Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gaming notebook topik
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
Új hozzászólás Aktív témák
-
hermanyi
addikt
válasz
MC HOBO
üzenetére
nem sokan dicsérik

hétvégén toltam a 11 et online és nagyon komolyakat csatáztunk
A 12 öt kipróbáltam és kontrolerel jobb időket mentem mint G27 el ez szerintem sokat elárul ,hogy hogyan van megírva a játék . Van az aszfalton 2m széles sáv ahol van viszonylagos tapadás és szerény véleményem szerint az sem az ideális íven van
de ha lemész róla akkor esélytelen a kanyarodás ,és ami még borzasztóbb ebben a dologban ,hogy vágnod kell a tapadás miatt a kanyarokat .A másik fele a rengeteg hiba ami a mentéseket és hasonló dolgokat érinti ,hogy szartak rá,hogy normálisan megírt játék legyen . Egyetlenegy dolog van benne ami szerintem jól sikerült az pedig a pilótafülke nézet és még talán az autók hangja .
Szóval én nem vettem meg és nem is fogom megvenni maradok a jó kis 11 nél és azzal megegyetek .
Új hozzászólás Aktív témák

- Nokia 4.2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME
- Nokia 5.3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9XL 256GB gyári független 2027.08.22. Alza jótállás
- Honor 200 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

de ha lemész róla akkor esélytelen a kanyarodás ,és ami még borzasztóbb ebben a dologban ,hogy vágnod kell a tapadás miatt a kanyarokat .A másik fele a rengeteg hiba ami a mentéseket és hasonló dolgokat érinti ,hogy szartak rá,hogy normálisan megírt játék legyen . Egyetlenegy dolog van benne ami szerintem jól sikerült az pedig a pilótafülke nézet és még talán az autók hangja .