Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Milyen Blu-ray írót?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
qMAGICq
üzenetére
Minden alaplap alulfeszel kicsit ez a jelenség az ú.n. volt drop jeleneség. Teljesen normális. Vannak lapok amik kevésbé vannak amik többet drop-olnak. Sztem próbáld meg kisebb fesszel, hátha úgy is stabil. Nálam alapfesz alatt (BIOS 1,35V, ami terhelve ugye kisebb érték 1,2xV) röhögve megy 450FSB-vel. Szóval teszteld, hogy megy-e. Ha nem stabil akkor kell ennyi fesz neki nincs mit tenni. De valószínűleg menni fog kevesebb fesszel is stabilan.
Hőfok ügyileg: Orthos sokkal jobban leterheli a procit mint az áltlagos programok (rgo ritka, hogy hosszasan mind a két mag 100%-osan, hosszan terheleve legyen). Játékok sem terhelik 100% a procit (főleg, hogy általában előbb van vga limit mint proclimit) kb 60-70% általában. Nyáron érdemes újra tesztelni ha már 30fok lesz a szobában.
Egyébként hőfok: 80fokig nem kell aggódnod, 83-85fok felett meg magától viszavesz a tempóból, hogy ne melegedjen túl. A másik, hogy érdemes gépet takarítani időnként. Én pl 7végén kipucoltam a gépet (porszívó rulez), procihűtőt is szépen ki porszívóztam: 3fokot javult a procihőfok alapon és terhelve is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Drón topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 10
- További aktív témák...
- Acer Predator Rift Essential gamer szék
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest