Hirdetés
- Hírértékűvé tette a Lenovo, hogy az ASUS támogatja a kézikonzolját
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
Új hozzászólás Aktív témák
-
hery_boy
tag
RightMark CPU Clock
Főleg az energia gazdálkodási funkciókba lehet beletenyerelni, elvileg lehetne álítani a proci órajelét és a feszültségszintjét, meg lehet adni profilokat hogy hogyan viselkedjen aksirol/hálózati tápról, de ami nagyonjó bemme, a procit monitorozza folyamatosan 3 követelmény alapján!
.: CPU Clock; CPU & OS Load; CPU FID & VID. ez jól áttekinthetővé teszi!!!
ATI Tray Tools
Ez durva , hogy lehet húzni a videokari órajelét és memóriajelét (egy teljesen felesleges funkció), én csak minimálisan mertem kipróbálni de a 3dMark05-ben sok pluszpontot hozott akonyhára. nekem alapbol a 3dmark05 olyan 2220pont volt, a proci és videokari belövése után 3180pont lett! (ez bár kegyetlen de nagyon brutális eredmény!)
Hasznosabb funkció hogy tudod monitorozni a vincsi hőmérsékletét. Vagy a játékokban az Fps számot(Farps-bol már ismert módon). és még több tucat beálítás!
hozzáteszem a gyári video driverrel nekem sok 3D alkalmazást nem engedett 1024x768-nál nagyobb felbontásba, ez most megszünt, a GP4 max grafikon 1024-ben 44fps, de 110fpst is mérek játék közbe a pálya bizonyos részein, szerintem ez már nagyon jó eredmény!
mégegyszer mindenkinek köszönöm a segítséget
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR3-as laptop memóriák 4gb-os 50db
- Új FULL HD webkamera + Számla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4496
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 14 ciklus - 100% akku(MC7W4MG/A) Csillagfény -HUN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS X670E R7 9800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB Lian Li O11 Dynamic EVO RGB 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest