Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Riasztó topik
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Mini PC
- Egy kiegészítővel headsetté alakítható egy sor Sennheiser fejhallgató
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandika0626
senior tag
Szerintem meg szobahőmérsékletű.
-
bandika0626
senior tag
MSI afterburnerrel ki lehet íratni, hogy mennyi VGA RAMOT eszik. Nálam 1280*1024-en ha ULTRA beállításra teszem akkor a VGA memóriából 2800MB körül eszik mindenféle élsimítási opció nélkül.
Így kénytelen vagyok medium beállításokkal játszani mert akkor 1800MB körül megáll a vram fogyasztás.Nem tudom másnál hogy alakul ez de számomra megdöbbentő. A 2014-nél vissza kellett vennem a kártyából mert annyira hasított vele a kártya szintén 1280*1024 8xMSAA-val ULTRA-n. Vsync-et minden esetben használom 60fps-tud ezen a felbontáson a monitor úgyhogy semmi értelme a 90+ fps-nek mert csak galibát okoznak a megjelenítéskor.
-
bandika0626
senior tag
Azt ebben a fájlban kell keresni (action_map_preset_win.xml).
Én megkerestem az én gamepadom-hoz tartozó értéket és jegyzet tömbbe átírta és elmentettem. Az eredetiről először csináltam egy másolatot ha gond lenne.
Nekem itt volt:
</Action>
</ActionMap>
<ActionMap actionMapName="xi_Preset1" deviceName="xinput_pad" priority="3">
<Action actionName="Accelerate">
<Axis axisName="xinput_right_trigger" type="uniDirectionalPositive" deadZone="0.8" saturation="1.0" />
</Action>
<Action actionName="Brake">
<Axis axisName="xinput_left_trigger" type="uniDirectionalPositive" deadZone="0.0" saturation="1.0" />
</Action>
<Action actionName="Steer Left">
<Axis axisName="xinput_left_stick_x" type="biDirectionalLower" deadZone="0.1" saturation="10.0" />
</Action>
<Action actionName="Steer Right">
<Axis axisName="xinput_left_stick_x" type="biDirectionalUpper" deadZone="0.1" saturation="10.0" /> -
bandika0626
senior tag
Egyetértek.
Engem főleg az zavar, hogy kivették a részletes beállítások lehetőségét a gamepadok-tól. A kormányzás így nagyon rossz lett. Komolyan mondom ha ráfújok a minibotra már akkor irányt vált az autó. Ezt nagyon elcseszték benne.
Remélem lesz elég nagy felhördülés és kiadnak hozzá valami javítást. -
bandika0626
senior tag
válasz
bucketb0b #131 üzenetére
Most kicsit ráértem álligatni ezt a játékot. A következőkre jutottam:
1280x1024@60 medium 16x SMAA
min:61,5
max:81
átlag:71.5fps Vram:1500MB használ.Valóban most a kevesebb több! Azt ultrat is bírná a kártya mert 1300/6000-ig simán elmegy viszont Vram-ból 2800MB eszik. A gpu-z is kiakadt mikor játék közben futtattam és log fájt csináltam. Mikor feljebb ment a memória használat 2GB főlé értelmetlen bejegyzést csinált.
-
bandika0626
senior tag
Egyébként lehet valahol a játékvezérlő érzékenységét állítani?
-
bandika0626
senior tag
Üdv mindenkinek!
Kipróbáltam ezt a játékot de...
750TI-vel 1280*1024-en 4x TSAA-val ultrán 25fps-t ment úgy, hogy a gpu csak 50%-on tekert a Vram meg elfogyott. Pedig 2GB-s a kártya. Szerintem egy kicsit túl lőtték ezt a játékot.
Én xbox-os game-paddal nyomom de nem lehetne a játékon belül valahol az érzékenységen állítani, mert szőrnyű ahogy a kormány szitál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- TCL LCD és LED TV-k
- Riasztó topik
- Mobil flották
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- MSI B450 GAMING PRO CARBON AC Alaplap + AMD Ryzen 7 3700X
- Seasonic Prime 1000W 80 PLUS Gold
- MSI RTX 2070 SUPER GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 29 Hó garancia
- Nintendo Switch OLED 20.4.0 Mario Kart, 256GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3513, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3530
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest