- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- Milyen monitort vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen egeret válasszak?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BIOS topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Azt nem értem, hogy Nektek ez miért fáj? Mire föl ez az ellenséges hangnem, meg ez a tömény, savas irónia? Talán fáj, hogy más olcsón jutott hozzá? Vegyetek Ti is
Adnak mellé lesz.rom tablettát is, úgy jobban átjön
Nyilvánvaló, hogy kiskapuk vannak kihasználna a rendszerben, de na nehogymár nekem legyen ez miatt lelkiismeret furdalásom. Csak mert komolyan mondom, hogy semmi ilyesmit nem érzek.
Ti meg törődjetek bele, hogy ez van, vagy tegyetek feljelentést. Nyilván nem ti lennétek az elsők, és amint látjátok,a dolog továbbra is él, és virul, immáron jó pár esztendeje.
Szóval hajrá, ne adjátok fel, de ne velem vitatkozzatok, mert engem kb annyira érdekel, hogy elmondtam, hogy van ilyen is, aztán vagy élsz a lehetőséggel, vagy nemEz kb ennyi
Peace.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- BestBuy topik
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- EAFC 25
- Milyen monitort vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Hardcore café
- Milyen egeret válasszak?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Kompakt, megbízható és szuperolcsó Dell Latitude 3180!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest