Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
M40AE
csendes tag
válasz
zsocaozd
üzenetére
De, olvastam a hozzászólásokat. Csak csodálkozom, hogy még senki nem verte ki a balhét. Ti is a notebook.hu-nál vettétek? Egyébként a videokártya (én 1400*1050-ben használom) játék nélkül is melegszik. Amit te írsz, bal fennt, az a videokártya (baloldalt van a VGA csatija, az is tűzforró), a vinyó lejjeb (a space felé) van a videókártya mellett. Az az igazság, hogy idén már kb. 4-szer voltam a szervízben, és nem nagyon tetszett az a lekezelő hozzáállás, amivel a problémát próbálták bagatellizálni. Ráadásul volt szerencsém végighallgatni mások reklamációit (általában sorbanállás van), hát lenne mit mesélnem!
Én mindenesetre intenzív munkára használom, így nem nagyon van más lehetőségem, mint megoldatni velük ezt a problémát (akár úgy is, hogy adják vissza az árát), mert a gép nélkül nem tudok dolgozni. (Idén már kb. 3 hetet volt szervízben).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cudy routerek
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs