- Milyen egeret válasszak?
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.gonzo
tag
Vettem az adataimban látható gépbe egy TX3-at hát Én nem értem ezt az egészet. jól van felcsavarozva de akárhogy állítom amit csak lehet BIOS-ba stb. ez úgy fest,hogy az E7300-a, 2.66-n ez a ventii 1700 alapjáraton és 2500 terhelve. ,ha meghúzom 3.2-re a procit. akkor máris 2.8a venti sebessége. Ha sok ,ah kevés ha közepes a gél akkor is és nem értem mért nem tudja lehűteni a gépemet. Nem tudok rájönni mia gebasz. oldalt 2 befelé ventilátor van. hátul egy ki. fent van egy ki venti és a táp ventije kifele. házon elöl egy be. Nem is az ,hogy most lehűti mert tartotta a CPU hőmérsékletét amikor húzva volt. de 2800-as fordulaton? úgy búgott mint valami porszívó.
Vissza raktam a gyári intel hűtőt az megtartja 50 fokonál nem melegebben 2000-es fordulaton. Valaki valami tapasztalt ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest