Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Realunit

tag

válasz Rossi #1099 üzenetére

A zsanérok úgy adták meg magukat hogy hátul a zsanérnál a felső szürke burkolat elvált szépen az alsó feketétől, persze főleg lecsukáskor vagy 1 centire szétnyílt. (Amikor elöször voltam bent a géppel pont valaki vitt be egy m400a-t (vagy m450c-t) de annak a zsanér egész felső burkolata meg valahogy az egész szilánkosra volt törve.)

A hdd samsung volt és egyáltalán nem jelezte a smart hogy meg fog halni, pedig direkt volt figyelő program feltéve, egyszercsak elkezdett kattogni. Csak egy-egyet, aztán egyszer meg fagyott a gép, majd utána még éppen le tudtam menteni nagynehezen vmit és kb a 3-ik próbaindításra már nem pörögtt fel. Most fujitsu van benne, de ennél is hallottam már hasonló kattanást (olyan mintha vmiért hirtelen kivágná a fejet parkolóállásba).

Az DVD író meg toshiba volt, és az is került bele, az meg egyszercsak aztcsinálta hogy nem volt hajlandó visszaolvasni a kiírt dvd lemezt.

A webkameránál meg hogy elrepedt a burkolat, szerintem az a lecsukások miatt van, mert akárhogy csukom is le csavarodik a kijelző kicsit, és mivel a legvékonyabb pont ott volt, ígyhát ott adta meg magát.

Új hozzászólás Aktív témák