Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• torma99

aktív tag

Helló!

Nah kézbekaptam a Pro01-es M400-amat. Első nap után csak pozitív dolgokról tudook beszámolni.
    A kijelzőn egyelőre nincs egy hibás pixel sem, bár néhány porszemcsétől majdnem szívrohamot kaptam:Y.
    Korábban olvastam a melegedéses gondokat, hát nemtom nálam ez egyáltalán nem jött elő még intenzív 3dmarkozás közben is csak a 2005 űrhajós tesztjénél kapcsolt be a venti 4-5 másodpercre amúgy csendesen dolgozik a kis jószág.
    A leghangosabb alkatrész nálam egyértelműen a dvd-író, amikor felpörög néhány pillanatra egész komoly kis hangokat ad.
    A prohardveres tesztben írták a kis ciccegést a videókártya felől, ez nálam is előjött egyszer, de mintha inkább a hdd felől, nemtom sztem csak a miniatűrizált tajvani mérnökök pihentek egy kicsit meg a mókuskerék hajtása közben.
    Eredmények sztem notihoz képest egész jók
    3dmark2001se: 9248 (default, telepről)
    2003-on: 6001(köbö megfelel a notebook.hu-s eredménynek)(default,hálózatról)
    2005-ön: 2548(default, hálózatról)

Akksiidő: bár az akksi még úgymond félig formázatlan ma reggel egy intenzív 1 órás 3dmark-ozással az elvileg fullra töltött cellákból 35%-ot sikerült leszívni sztem egész jó a kapacitása.
    A beépített webkamera képe egész szép, majdnem folyamatos képet produkál, éjszakai mód sajna nincs benne , tehát esti msnezéshez ajánlott háttérvilágítást beszerezni, a hangkártya is rendes benne bár még csak fejhallgatókon próbáltam ki (Labtec, Philips) meg vagyok elégedve a minőségével.
    A dvd-íróról a hangján kívül csak annyi, h nálam elég nehezen boldogul a túlírt cd-kkel, nem túl lényeges, de fontos adatok másolásánál döntő lehet, h szegényke annyira belassul h fél órába tellik neki 700-710 mega átmásolása.
    Bluetooth. Na itt lenne egy fontos kérdésem,méghozzá azokhoz, akik kötöttek már össze Nokia mobilt, notival vagy bármilyen bluetooth-os szg-vel. A Toshiba gyári programja ugyan felismeri a mobilt és össze is akarja házasítani a Nokiás progival, de amint kapcsolódni akarok, a telefon fél óráig csak malmozik és képtelen létrehozni a kommunikációt a noti és önmaga közt. A nokia programja eddig a 20-30 próbálkozásból egyszer jelezte ki a mobilt, de akkor sem tudott hozzá kapcsolódni valami rejtélyes hibaüzenet kíséretében elhalálozott. Aki tud pls segítsen, mert tiszta ciki h van kékfog a gépben de még mindig a kábellel kell játszadoznom.
    Cső!:U

Új hozzászólás Aktív témák