Hirdetés
- Apple asztali gépek
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsocaozd
tag
d900t tényleg nincs most időm mindenre reagálni, csak egy-két mondat erejéig:
Nem vádoltalak semmivel, elfogultsággal végképp nem.
és még csak fogást sem találnátok rajtunk.
Na itt van a kutya elásva. Véded a mundér becsületét, holott rólatok szó sem esett, kutya sem hibáztat titeket, eszünkbe sem jutott, végig a gyártóról volt/van szó.
Az, hogy nálatok 5 ilyen noti van szervízben, nagyon nem jelent semmit sem. Csupán azt jelenti, hogy a felhasználók nagyon nagy többsége ugyanúgy gondolkodott a gariról, mint pl. én, amin nem lehet csodálkozni a tapasztalatok alapján (megint nem rólatok írok, hanem általánosságban!).
Azt, hogy magunkal cseszünk ki, ha leírjuk a hibákat folyton és ilyetén formában, nemrég leírtam a topicban. Ha olvasod a topic-ot, akkor láthattad, így ezzel semmi újat nem mondtál.
Azt sem tudod, mi van a gépemben, honnan veszed, hogy ez ''nem normális'' melegedés? Eleve 256MB RAM van a kártyán (nem 128MB)...és ha most azt írod, hogy ez melegedés szempontjából nem számít, akkor itt fogjuk felfüggeszteni a beszélgetésünket.
A gépem első naptól, első bekapcsolástól kezdve(!!!) produkálja az összes tünetét, úgyhogy légyszives, ne gyere azzal, hogy ez porosodás és egyéb felhasználás közben adódott hiba. Hiba az volt, hogy mérnökök így csinálták meg az egészet, ahogy. Szóval piszkos venti és egyéb használatból eredő okosságok kilőve. Ráadásul a különböző hibára utaló magyarázatoktól még nem fog a gép negyedik lába jó helyre átcsúszni az akkuról, meg megemelődni sem fog a gép (még akkor sem, ha beviszem hozzátok)...vagyis az elcseszett mérnöki f@szságok elcseszett mérnöki f@szságok maradnak. Ja és a gép háza, billentyűzete és LCD-je sem lesz kevésbé megolvadt, mint most.
Az, hogy másik tíz típus ugyanezt produkálja, rohadtul nem érdekel és főként nem vígasztal, Afrikában meg éheznek....
Nagyon rendes vagy, hogy felajánlod a segítséged, de 160km-re lakom Pesttől, így nem tudom ezt sajnos igénybe venni. Apropó: a Clevo felhasználók igen nagy többsége (logikus módon következtethető, hogy kb. 80%-a) távol lakik Pesttől (mivel az ország nem csak Pestből áll) és el tudom képzelni, hogy többek közt ez is okozza a viszonylag alacsony egy négyzetméterre eső ''hibás'' Clevo számot a szervízben.
Nem kell velünk fikázni a gépet, én csak azt nem értem, hogy milyen okból véded? Csak azért, mert te magad kevés hibás darabot látsz? Logikus indoklás feljebb. Először azt írod, hogy minden gép ugyanígy melegszik, ez így van rendjén, utána meg azt, hogy kizárt, hogy ez normális legyen, tutira hiba okozza, megnézitek...nem értem.
Ja cooler: természetesen a cooler úgy pörög mint az állat, változik a sebessége is szépen, ahogy kell, terheléstől függően. Pontosan a cooler az, ami szétégeti a gép házát, a bill-t, az LCD! A cooler által kinyomott hő okozza az egészet, nem közvetlenül a kártya melegedése!...ezt is leírtuk már itt, de rá se' ránts!
A kollégádnak is X700 256MB van a gépében? Mert ha nem, akkor sok értelme nincs az összehasonlítgatásnak...khhmm...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Professzionális gamer pc...!
- Szerver memóriák - többféle méret - Egyben eladó
- Ryzen 7 7800X3D +hűtött VRM-es B650M lap +32GB DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- 27% - Intel xeon E5 2630 / RX550 / 16GB / 512GB / 500W Konfiguráció
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest