Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Androidos tablet topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Csak el ne fújja a szél az Akko új egereit
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ügyesen előzi meg a 12V-2x6 tápkonnektor leégését a Dell
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.

Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
Hi.
Még nyáron vettem itt ph-n vkitől a hl2 év kiadását és csináltam acc-ot meg minden. Most csináltunk tesómmal itthonra egy két gépes lan-t. Mind2 gépen fenntvan a cs:s amit vettem ugyanazzal az acc-al. Ugye a steam-nél van olyan hogy offline mód. Nah eddig okés de ha szervert akarok csinálni a source-ban akkor a töltésnél lefagy. Probáltam dedicated szervert is csinálni azt ugye megcsinálja tesóm látja is de amikor kapcsolodik akkor meg neki fagy le a töltésnél. Offline módnál ugye a lényeg hogy nem kell bejelentkezni. (Csak a telepítés után kell 1x amig letölti a maradék fájlokat.) Azért gondoltam ugy elvileg mennie kéne. Lehet hogy azért nem megy mert ugyanazzal az acc-tal tettem fel mind2-t?
Igazából azt kérdezném ti hogyan oldanátok meg ezt a dolgot. Lanozni akarunk itthon 2-en a cs-vel.
Új hozzászólás Aktív témák

Archívum 1: [link]
- Mobilinternet
- Eredeti játékok OFF topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Androidos tablet topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Képregény topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
- ZBook Firefly 16 G11 16" FHD+ IPS érintő Ultra 7 155H RTX A500 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó iMac Pro (2017) 27 CTO 8-core Xeon, 64GB RAM, 1TB SSD-Magic Keyboard+M.Mouse 2+M.Trackpad
- Lenovo ThinkPad P52 15.6" FHD IPS i7-8750H P1000 16GB 500GB NVMe ujjolv gar
- AKCIÓ! Intel Core i9 10900 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Portal , garanciás , üvegfólia + ajándék Venom tok
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- DJI mini 3 drón display unit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest