Hirdetés
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
Na tehát:
Először is meg kell keresni ezt a mappát: "\Dokumente\My Games\F1 2015\hardwaresettings"
Aztán ebben a fájlban: "hardware_settings_config.xml" át kell írni az értékeket
Erről: postprocess motionBlur="true" und depthOfField="true
Erre: postprocess motionBlur="false" und depthOfField="false" (el is kell menteni persze)Aztán a letöltött állományt futtatni, az F1 2015 mappájába installáljon (\Steam\SteamApps\common\F1 2015 )
Ezután automatán fut a dolog, a Space billentyűvel lehet ki- és bekapcsolni.
Ha nem kell már, akkor ezeket elég törölni a mappából: ReShade.fx, MasterEffect.h, dxgi.dll, dxgi.log + a MasterEffect könyvtár.Elég látványos a különbség, sokkal élesebb a dolog, de így recésebbek az élek és kicsit fakóbbak a színek. Én rajta hagyom, mert a homályosság olyan, mint a látásom... Jó-jó, de lehetne jobb is. Csak nekem egy 0,75-ös szemüveg kéne.
FPS-t amúgy úgy vettem észre, hogy nem igazán befolyásolja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
FPS-t amúgy úgy vettem észre, hogy nem igazán befolyásolja.