Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hery_boy

tag

RightMark CPU Clock
    Főleg az energia gazdálkodási funkciókba lehet beletenyerelni, elvileg lehetne álítani a proci órajelét és a feszültségszintjét, meg lehet adni profilokat hogy hogyan viselkedjen aksirol/hálózati tápról, de ami nagyonjó bemme, a procit monitorozza folyamatosan 3 követelmény alapján!
    .: CPU Clock; CPU & OS Load; CPU FID & VID. ez jól áttekinthetővé teszi!!!

ATI Tray Tools
    Ez durva , hogy lehet húzni a videokari órajelét és memóriajelét (egy teljesen felesleges funkció), én csak minimálisan mertem kipróbálni de a 3dMark05-ben sok pluszpontot hozott akonyhára. nekem alapbol a 3dmark05 olyan 2220pont volt, a proci és videokari belövése után 3180pont lett! (ez bár kegyetlen de nagyon brutális eredmény!)
    Hasznosabb funkció hogy tudod monitorozni a vincsi hőmérsékletét. Vagy a játékokban az Fps számot(Farps-bol már ismert módon). és még több tucat beálítás!
    hozzáteszem a gyári video driverrel nekem sok 3D alkalmazást nem engedett 1024x768-nál nagyobb felbontásba, ez most megszünt, a GP4 max grafikon 1024-ben 44fps, de 110fpst is mérek játék közbe a pálya bizonyos részein, szerintem ez már nagyon jó eredmény!

mégegyszer mindenkinek köszönöm a segítséget

:R

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák