Hunbeast87 #22750 üzenetére
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
regener #22749 üzenetére
Ha Marcusa-nak van screenshotja a trade-ről, akkor a srác nagy bajban van. Akkor simán ott a ban, ha esetleg hozzá lehet linkelni regener képét is, és magyar support foglalkozik a dologgal.
S tudjuk, hogy minden trader "fényképezi" a trade-jeit, ahogy a srác profiljára is írtam(bár törölte a hsz-t a profilján).Remélem kap egy trade bant, ha nem adja vissza azokat a gifteket.
-
langward
tag
-
Slystyle
őstag
Silver problems.
-
Xero
nagyúr
-
marcusa
addikt
Sziasztok!
Nem tudom valaki ismeri e őt:
PWJohhny
2 közös barátunkra hivatkozva engedtem neki, hogy felbontson egy Payday 2 4pack-ot, de utána tiltott és törölt a barátai közül.
Ha valaki ismeri, vagy a barátlistáján van, írjon már rá, hátha visszaadja a 3 giftet
Vagy nem tudja valaki, hogy csgolounge-on vagy valahol hogy lehet őt csalónak jelenteni? -
csurenzoo
aktív tag
Van egy pár matrica kapszulám valakinek kellenek ?
-
csaba951
veterán
válasz
Redneck #22735 üzenetére
>még sosem volt saját steames tranzakcióm.
Hát, akkor itt rögtön szomorú véget is ér a Market használatod!
TF2/Dota 2/CS:GO Shop-ban/játékokban sem vettél soha semmit valódi pénzért? Mert ezek is beleszámítanak.
Ha nincs bankkártyád/bankszámlád, akkor a legegyszerűbb ha csinálsz egy saját PayPal fiókot (nyilván a saját, valódi adataiddal!). Barátod ide küld pénzt a saját számlájáról. Te meg erről megveszed a legolcsóbb játékot/dlc-t a Steam Store-ban (ma ez a legolcsóbb). Utána 30 nap próbaidőn vagy. Amikor letelik - és megvan a többi feltétel is amit írtam - már használhatod a Market-et!
-
Redneck
nagyúr
válasz
csaba951 #22734 üzenetére
Nagyon jó barátom és igazán becsületes ember. Amiket nem boltban vettem mindig ő vette meg nekem és küldte el giftként. Épp ezért még sosem volt saját steames tranzakcióm. Tehát valami gagyi dolgot fel tudok tenni és ő megveheti x euróért? Ha ez működik akkor szólok neki!
A fiók egyébként eredetileg az enyém, a legelsők közt volt Steamem, az 1.6 miatt.
Köszönöm a segítséget! -
csaba951
veterán
válasz
Redneck #22733 üzenetére
Market használat feltételei:
* minimum 30, maxiumum 365 napja történt vásárlás a Steam Store-ban
* legalább 15 napja bekapcsolt SteamGuard
* ugyanannak a kliensnek/böngészőnek a használata legalább 7 napja.Tehát nem kell pénzt töltened a Wallet-edre, ha egyébként a fenti dolgok megvannak.
(Meg nem reseteltél a közelmúltban jelszót, meg nem adtál meg (Store) vásárlásnál a korábbiaktól eltérő fizetőeszközt. Ezekre ugyanis xx nap Market használat tiltást kapsz.)
>Vagy pénzt küldeni az ő fiókjából?
Közvetlen küldés nem lehetséges. Úgy lehet megoldani, ha te felraksz valami 3 centes biz-baszt a Marketre mondjuk 300 €-ért, ő meg megkeresi, és megveszi. Így a te Walllet-eden landol a 300 €-15% jutalék.
>Esetleg az ő kártyájával az enyémre tölteni?
Nagyon-nagyon rossz ötlet keverni az ilyen adatokat. A Steam alapvetően azt tekinti a fiók tulajdonosának aki az első vásárlást végrehajtotta. Ha ez a haverod, akkor őt. Ha után 5 év alatt veszel 1000 db játék rá, és a haverod visszakéri a Steam Ügyfélszolgálattól, akkor neki adják oda. Te meg buktad a játékaidat. Na, például ezért nem szabad használt fiókot venni!
-
Redneck
nagyúr
Üdv!
Módosítva:
Ha még nem töltöttem fel pénzt Steam-re akkor más tud tőlem pénzért skint venni? Vagy pénzt küldeni az ő fiókjából? Esetleg az ő kártyájával az enyémre tölteni? -
marcusa
addikt
Valaki ezért adna 5 kulcsot?
Az enyém az első a listában. -
pr1mzejEE
addikt
Éljen a rántotthús!!
-
Arkennys
addikt
válasz
Coccolino_O #22712 üzenetére
Jólvan megmondó személyiség, legyen úgy
Akkor megszabtad, innentől ezzel kapcsolatban aki negatív kommentet megejt, annak irdatlan haragoddal kell szembesülnie. Figyelj ha ennyire zavar, minek fórumozol? Abbahagyhatod, és akkor nem kell olvasnod. Annyi más alternatíva van. (most a te megoldásoddal élek a probléma megszüntetésére, ergo rinyálás a rinyálásért
)
ZeroDK, de muszáj...egy stattrakos FT zsebkendővel dobj meg pls, majd viszonzom
-
Scale
őstag
Arra tudna valaki válaszolni nekem, hogy az összes nem kapszulás csgo kulcs egyenrangú?
Szóval ITT pl a sima kulcs is egyenrangú a winter/phoenix/breakout/hunstman/esports key-jel? Vagy van valami eltérés ahogy az árban is? -
törölt tag
válasz
Coccolino_O #22712 üzenetére
A sírásból már nekem is kezd elég lenni mint itt, mint in-game. Friends listemen érik egy takarítás, rengeteg a "crybaby".
szerk: Ha valakit emiatt törlök, aki itt van ph-n is, akkor a megsértődés jogát fentarthatja, köszöntem a figyelmet.
-
Coccolino_O
őstag
válasz
Arkennys #22675 üzenetére
Szeretem, amikor panaszkodtok (értsd ti itt mindannyian), hogy milyen szar versengőn játszani, mert sok a gyökér. Ha valaki erre azt mondja, hogy ne játssz versengőn, mert vannak alternatívák helyette, akkor pedig jön a szokásos duma, hogy én azt nem próbálom ki. Tényleg nem értem, ha minden szar, miért nem játszotok csak tét nélküli meccseket v. más játékmódokat, ahol csak a te tudásod számít. Azon kívül, hogy leírjátok a szokásos sémákat, semmi sem fog változni. Ha pedig azt mondom, hogy lépjél magasabb skill csoportba, ahol kevesebb a debil, akkor pedig mindig az a válasz, hogy ilyen hülyékkel nem lehet meccseket nyerni. Lehet, hogy érdemes este játszani, amikor a sok kis gyökér már alszik, mert másnap suli van.... Vagy össze lehet itt állni a többiekkel. Igen, ezek mind időbe és energiába kerülnek. De valamit valamiért.
"Ha muszáj a válasz végi megnyilvánulásaid is hozzáfűzni, a jövőben inkább kérlek, ne foglalkozz vele, ha kérdezek itt valamit, köszöntem."
Én meg azt köszönném meg, ha abbahagynátok a folyamatos rinyálást. Baromira unalmas, és semmi sem fog tőle változni. Gyökerek ugyanúgy lesznek, előrébb nem lesz senki sem, akkor meg teljesen felesleges.
-
törölt tag
-
xenom0rph
őstag
-
htc07
addikt
p90+kiskevó, pöcköld ki a W-t, csak így éri meg játszani.
-
Lacek89
tag
válasz
gyáliSanyi #22697 üzenetére
Kevót mindig veszek ha tehetem. Nincs aim punch. Sisakot meg akkor ha bőven rá keret. Hasznos tud lenni függetlenül attól hogy melyik oldalon vagy.
Még amikor D2-őn faajtók voltak T spwan-ról fejbe lőtt a srác ajtón keresztül WP-vel, ha nem lett volna sisakom kiszedett volna, 17 HP-val megúsztam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Formula-1
- Apple MacBook
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen egeret válasszak?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Ultimate előfizetések
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest