Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KH
csendes tag
Sziasztok!
Új vagyok itt. Nekem is van egy ilyen m400a szerkentyűm, és van vele problémám.
Igazából nem tudtam kivárni, hogy valaki reagáljon Inkab 96-os hozzászólására, ahol a masina hangját firtatja...és megvettem... 
Sajna csak 7200 vinyó volt akkor elérhető....és eddig azt hittem ez a forrása annak, hogy a ventik egyfolytában (kisebb-nagyobb megszakítással) mennek, de ma beleraktam egy 4200-est ( ami egy compal c56-ban 34-35 fokon ketyeg, az m400a-ban pedig 45-46 fokon - ebből is látszik hogy eléggé el van cs....ve a hűtése, a vinyó teljesen felfekszik az asztallapra, szóval ez csak akkor hül ha jégtáblára rakom , a 7200 az m400a-ban általában 54-56 fokos), de a ventik ugyanúgy folyamatosan....., akkor is ha csak netezek...
A videokari mérlegesre van állítva a powerplay-ban, de ha leveszem a minimális teljesítményre , akkor sem változik a helyzet. Szóval várnám a véleményeket, főleg az m400a tulajoktól, hogy a hiba nálam van, vagy ez általános, és szokjam meg a hangát, vagy szabaduljak meg tőle. Lehet ,ha ez lenne az első gépem, akkor azt hinném, hogy ez így van a notebookoknál, de az előző (compal c56) ventije csak vasár- és ünnepnapokon indult be, mikor volt időm játszani...autocad, archicad stb használatakor csak nagy ritkán és csak pár másodpercre.....net meg office és egyéb minimál progiknál pedig abszolút néma csendben tette a dolgát.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Crimson Desert - Íme a végleges gépigény
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Filmgyűjtés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Eladó Dell OptiPlex 7020 SFF, i5-14500, 16GB DDR5, 256GB SSD, WiFi
- Eladó gamer pc, i7, GTX 1660 super
- Asztali PC , i9 14900K , RTX 4070 Super , 32GB DDR5 , 1TB vNME , 3TB HDD
- Budget Gamer Pc eladó! I5-6600K/RX 570/16GB RAM/246GB SSD
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 Max-Q 8GB
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple Watch Series 8 41mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LENOVO ThinkPad s3 YOGA 14",i5-5200U,8GB DDR3,256GB SSD, WIN10,TOUCH
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Igazából nem tudtam kivárni, hogy valaki reagáljon Inkab 96-os hozzászólására, ahol a masina hangját firtatja...és megvettem...