Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
bocsika, de ha egy kicsit jobban megnéznéd a dátumokat is akkor látnád hogy melyik kép mikori eredmény. és örülnél ha nem próbálnál lejáratni, mert nem nagyon csípem ha olyan dologról okoskodnak, amit nem is láttak. honnan a f@szból tudod hogy mennyit megy a volt E6750-em? talán te is tesztelgetted előttem ??
azért mert a tiéd nem ment ennyit ugyanennyi fesszel, az engem rohadtul nem érdekel.ami a blogomba van az csak a max eredmények, ott nem a stabilitásra mentem, csak a tesztek lefuttatására és slussz.
később kezdtem el leméregetni hogy mi a legkisebb fesz, ami elég a stabilitáshoz adott órajelen.itt van pár ORTHOS stabil eredmény
a 440 és 475 FSB-s kép már azután készült hogy az alaplapon meg lett csinálva a VMod, és így +0,025V-ot kapott a proci a biosban beállítotthoz képest.
és ha kiszámodok akkor az 1,3840-0,025 az ottlesz hogy ~1,3500V, ami az E6750-nek az alapfesze.
sajnos ezt később vettem észre hogy több feszt kap, de utána próbáltam 1,35V-tal is a 440FSB-t és ment stabilan.
de mostmár teljesen 8, mert al van adva, úgyhogy már nincs nálam a cucc.
subaruwrc : akkor kammantott Zé
kösz, ez jól esett, no comment
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest