Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bluetooth hangszórók
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- OLED TV topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
kemotox
addikt
Őőő azt ugye tudod, hogy ha tunkolsz akkor 30 golysziból 34 mellé megy, akár fél méterről lősz akár messzebbről. Ilyen nincs, hogy a te fegyvered csak 1 et sebez másé meg 100 at. Ha máshol nem, de botok ellen tuti jól kéne mennie, ott semmi lag meg ilyesmi nem kavarhat be. Valamit rosszul csinálsz. Ez nem COD, itt szórnak a fegyverek
-
SRII
őstag
írtam én írtam én gyerekek!!!!
lövök egy tárat ellenfélre semmi, ő meg pitty ennyi és halott vagyok,
botokkal játszottam, emberek minden 4-5 botnak nem adja a halált! többségében egy tár és nem hal meg!!!!!!
ugyan ez élő meccsben! mondom én hogy valami nem okés, most beragadt a srác késsel a sarokba másfél tár kellett hogy meghaljon, és nem ment mellé lőszer, mert közelről lőttem(kb fél méter) nem egyszer van ilyen hogy több lőszer kell egy ellenfélnek és nem halnak meg, én meg egy lövés(ami nem is fej) és meghalok, persze ez fordítva is igaz, volt hogy nem is láttam az embert olyan messze volt és egy lövés meghalt,,,,valami nem stimmel szerintem -
törölt tag
válasz
Coccolino_O #24788 üzenetére
Hátha 1-2 "Profi" emberkék lebuknak
-
Coccolino_O
őstag
Kurva jó ez a csalás téma, legalább tudnak miről beszélni az emberek. Htlv.org-on is csak erről van szó már napok óta.
-
gmx9
aktív tag
És megint nem jön elő a scoreboard, indíthatom ismét újra a játékot. Gratula már nekik tényleg. Kezdem őket is marhára megutálni az idióta skines hülyeségeikkel. Azon és a pass-on kívül már nem is fontos semmi...
-
IreN!CuS
őstag
DMG vagy afelett van hely valahol , vagy valakinek van kedve játszani párat ?
-
Mate
nagyúr
Mik a tippjeitek az első fordulóra a 27-én kezdődő dreamhack-en?
Illetve ezek a csapatok már biztosak vagy tilthatnak ki csapatot?
-
Arkennys
addikt
-
törölt tag
válasz
#97716736 #24770 üzenetére
Faruk 'pita' Pita @farukpita (törölt tweet)
It's a fking disgrace to the community and every hardworking player if @csgo_dev put flusha thru to play Dreamhack. Its obvious as it can beSteel
RT if flusha is a cheater
favourite if flusha is a cheaterTaz
Watching more and more strange videos of pro-players, this is just sick, and I'm truly scared of future events. @csgo_dev @DreamHackSeanGares
#justflushathingsPita 2
https://www.youtube.com/watch?v=1LcOiLipzoA
hahahahah..... no commentsNBK
Can't check any video atm but maaaaan.. That clip on mirage was already dodgy..... Where is this going !?Pita
Alot of rumours these days regarding players using cheats. smn first, kqly next, and sadly for the scene there will be more - alot more :/ -
okipoki
aktív tag
Mi van az FM Infused meccsel?
-
törölt tag
-
vorosmarti
senior tag
válasz
Andris837 #24731 üzenetére
Nem értem ezzel mit akartál mondani. Nekem nem az a jó meccs, mikor olyan gyenge az ellenfél hogy nincs pontjuk. A másik véglet sem jó, de sokkal jobb ha kiegyensulyozott a játék. Az ELO pontrendszer lényege is ez lenne mm-en. Vagy csak egyszerűen másképp gondolkodunk?
-
Mezcal
addikt
[link]
Jó a WH-m? -
törölt tag
Valószínűleg Flusha is elkezdhet csomagolni a VACációra.
[link]
-
törölt tag
válasz
vorosmarti #24751 üzenetére
1. Írásvédett módot leszeded cfg / autoexec-ről.
2. Elindítod a játékot beállítasz mindent ahogy akarod, majd kilépsz.
3. Írásvédettet ráteszed, és utána már jónak kell lennie, legalábbis nálam így működik. -
htc07
addikt
dm-en játssz sokat (nem tudom hirtelen hogy van magyarul a go-ban), az a lényeg hogy mész lősz meghalsz és egyből újra éledsz.
nincs bomba, nincs taktika, csak ennyi. szerintem ha az első pár napot/hetet ezzel töltöd akkor ráérzel kicsit a fegyverekre.
a headshottal ráérsz később foglalkozni.
-
SRII
őstag
válasz
#97716736 #24747 üzenetére
"Játsszál only HS DM szerveren" ez meg hol van?
kerestem de 10000 szerver van
na ennyire uj vagyok
de persze azt már levontam,hogy nem élvezhető a játék, olyan emberek vannak fent akik szerintem bekötött szemmel a legyet lelőnék, kezdő pályán , belépek puff 2 perc nézés, belépek puff 2 perc nézelődés...megyünk 5-en és pont engem szednek ki, elbújok, megtalálnak, lövök egy tárat ellenfélre semmi, ő meg pitty ennyi és halott vagyok, (persze függ hova lőnek ez okés), inkább idegesítő a játék mind élvezhetőnek nevezném, így egy hét játék után!(kb 23 óra játék után steam szerint)
mit keresnek kezdő (gyenge) játékosok között profik? nem értem....szóhoz , akarom mondani lövéshez sem jutunk...
botokkal játszottam , gyakoroltam, és még így is teljesítményt lehet elérni(ez nem rossz) egy tdm meccsen erös bottok ellen 710-750 pont simán megvan 10 perc alatt, de emberek ellen egyszerűen nem lehet, minden meccsen van 3-4 pro akik nem engedik a kezdőt játszani, érvényesülni, sőt még fel sem tudja találni magát.
A rendszer igy egy kaki, az kellene ,hogy aki pro vagy magasabb szintű ne tudjon menni a kezdők közé.
Van olyan, (szégyen nem szégyen) sajna sokszor,hogy kitiltanak(kezdő pályán) mert én maradok meg utoljára, elbujokés nem tudom lehozni a mecset 2 vagy 3 fő ellen akik nagy jól nyomják, ez nem szép szerintem!
Tudom más de cod 2 és cod 4 ben elég jó eredményeket értem el, csapat is volt és külön szeron is(általában 2-3 helyen voltam) de ez más játék csak akartam éreztetni nem vagyok fps játékban ismeretlen.
Talán nem is a játékkal hanem a rendszerrel, és a játékosokkal van a baj!
Én próbálkozom, de lehet az ujjaim már nem úgy kezelik az egeret mint anno. -
törölt tag
Játsszál only HS DM szerveren, azzal sokat javíthatsz a célzáson. Én is már többnyire csak kattingatok fejre, már megszoktam, spray-be nagy ritkán lövök. HS % is jóval megnőtt.
Makro létezik, A4 Tech egereken azt hiszem, de hogy azon belül melyik mit tud, az engem nem is nagyon érdekel, BF-ben tapasztaltam ilyet, meguntam... -
htc07
addikt
válasz
vorosmarti #24743 üzenetére
nem lehet, hogy írásvédett a fájl, és azért nem tudja elmenteni a játék?
-
freeknight
őstag
Szétcseszi ez a játék az idegeimet... Hihetetlen, retardáltak hadserege.
Küldetést lehet csinálni akkor is, ha Faceit-n játszol?
-
vorosmarti
senior tag
Kis segítségre lenne szükségem. Az egyik gépemen hiába állítom be a grafikus beállításokat (minden low, csak a shader detail van felhuzva), minden újraindítás után visszaáll az előző állapot. Mindenütt azt találtam erre megoldásnak, hogy tegyem írásvédetté a config file-t. Nem tudtok erre vmi kevésbé fapados megoldást? Tulajdonképpen a jelenség oka is érdekelne, mert talán az magában hordozza a megoldást is.
-
SRII
őstag
beállítottam a célkeresztet! nem is rossz, kicsit jobb lett a célzás számomra.
de vajon van olyan hogy makro? mert vannak akik olyan pontosan lőnek ,hogy elképesztő(sajna az én egeremen nincs ilyen, sőt már festék sem nem hogy makro
)
-
Andris837
senior tag
Faceit-re jönne valaki? Ha érdekel vegyél fel steamen (syder88)
-
pr1mzejEE
addikt
kqly vac ban xd
:
S
:
-
Andris837
senior tag
válasz
#97716736 #24732 üzenetére
Jó, persze tudom ott azért már más kategória... De itt legalább nem fagy ki a szerver és nem dob ki meccs közben és nem kapok 7 napos eltiltást a semmire. Igen, az hogy 7 napot kaptam az én hibám ezt elismerem, na de hogy a "semmire" kapok eltiltást azt nem nyelem le. Írtam supportnak, persze nem válaszolnak.
-
Andris837
senior tag
Mivel 7 napos bannom van a szerencsétlen volvo miatt ezért ismét elkezdtem faceit-en játszani. Első meccsemen 16-0-ra nyertünk Season-on.
Azt hiszem többet nem is megyek matchmaking szerverre.
-
kemotox
addikt
válasz
Vismajor01 #24729 üzenetére
De attól még, hogy lassabban küld adatot a szerver, a játék maga nem fog lassabban futni. A saját gépeden fut a játék, nem pedig a Valve szerverén ami 64 tickes.
Egy példa: Itt még nem találkoztam disconnecttel (áldom az istent), de más játékoknál pl ha megszakad a kapcsolat akkor tudsz tovább rohangálni, csak hiába lősz valakire, nem történik senki. DC = 0 tick, de nem eredményez 0 FPS-t.
Van ez a játékstreamelős cucc (amiről már jó régóta nem hallottam semmit, megbukott volna?), ott például tényleg tickrate = FPS. -
Vismajor01
addikt
válasz
kemotox #24727 üzenetére
FPS=Frame per second.
Ha a szerver csak 64x küld adatot másodpercenként, akkor te hiába frissited azt a képet 300x másodpercenként, attól még csak 64 változás lesza maradékban ugyanazt ismétli, mivel nincs bejövő adat.
Ez olyan mint egy JPEG kép, nem mozgókép, a monitorod mégis 120 herzzel frissiti másodpercenként-változni fog e ettől a kép? Nem. -
kemotox
addikt
válasz
Vismajor01 #24725 üzenetére
Hát pedig szerintem a te írásod se kerek teljesen. FPS-nek mi köze van ahhoz, hogy a szerver lassabban küld adatot? Csak simán laggolni fog, nem?
-
okipoki
aktív tag
Hogy kell össze csatlakoztatni a twitchet a steamel? -
törölt tag
válasz
Vismajor01 #24723 üzenetére
Sokan meg azt mondják hogy semmi különbség a kettő között
-
Vismajor01
addikt
"128 tick vs 64 tick
A tickrate azt mutatja meg, hogy egy szerver másodpercenként hányszor küld friss információt a kliensnek arról, hogy mi is történik a játékban valójában. A valve 64 tickes szerverei 64 szer küldenek neked adatot másodpercenként, egy jobb 128 tickes DM szerver pedig 128 szor teszi meg ugyanezt. H neked egy olyan géped van ami 300 fpst is ki tud hozni a játékból, mindehhez egy 120 Hertzes monitorod is van, a 64 tickes szerver szinte lekorlátoz téged is kb 60 fps-re, hiszen a szerver állapotát másodpercenként csak ennyiszer fogod megkapni akármilyen jó géped van. A 128 tickes szerverek sokkal simábbak és pontosabbnak tűnhetnek egy jó konfiggal rendelkező játékos számára."
ezt csak így itt hagyom.
-
pr1mzejEE
addikt
Vagy demoui-val kitallózod.
-
IreN!CuS
őstag
Szeretnék kérni egy kis segítséget , faceit demo-t leszedtem bemásoltam a "....\Counter-Strike Global Offensive\csgo\replays mappába majd ingame playdemo demonév pár pillanatig gondolkodik majd visszadob a főmenübe
Ötlet?
Rossz helyre másolom ? Kell neki a .dem.info file ? Rossz parancsot használok ?Közben google segített , ha csak simán a \Counter-Strike Global Offensive\csgo\ (szóval nem a replays alá ) alá másolom be akkor jó...volvo plz.....
-
htc07
addikt
-
törölt tag
Nem tudok felcsatlakozni a steamre...waddafak?
-
fmx
aktív tag
És akkor most jönnek új teamek a vakációsok helyett?
-
Talisman
csendes tag
válasz
realmdrude #24711 üzenetére
Egyáltalán nem veszíted el, minden ilyen feltett matricára kerül egy [no marketable/not tradeable/not usable] tag meccsnap 23:59-ig, az lekerül róla és utána úgy használhatod, ahogy kedved tartja (ESL One-ról megvan az összes amit "feltettem")
-
válasz
Az előzőnél nem vesztek el a matricák, esélyes, hogy itt se fognak.
Elég veszteség az, hogy a tizedét fogja érni, ha kikap a csapat -
fmx
aktív tag
válasz
19 meccset kell megnyerni,hogy arany trófeát kapj,gyönyörű!
-
fmx
aktív tag
válasz
realmdrude #24709 üzenetére
kösz,telóról elég nehéz dolog fórumozni...És azt lehet tudni mennyi pontot kell elérni az arany trófeához?Ill. ha nemjön be a tét akkor elveszik a matrica úgy megy mint a fogadás?thx
-
realmdrude
tag
válasz
breakout123 #24706 üzenetére
Díszként funkciónál max, és egyszer megszerezhető.
-
breakout123
aktív tag
válasz
realmdrude #24702 üzenetére
Az a trófea amit lehet kapni, ha elég pontot gyűjtesz mire jó?
-
-
hanslanda
tag
"double digit" steam acc miert er 10k dollart?
hanyok ettol a banhullamtol ...
-
Andris837
senior tag
válasz
realmdrude #24702 üzenetére
Köszönöm válaszod.
-
realmdrude
tag
válasz
Andris837 #24700 üzenetére
27-29 van kiírva, de már most lehet venni matricákat a csapatokra (én már tettem is 3 tétet). Bemész a meccsnézéshez, azon belül pedig az első tab a DHW lesz. Ott vannak a csapatkörök, és amelyik csapatra tenni akarsz, annak a DHW matricáját veszed meg (1 dolcsi). Rárakod a csapatra a matricát, és vársz a meccsig. Egy találat 4 pontot ér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest