Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
torma99
aktív tag
Helló!
Nah kézbekaptam a Pro01-es M400-amat. Első nap után csak pozitív dolgokról tudook beszámolni.
A kijelzőn egyelőre nincs egy hibás pixel sem, bár néhány porszemcsétől majdnem szívrohamot kaptam
.
Korábban olvastam a melegedéses gondokat, hát nemtom nálam ez egyáltalán nem jött elő még intenzív 3dmarkozás közben is csak a 2005 űrhajós tesztjénél kapcsolt be a venti 4-5 másodpercre amúgy csendesen dolgozik a kis jószág.
A leghangosabb alkatrész nálam egyértelműen a dvd-író, amikor felpörög néhány pillanatra egész komoly kis hangokat ad.
A prohardveres tesztben írták a kis ciccegést a videókártya felől, ez nálam is előjött egyszer, de mintha inkább a hdd felől, nemtom sztem csak a miniatűrizált tajvani mérnökök pihentek egy kicsit meg a mókuskerék hajtása közben.
Eredmények sztem notihoz képest egész jók
3dmark2001se: 9248 (default, telepről)
2003-on: 6001(köbö megfelel a notebook.hu-s eredménynek)(default,hálózatról)
2005-ön: 2548(default, hálózatról)
Akksiidő: bár az akksi még úgymond félig formázatlan ma reggel egy intenzív 1 órás 3dmark-ozással az elvileg fullra töltött cellákból 35%-ot sikerült leszívni sztem egész jó a kapacitása.
A beépített webkamera képe egész szép, majdnem folyamatos képet produkál, éjszakai mód sajna nincs benne , tehát esti msnezéshez ajánlott háttérvilágítást beszerezni, a hangkártya is rendes benne bár még csak fejhallgatókon próbáltam ki (Labtec, Philips) meg vagyok elégedve a minőségével.
A dvd-íróról a hangján kívül csak annyi, h nálam elég nehezen boldogul a túlírt cd-kkel, nem túl lényeges, de fontos adatok másolásánál döntő lehet, h szegényke annyira belassul h fél órába tellik neki 700-710 mega átmásolása.
Bluetooth. Na itt lenne egy fontos kérdésem,méghozzá azokhoz, akik kötöttek már össze Nokia mobilt, notival vagy bármilyen bluetooth-os szg-vel. A Toshiba gyári programja ugyan felismeri a mobilt és össze is akarja házasítani a Nokiás progival, de amint kapcsolódni akarok, a telefon fél óráig csak malmozik és képtelen létrehozni a kommunikációt a noti és önmaga közt. A nokia programja eddig a 20-30 próbálkozásból egyszer jelezte ki a mobilt, de akkor sem tudott hozzá kapcsolódni valami rejtélyes hibaüzenet kíséretében elhalálozott. Aki tud pls segítsen, mert tiszta ciki h van kékfog a gépben de még mindig a kábellel kell játszadoznom.
Cső!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Óvodások homokozója
- Hamarosan a ChatGPT dönt arról, hogy mit nézhetsz meg
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- ELADÓ GARANCIÁS GAMER PC! RYZEN 7 9800X3D, RX 9070XT, 32DDR5, 1TB SSD.
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RTX 5070 / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK!
- Asztali PC , i5 8600k , 1660 Ti , 16GB 3200MHz , 500GB m.2
- Mac mini M4 PRO Makulátlan állapotban mint az új 2 év garanciával AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- GAMER PC! i9-13900 / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w Gold! BeszámítOK
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Lenovo 14 Yoga Slim6 WUXGA OLED Ryzen5 7540U 4.9Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 740M Win11 Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.