Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Philips LCD és LED TV-k
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsy888
senior tag
válasz
Yushchenko
üzenetére
Hát azért az mondjuk megszámolnám hogy kinek van,, xp talán vagy egy pár, de vista,,,
1 kezemen megtudnám számolni.
én majd talán nyáron veszek "legális" vistát, de,,nagyon drágák ahoz képest hogy "csak" egy op. rendeszer. Tom hogy nagyon sok fejlesztés áll egy ilyen mögött meg minden de az ember nem úgy tekint rá mint mondjuk egy játékrara hogyha akar normálisan multizni akkor megveszi eredetibe. Csak nehogy belekössetek, a tört verzióval is lehet csak hát az kicsit macerásabb, meg nekem nem adja meg azt az érzést..
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
1 kezemen megtudnám számolni.
én majd talán nyáron veszek "legális" vistát, de,,nagyon drágák ahoz képest hogy "csak" egy op. rendeszer. Tom hogy nagyon sok fejlesztés áll egy ilyen mögött meg minden de az ember nem úgy tekint rá mint mondjuk egy játékrara hogyha akar normálisan multizni akkor megveszi eredetibe. Csak nehogy belekössetek, a tört verzióval is lehet csak hát az kicsit macerásabb, meg nekem nem adja meg azt az érzést..