- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Apple asztali gépek
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- UHD filmek lejátszása
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandika0626
senior tag
Szerintem meg szobahőmérsékletű.
-
bandika0626
senior tag
MSI afterburnerrel ki lehet íratni, hogy mennyi VGA RAMOT eszik. Nálam 1280*1024-en ha ULTRA beállításra teszem akkor a VGA memóriából 2800MB körül eszik mindenféle élsimítási opció nélkül.
Így kénytelen vagyok medium beállításokkal játszani mert akkor 1800MB körül megáll a vram fogyasztás.Nem tudom másnál hogy alakul ez de számomra megdöbbentő. A 2014-nél vissza kellett vennem a kártyából mert annyira hasított vele a kártya szintén 1280*1024 8xMSAA-val ULTRA-n. Vsync-et minden esetben használom 60fps-tud ezen a felbontáson a monitor úgyhogy semmi értelme a 90+ fps-nek mert csak galibát okoznak a megjelenítéskor.
-
bandika0626
senior tag
Azt ebben a fájlban kell keresni (action_map_preset_win.xml).
Én megkerestem az én gamepadom-hoz tartozó értéket és jegyzet tömbbe átírta és elmentettem. Az eredetiről először csináltam egy másolatot ha gond lenne.
Nekem itt volt:
</Action>
</ActionMap>
<ActionMap actionMapName="xi_Preset1" deviceName="xinput_pad" priority="3">
<Action actionName="Accelerate">
<Axis axisName="xinput_right_trigger" type="uniDirectionalPositive" deadZone="0.8" saturation="1.0" />
</Action>
<Action actionName="Brake">
<Axis axisName="xinput_left_trigger" type="uniDirectionalPositive" deadZone="0.0" saturation="1.0" />
</Action>
<Action actionName="Steer Left">
<Axis axisName="xinput_left_stick_x" type="biDirectionalLower" deadZone="0.1" saturation="10.0" />
</Action>
<Action actionName="Steer Right">
<Axis axisName="xinput_left_stick_x" type="biDirectionalUpper" deadZone="0.1" saturation="10.0" /> -
bandika0626
senior tag
Egyetértek.
Engem főleg az zavar, hogy kivették a részletes beállítások lehetőségét a gamepadok-tól. A kormányzás így nagyon rossz lett. Komolyan mondom ha ráfújok a minibotra már akkor irányt vált az autó. Ezt nagyon elcseszték benne.
Remélem lesz elég nagy felhördülés és kiadnak hozzá valami javítást. -
bandika0626
senior tag
válasz
bucketb0b #131 üzenetére
Most kicsit ráértem álligatni ezt a játékot. A következőkre jutottam:
1280x1024@60 medium 16x SMAA
min:61,5
max:81
átlag:71.5fps Vram:1500MB használ.Valóban most a kevesebb több! Azt ultrat is bírná a kártya mert 1300/6000-ig simán elmegy viszont Vram-ból 2800MB eszik. A gpu-z is kiakadt mikor játék közben futtattam és log fájt csináltam. Mikor feljebb ment a memória használat 2GB főlé értelmetlen bejegyzést csinált.
-
bandika0626
senior tag
Egyébként lehet valahol a játékvezérlő érzékenységét állítani?
-
bandika0626
senior tag
Üdv mindenkinek!
Kipróbáltam ezt a játékot de...
750TI-vel 1280*1024-en 4x TSAA-val ultrán 25fps-t ment úgy, hogy a gpu csak 50%-on tekert a Vram meg elfogyott. Pedig 2GB-s a kártya. Szerintem egy kicsit túl lőtték ezt a játékot.
Én xbox-os game-paddal nyomom de nem lehetne a játékon belül valahol az érzékenységen állítani, mert szőrnyű ahogy a kormány szitál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Latitude 5450 27% 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vibill gar
- Új Steelseries Arctis Nova 4 Wireless gamer fejhallgató 1 év garanciával
- Urmet Dialog PA3120 180 wattos digitális erősítő 1 év garanciával
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest