-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
giigz
veterán
A történethez hozzá tartozik, hogy a 2 kerékcsere helyett én 1 kerékcserét csináltam, és a 18. körben mentem ki a szuperlágyért, tehát amikor elkezdtük a csatát, akkor nekem már 12 kör volt a gumikban, a végére meg 17 körös gumin mentem
Sajnos emiatt fékeztem el mindig magam, mert egyszerűen már nem nagyon akart tapadni...Ami miatt mérges vagyok magamra, az az, hogy amikor bejött a SC, akkor Hobo még vagy 40 másodpercre volt tőlem, és bőven bemehettem volna új gumikért, és akkor valószínűleg már jobb tempóm lett volna. Amikor elhaladtam a box előtt, egyből a fejemhez kaptam, hogy ezt most jól elrontottam...
A szárnyat nyithattam, ez még idáig rendben is volt, de totál fölöslegesen elnyomtam az összes kersemet, aztán még a féktáv is gyengén sikerült, így Hobo pont elment mellettem.
Az biztos, hogy nem mindennapi befutó volt

Új hozzászólás Aktív témák

- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2i touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- Szép Apple iPhone 13 Pro Max 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sajnos emiatt fékeztem el mindig magam, mert egyszerűen már nem nagyon akart tapadni...