Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Egér probléma
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
SziAtee
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni tőletek. Szeretném húzni a procimat (C2D e6750), de egy bizonyos fsb fölé nem tudok stabilan menni. Az előző procimnál (C2D e6400) is ugyanott volt a vég, vagyis 375 fsb-nél, 8x szorzó mellett 3000MHZ. FSB
RAM 1:1
A ennél tovább emelem az fsb-t akkor az orhtos tesztelés alatt mindig hibát észlel (Blend – stress CPU and RAM). A Small FFTs ment rendesen, ezért gondolom a ramoknál lesz a bibi. Már próbáltam mindenféle (persze ésszerű határokon belül) feszültség mellett, de képtelen vagyok stabilizálni a rendszert. A ramok Super Talent 800 Mhz (T800UX2GC4). Alaplap: abit AB9.
2 dologra gyanakszok:
- ez a ram sosem fog jól muzsikálni ab9-ben
- nem találom el jól az időzítéseket
Az időzítéseknél túl sok variáció van és ha ott a baj, nem tudom merre induljak a számokkal. Ha auto-ra rakom a beállításokat, akkor nem megy rendesen a rendszer.
Olvasgattam sokfélét, sokfelé, de nem találtam megoldást. Ha valakinek bármi tippje is van, kérem ossza meg velem!
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Tesla topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4166, 100% Akksi
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
RAM 1:1