Hirdetés
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Dell notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
Na tehát:
Először is meg kell keresni ezt a mappát: "\Dokumente\My Games\F1 2015\hardwaresettings"
Aztán ebben a fájlban: "hardware_settings_config.xml" át kell írni az értékeket
Erről: postprocess motionBlur="true" und depthOfField="true
Erre: postprocess motionBlur="false" und depthOfField="false" (el is kell menteni persze)Aztán a letöltött állományt futtatni, az F1 2015 mappájába installáljon (\Steam\SteamApps\common\F1 2015 )
Ezután automatán fut a dolog, a Space billentyűvel lehet ki- és bekapcsolni.
Ha nem kell már, akkor ezeket elég törölni a mappából: ReShade.fx, MasterEffect.h, dxgi.dll, dxgi.log + a MasterEffect könyvtár.Elég látványos a különbség, sokkal élesebb a dolog, de így recésebbek az élek és kicsit fakóbbak a színek. Én rajta hagyom, mert a homályosság olyan, mint a látásom... Jó-jó, de lehetne jobb is. Csak nekem egy 0,75-ös szemüveg kéne.
FPS-t amúgy úgy vettem észre, hogy nem igazán befolyásolja.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7 Villám Akció! 30.09.2025-ig csak 210.000ft!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell G5 15 5587 - 15.6"FHD IPS - i7-8750H - 16GB - 1TB SSD - 1TB HDD - GTX 1060 6GB - Win11 - MAGYAR
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest