Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hery_boy

tag

Üdv már rég jártam erre, 1 honapja rengeteg infó gördült le itt! Egy párat nem tudok szó nélkül hagyni!
    Valaki offolta, hogy kell e védő felszerelés :), :) hát az talán nem, de ölbe venni nem ajánlatos!!! :)

Valaki túlzásokba esik azért a játékok nem fullosak 3d-be, még 2,1GHz-s proci-val se, sem a CallofDuty2-ban, sem másutt! Tegyetek fel egy fps mérőt, ha az árnyékokat, és füst efekteket nem veszitek vissza csunya eredmények születhetnek!!! :) de azért nem rossz!

A kijelzőt valaki dicséri valaki becsmérli, :) az az igazság akinek clevo az első notesza annak ez pont jó, bár ezzel filmet nézni! Nekem ez a második notim és szerintem undorító a képe utána kellene nézni nem-e lehet jobb kijelzőt vadászni bele, a gépet sajnálnám lecserélni, nem egy rossz konstrukció!

Zsocaozd csatlakozok az előttem szólóhoz, a 100hz kivégzés, de ha azt állítod hogy szemmel láthatóan javult a képminőség, akkor megdobhatnál azzal a progival, amivel felhúztad, mert az enyém egyenlőre nem engedi!!!

Az üzem órát illetően nálam napi 24-et megy a gép, szerverként is üzemel, sokat tömörítek vele, VHS kazikat digizek, külső 300Gb-os vincsit hordok vele, rengeteg Lan partin megfordulok vele! Sokat bír a kis dög! :)

Elég nagy ostobaság 7200fordulatu vincsit tenni notiba, főleg hogy annak a hűtésére kevesebb gondot fordítottak! Aki bontotta már alul a gépet az tudja, valaki nemrég fotókat is linkelt erről!

Új hozzászólás Aktív témák