Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zé_Mester

őstag

válasz _core #6742 üzenetére

bocsika, de ha egy kicsit jobban megnéznéd a dátumokat is akkor látnád hogy melyik kép mikori eredmény. és örülnél ha nem próbálnál lejáratni, mert nem nagyon csípem ha olyan dologról okoskodnak, amit nem is láttak. honnan a f@szból tudod hogy mennyit megy a volt E6750-em? talán te is tesztelgetted előttem ??
    azért mert a tiéd nem ment ennyit ugyanennyi fesszel, az engem rohadtul nem érdekel.

ami a blogomba van az csak a max eredmények, ott nem a stabilitásra mentem, csak a tesztek lefuttatására és slussz.

később kezdtem el leméregetni hogy mi a legkisebb fesz, ami elég a stabilitáshoz adott órajelen.itt van pár ORTHOS stabil eredmény
    a 440 és 475 FSB-s kép már azután készült hogy az alaplapon meg lett csinálva a VMod, és így +0,025V-ot kapott a proci a biosban beállítotthoz képest.
    és ha kiszámodok akkor az 1,3840-0,025 az ottlesz hogy ~1,3500V, ami az E6750-nek az alapfesze.
    sajnos ezt később vettem észre hogy több feszt kap, de utána próbáltam 1,35V-tal is a 440FSB-t és ment stabilan.
    de mostmár teljesen 8, mert al van adva, úgyhogy már nincs nálam a cucc. :U

subaruwrc : akkor kammantott Zé
    kösz, ez jól esett, no comment :(((

Új hozzászólás Aktív témák