Hirdetés
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Természetfeletti erő? Acer Nitro V 16 AI notebook Gorgon Pointtal
- Még több képet generál és shadert is előfordít az új NVIDIA App
- Ráugorhatnak a Samsung 2 nm-es node-jára a TSMC megrendelői
- Last contact: rejtélyes körülmények között semmisült meg a 34343-as műhold
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Projektor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Autós kamerák
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
ez az egész energiatakarékos lekvár úgy működik, hogy amikor pl netezel akkor ugye nincs szükség arra hogy a proci teljes sebességen menjen. ilyenkor visszaveszi a szorzót a legkisebbre, és a feszt is visszaveszi annyival, amin még vígan stabil a cucc.
namost, amikor elindítassz egy alkalmazást, amihez már kell a proci teljesítménye is, akkor szépen visszapakolja a szorzót is meg a feszt is.
de ha pl elindítassz egy játékot akkor automatikusan max-ra kapcsolm hogy ki tudd használni a teljesítményét.
nem rossz funkció végülis, de én baromira utélom amikor össze vissza ugrándozik. úgyhogy nekem az első dolgom hogy kilövöm a francba.
van akinek ez tetszik, és előszeretettel használja, de engem valahogy nem nyűgöz le.
annyival úgyse fogyaszt kevesebbet, hogy azt megérezzem, hőfokokba meg 4-5 fok miatt nem fogom ugráltatni, menjen csak annyin amennyin én szeretném
serito : olvastam a problemet.
a ram beállítás akatt kell hogy legyen egy olyan funkció, ahol be tudsz állítani olyanokat hogy 2.0 , 2.4, 3.0.......blablabla. ezekkel tudod állítani a RAM/FSB arányt.
időzítéseket pedig úgy tudod manuálisan állítani hogy amikor belépsz a bios-ba, akkor nyomsz egy Ctrl+F1-et. ilyenkor kibővül a beállítási lehetőség, és ilyenkor már tutod állítani a ram időzítéseket. sok sikert
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- LEGO klub
- gerner1
- Elkészült a PRAGMATA, jöhet a premier
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Könyvajánló
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Intel 13900KS
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel i5 9600K / Beszámítás OK!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte H610M S2H DDR5 alaplap, LGA1700 foglalat, Intel Core I5-13400f 2.5GHz, Arctic proci hűtő.
- Autós kamera eladó
- Akciós!! Előbb mint bárhol máshol !! Motorola Moto G77 8GB/256GB - 1 év garancia
- 27% - ASUS ZenDrive U9M optikai meghajtó DVD RW Ezüst
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest