- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaraDani
addikt
Sziasztok.
Alapvetően szimulátoros vagyok de most ez a része a sorozatnak tetszik végre, egész jó lett az irányítás.
Tegnap mentem 100%-os futamot karrier módban Melbourneben.Expert nehézség, parc fermé on, Lotus.
Poleból indultam optionön beállítottam egy 3 kiállásos stratégiát először az olvasottak miatt, de végül az optionön elmentem a 14. körig, az első set prime-ot a 37-ben cseréltem. Itt csaltam picit, volt egy visszatöltésem, nem tűnt olyan rossznak a gumi úgyh 36. körnél mentettem egyet és megpróbáltam, hogy el tudok-e menni a 44-ig, hogy optionön fejezhessem be. Ez a húzás már hiú ábránd volt 40. után nagyon rossz lett túl sok időt buktam.
De összességében az 1 option 2 prime nekem működött, az etapok végére erősen belassult persze, verseny végére felért Vettel ott védekeznem kellett pár kört. Lehet, hogy az eredetileg beállított 11 kör option 2x 18 prime majd megint 11 kör option gyorsabb lett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Apple Watch
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
- Új Asus S14 Vivobook Flip X360 Touch 2in1 Ryzen5 7430U 16GB 1TB SSD AMD Radeon Vega7 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest