Hirdetés
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- eGPU tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
hery_boy
tag
Üdv már rég jártam erre, 1 honapja rengeteg infó gördült le itt! Egy párat nem tudok szó nélkül hagyni!
Valaki offolta, hogy kell e védő felszerelés
,
hát az talán nem, de ölbe venni nem ajánlatos!!! 
Valaki túlzásokba esik azért a játékok nem fullosak 3d-be, még 2,1GHz-s proci-val se, sem a CallofDuty2-ban, sem másutt! Tegyetek fel egy fps mérőt, ha az árnyékokat, és füst efekteket nem veszitek vissza csunya eredmények születhetnek!!!
de azért nem rossz!
A kijelzőt valaki dicséri valaki becsmérli,
az az igazság akinek clevo az első notesza annak ez pont jó, bár ezzel filmet nézni! Nekem ez a második notim és szerintem undorító a képe utána kellene nézni nem-e lehet jobb kijelzőt vadászni bele, a gépet sajnálnám lecserélni, nem egy rossz konstrukció!
Zsocaozd csatlakozok az előttem szólóhoz, a 100hz kivégzés, de ha azt állítod hogy szemmel láthatóan javult a képminőség, akkor megdobhatnál azzal a progival, amivel felhúztad, mert az enyém egyenlőre nem engedi!!!
Az üzem órát illetően nálam napi 24-et megy a gép, szerverként is üzemel, sokat tömörítek vele, VHS kazikat digizek, külső 300Gb-os vincsit hordok vele, rengeteg Lan partin megfordulok vele! Sokat bír a kis dög!
Elég nagy ostobaság 7200fordulatu vincsit tenni notiba, főleg hogy annak a hűtésére kevesebb gondot fordítottak! Aki bontotta már alul a gépet az tudja, valaki nemrég fotókat is linkelt erről!
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cairn - Indulhat a hegymászás!
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Star Trek
- További aktív témák...
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Új AMD alaplap + Ryzen 5 3400g
- BONTATLAN Zacskós ThinkCentre M70s SFF Business Időtálló Asztali gép -50% i5-14500 16/512 770 Magyar
- Asztali PC , R7 5700 , RTX 3080 , 24GB DDR4 , 1TB NVME
- www.olcsogamerpc.hu - V055 - DDR4 - INTEL i5-14400F - 16GB RAM - RTX 5060 - 1TB SSD - HITELRE IS!
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo 14 Yoga Slim6 WUXGA OLED Ryzen5 7540U 4.9Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 740M Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
,