- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Analóg fényképezés
- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
hery_boy
tag
Üdv már rég jártam erre, 1 honapja rengeteg infó gördült le itt! Egy párat nem tudok szó nélkül hagyni!
Valaki offolta, hogy kell e védő felszerelés
,
hát az talán nem, de ölbe venni nem ajánlatos!!! 
Valaki túlzásokba esik azért a játékok nem fullosak 3d-be, még 2,1GHz-s proci-val se, sem a CallofDuty2-ban, sem másutt! Tegyetek fel egy fps mérőt, ha az árnyékokat, és füst efekteket nem veszitek vissza csunya eredmények születhetnek!!!
de azért nem rossz!
A kijelzőt valaki dicséri valaki becsmérli,
az az igazság akinek clevo az első notesza annak ez pont jó, bár ezzel filmet nézni! Nekem ez a második notim és szerintem undorító a képe utána kellene nézni nem-e lehet jobb kijelzőt vadászni bele, a gépet sajnálnám lecserélni, nem egy rossz konstrukció!
Zsocaozd csatlakozok az előttem szólóhoz, a 100hz kivégzés, de ha azt állítod hogy szemmel láthatóan javult a képminőség, akkor megdobhatnál azzal a progival, amivel felhúztad, mert az enyém egyenlőre nem engedi!!!
Az üzem órát illetően nálam napi 24-et megy a gép, szerverként is üzemel, sokat tömörítek vele, VHS kazikat digizek, külső 300Gb-os vincsit hordok vele, rengeteg Lan partin megfordulok vele! Sokat bír a kis dög!
Elég nagy ostobaság 7200fordulatu vincsit tenni notiba, főleg hogy annak a hűtésére kevesebb gondot fordítottak! Aki bontotta már alul a gépet az tudja, valaki nemrég fotókat is linkelt erről!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC, Ryzen 5 5500, RTX 3060 Ti, 16gb RAM
- DELL Mini PC - Core i7 7700T (90k) + 8700T (100k) +gyári wifi! 16GB vagy 32GB ram - 256/512GB SSD
- Gamer Számítógép - Ryzen 5, RTX 2060, 16gb RAM
- GamerPC - R7 5700X, RTX 3080ti és 32gb RAM
- Dell OptiPlex 5070 SFF // Core i7 9700 // 16GB // 256GB SSD számla + gari - több db elérhető
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
- 27% - MSI Mag Coreliquid A13 360 ARGB
- AKCIÓ! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
,