Új hozzászólás Aktív témák
-
Fogalmam nincs

Közben nekem is lejött, és túl vagyok a driver test-en, meg az ausztrál szabad edzésen.
Lotus-al közel 1s-et adtam a második helyezettnek, úgy, hogy csak quick setup-ot toltam kettővel jobbra. Minden segítség off, parc fermé on. Expert nehézség.
Első vélemények:
-Az irányítás szvsz jobb, mint a 2012-ben volt. Végre nem érzem annyira, hogy csak az ideális íven lehet menni, különben dobod a másodperceket.
-A grafika jó lett. Külön tetszik, ahogy nappal szemben törik a fény. Bőven jó, és nem fut rosszabbul mint a 12-es.
-Pár idegesítő marhaság megmaradt. Az ellenfelek motorhangja még mindig hangos(bár azt nem néztem, még, most külön állítható-e). Ha lemész a pályáról még mindig lebetonoz.Hirtelen ennyi, majd egy 100%-os futam után többet mondok

Új hozzászólás Aktív témák

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Alphine Green 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3745
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MÉG OLCSÓBB 10.21. !!! Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest