Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
válasz
}{3@Đ$}{0ot #268 üzenetére
Angolul mondod?
-
törölt tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #254 üzenetére
Én most mentem egy pár kört a kedvedért igaz én bill.el nyomom de a beállítások variálása nélkül ilyen időt mentem:
ha komolyabban ráfeküdnék biztos javulna a köridő, de most csak így gyorsba mentem pár kört. Kormánnyal és egyéb komolyabb eszközökkel sokkal jobb időt lehet menni, de én jelenleg bill.-el tolom mint mondtam.
Talán még egy 5-6 tizedet tudnék szerintem javulni, de akkor komolyabban bele kéne mélyednem a beállításokba. Sok olyan kanyar van ezen a pályán ahol billentyűvel nehéz szépen az íven maradni, itt sokat bukok egy kormányhoz képest az tuti.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
}{3@Đ$}{0ot #254 üzenetére
Time Trialnél ott van a világranglista, ott le tudod ellenőrizni.
-
hermanyi
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #246 üzenetére
Na én ezt nem találom : Specific Game Settings
-
hermanyi
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #235 üzenetére
Én megköszönném ha átdobnád a kormány beállításaidat .
-
Csapoati
nagyúr
válasz
}{3@Đ$}{0ot #228 üzenetére
Sehogy, az a való életben is fix. Ne használd rich módban sokáig.
plman: Ez a gumikezelési gond nem a játék hibája. Nekem a kitűzött körszámig bírja általában a gumi, igaz óvatosan is kell bánni velük - megint csak ahogy a való életben is.
-
snecy20
nagyúr
válasz
}{3@Đ$}{0ot #224 üzenetére
Ja...akkor megvan mire gondolsz. Egy Marussia/Manor jó ha megy 320-at Monzában, egy Mercedes pedig 360 környékén minimális szárnyakkal. Ez direkt ilyen.
-
snecy20
nagyúr
válasz
}{3@Đ$}{0ot #221 üzenetére
Default beállításokkal még Monacoban is megvan a 280, szerintem nem vált fel neked bizonyos fokozattól az autó, vagy valami nagyon elkutyulódott a beállításokban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Asus RT-AC68U router eladó (3 darab - egyben vagy külön is)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest