Hirdetés
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
joca1
tag
Nekem most sikerült megszoknom,illetve beállitanom a kormányt,hamar itélkeztem mert nemrég még azt irtam,hogy elég rossz lett az irányitása,de igy már rendben van.
Esős részét a játéknak sokkal jobban eltalálták ennek mint a 2011-nek értem ezt irányitásra meg grafikára is.A mesterséges inteligencia is okosabb szerintem sokkal mint a 2011-nek,de a valósághoz képest nagyon messze van még mindig.Ha értékelnem kellene a demot akkor idáig 10/8-as a mutatvány,ha sokat fog segiteni az irányitáson az autóbapiszkálás akkor nem lesz ez rossz játék.
Új hozzászólás Aktív témák

- Ritkaság! 17" Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% Áfás
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest