Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• KH

csendes tag

Sziasztok!

Új vagyok itt. Nekem is van egy ilyen m400a szerkentyűm, és van vele problémám.:(( Igazából nem tudtam kivárni, hogy valaki reagáljon Inkab 96-os hozzászólására, ahol a masina hangját firtatja...és megvettem... :(((
    Sajna csak 7200 vinyó volt akkor elérhető....és eddig azt hittem ez a forrása annak, hogy a ventik egyfolytában (kisebb-nagyobb megszakítással) mennek, de ma beleraktam egy 4200-est ( ami egy compal c56-ban 34-35 fokon ketyeg, az m400a-ban pedig 45-46 fokon - ebből is látszik hogy eléggé el van cs....ve a hűtése, a vinyó teljesen felfekszik az asztallapra, szóval ez csak akkor hül ha jégtáblára rakom , a 7200 az m400a-ban általában 54-56 fokos), de a ventik ugyanúgy folyamatosan....., akkor is ha csak netezek...
    A videokari mérlegesre van állítva a powerplay-ban, de ha leveszem a minimális teljesítményre , akkor sem változik a helyzet. Szóval várnám a véleményeket, főleg az m400a tulajoktól, hogy a hiba nálam van, vagy ez általános, és szokjam meg a hangát, vagy szabaduljak meg tőle. Lehet ,ha ez lenne az első gépem, akkor azt hinném, hogy ez így van a notebookoknál, de az előző (compal c56) ventije csak vasár- és ünnepnapokon indult be, mikor volt időm játszani...autocad, archicad stb használatakor csak nagy ritkán és csak pár másodpercre.....net meg office és egyéb minimál progiknál pedig abszolút néma csendben tette a dolgát.

Új hozzászólás Aktív témák