Hirdetés
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Kompakt vízhűtés
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- Mini-ITX
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hermanyi
addikt
Nem azt mondom ,hogy utolsó helyről sőt néha középmezőnyből is küzdelmes de engem órákra nem tud lekötni .
Még az első két év úgy ahogy tetszett azóta viszont már nem . Ennek előnyére legyen mondva már jobban oda kell figyelni a jobb lábra mert elpörögnek a hátsók .
De az AC jobban tetszik -
hermanyi
addikt
válasz
Motion_Blur #351 üzenetére
szép kör
-
hermanyi
addikt
Na hivatalosan is magamévá tettem ezt a játékot . Problémám amint online szeretnék próbálkozni ERROR üziket dobál .
-
hermanyi
addikt
Na most beleszaladtam egy nagy kérdésbe. Száraz pálya időmérő . száraz verseny . Utolsó 6 körre leszakad az ég . Hol lehet megmondani ,hogy milyen gumit tegyenek fel futam közben?
-
hermanyi
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #246 üzenetére
Na én ezt nem találom : Specific Game Settings
-
hermanyi
addikt
válasz
#96349952 #242 üzenetére
Szimulátortól nagyon messze van . Fizika nekem is majdhogynem tetszik, az eddigi részekhez képest szerintem ezen a téren előre léptek .AI sajnos képes hatalmas hibákra (nekem Vettel a mumosom 5 böl 4 szer ö lök ki ) . A kormányomat nem tudom beállítani rendesen sajnos ,ami viszont az elődöknél sikerült ,itt olyan érzésem van ,hogy laggol ,mintha holtjátéka lenne pedig az 0-ára van állítva mindenhol.
-
hermanyi
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #235 üzenetére
Én megköszönném ha átdobnád a kormány beállításaidat .
-
hermanyi
addikt
Mindened Be van kapcsolva ami a gumikat kíméli
Szóval a kanyarokban rángatod az autót ,vagy nem az ideális íven fordulsz kanyarokban. Ilyen segítségekkel nem lenne szabad ,hogy a gumiknak baja legyen.Szerk:
Lehet nem melegednek fel a gumijaid üzemi hőfokra és azért csúszkálsz . -
hermanyi
addikt
Nekem grafikával nincs bajom ilyen és kész. Ami viszont zavar és nem is kicsit az a kormány. Olyan mintha lenne holtjáték beállítva pedig nincs, és hirtelen korrigálásoknál késik a játék szóval laggol a kormány.
. Maga az autó vezethetősége viszonylag tetszik. Persze csak asist offban, ha TC be van kapcsolva akkor viccc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest