- Autós kamerák
- Bluetooth hangszórók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ilyet se láttunk még, 1000-rel promótálja az AMD az X3D-s CPU-it
- OLED TV topic
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
willike71
tag
válasz
hermanyi #5122 üzenetére
Ezzel a fékezés a kanyarban dologgal teljesen egyetértek veled, tulajdonképp csak motorfékkel lehet bemenni a kanyarba, különben brutális alulkormányzottság lép fel, tolja kifelé a kanyarból az elejét, mintha hátra valami agyament egy i profilú vas hidat tett volna normális felfüggesztés helyett.
Hétvégén a gokartozás döntőjében, mikor vizes volt a pálya, pont az F1 2012 jutott eszembe menet közben, mert úgy tolta az elejét a kanyarokban a gokart a vizes pályán (persze slick gumi volt rajt), mint amit a játékban érzek.
Én mindig azt mondtam, hogy igazán autóérzet, tapadásérzet és súlyérzet az F1 2011-ben volt a patch_2 kiadásáig, szerintem az ott alkalmazott fizika a jó irány.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nitro AN515 57 15.6" FHD IPS i7-11600H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Egyedi matricák gyártása, akár kis mennyiségben is! Kattints a további infókért.
- Apple MacBook Pro 16" (2021) M1, 32GB RAM, 500GB SSD Csúcskategóriás erő, elérhető áron!
- HP 280 Pro G2 Sff üzleti gép i3/8GB/WIN11
- Üzleti Monitorok (Led, HD, FullHD)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest