Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Joey

tag

válasz BFeco #337 üzenetére

Az már megszokhattuk, hogy Renwick korrekt cikkeket ír és nem a levegőbe beszél, viszont az ebben a cikkben szerplő M400A azért nem teljesen ugy viselkedik és nem azokat az eredményeket hozza a tesztekben, mint pl. az enyém és még vagy három M400A tulajdonos gépe, akikkel beszéltem erről. Minden M400A tulaj jóval jobb eredményeket jegyzett fel.

Én csak az Everest teszteket néztem (mert annyira nem érdekelt a dolog, hogy leszedjem a Sandrát), de abban bizony több előtte végzett gépet megelőz.

A hangosságról írt vélemény viszont hasonló, bár az a bizonyos sercegést nem jelentkezett, tehát ahogy a cikkben is elhangzott, egyedi probléma lehet.
    Akkuról a gépnek semmi hangja nincs és hálózatról is csak időközönként kapcsol be és lehet, hogy hangosabb a tesztben szereplő gépeknél, de nem zavaró és a másik gépemnél (1,5 éves FuSi Amilo) pl. hangosabb.

Nagyobb (grafikus) terhelésnél, amikor a beindul a második venti, akkor már tényleg van hangja és zavaró (persze ha játéknál kapcsol be, és pedig ilyenkor szokott, akkor az ember nem arra szokott figyelni), dehát erős gép, mindennek ára van.

Új hozzászólás Aktív témák