Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsocaozd
tag
válasz
szelidorzo
üzenetére
Nagyon klassz, hogy leírtad ezeket, thx.!
Én amúgy a Vista 64 Ultimate-el nagyon meg voltam elégedve, különösen, hogy általában minden általam használt drivernek és proggynak a 64bites verzióját (vagy ami elfut rajta) be tudtam szerezni viszonylag könnyedén. Az más kérdés, hogy pl. az Adobe Photoshop 4giga RAM-al (ennyit kérnek hozzá 64bites Vista alatt) SEM volt hajlandó feltelepülni! Ez mondjuk elég gáz, mert ezt használnám folyamatosan. A honlapját hiába néztem, ott csak ennyit írtak kitételnek, hogy 3giga RAM kell minimum 64biten és ha ez megvan, akkor fel kell mennie. Elkezd települni, majd a telepítés során egyszercsak elkezdi visszafelé törölgetni a felrakott file-okat és sem hibaüzenet, sem semmi...egyszerűen kilép a telepítésből... Fogsincs, mi lehetett a gond, de most úgysem használom azt a gépet egy db-ig (nincs VGA), bár a 64bites Vista nagyon hiányzik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Autós topik
- Path of Exile (ARPG)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Komplett PC - Ryzen 5 GTX1650 Super 32GB RAM + monitor
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÚJ ASUS CORE I5 14400F Gamer MAX PC 10X4.6GHz 32GB DDR5 512GB SSD ÚJ AMD 9060XT 16GB DDR6 2ÉV GAR!
- Asztali PC , i5 9400F , RTX 2060 , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Eladó egy komplett erőbázis ami bármilyen csatára felveszi a harcot a megfelelő kártya mellett.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs